ELF Development A/S

Skarp grafisk designer

ELF Development A/S Hellerup

Indrykket 

ELF søger skarp grafisk designer med erfaring i online-medier

Er du en skarp grafisk håndværker, der brænder for online markedsføring? Har du dybdegående erfaring med traditionelle grafiske opgaver (gerne fra ejendomsbranchen), og samtidig beskæftiget dig med online markedsføring, sociale medier og hjemmesider? Så er der en god chance for, at det er dig, vi søger til vores marketingafdeling i Hellerup.

Du bliver en del af virksomhedens marketingafdeling, hvor du med reference til marketingchefen får ansvaret for virksomhedens visuelle identitet, herunder også ansvaret for de arbejdsopgaver, der er forbundet hermed.

Du vil skulle agere i et dynamisk miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og du vil samtidig skulle samarbejde på tværs af organisationen med en gruppe engagerede og dygtige kolleger.

Dine opgaver

Du vil få ansvar for det visuelle aspekt af al vores corporate branding til både B2B og B2C. Herudover vil du skulle samarbejde med de eksterne bureauer, som varetager markedsføringen af vores mange projekter.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • at udarbejde og opdatering af virksomhedens Design Guideline (du skal være ambassadør for, at alle medarbejdere har kendskab til layout og skabeloner)
  • at udarbejde af InDesign-skabeloner, såvel som PowerPoint og Word (visuelt)
  • opsætning og opdatering af corporate materiale, såsom brochurer, annoncer, flyers og visitkort
  • ansvar for design, opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider i samarbejde med vores eksterne partner
  • at udarbejde SoMe-opslag og annoncer i samarbejde med vores Digital Marketingkoordinator
  • opsætning af virksomhedens årsrapport
  • visuelt ansvar for virksomhedens online-platforme
  • forefaldende videoproduktion

Som person er du selvstændig og kvalitetsbevidst, og du forstår at tage ansvar for dine arbejdsopgaver, samtidig med at du finder nye kreative veje. Du er proaktiv, åben for nye udfordringer og trives i en bred rolle, hvor opgaverne vil være mangeartede. Du finder dig godt til rette i et dynamisk miljø, hvor strukturen er flad og tonen uhøjtidelig.

Om os

Elf Development er en privatejet virksomhed, som udvikler og opfører ejendomsprojekter til ejerboligmarkedet. Herudover opbygger, driver og udvikler vi en portefølje af udlejningsejendomme, primært beliggende i Storkøbenhavn. Vi er 30 medarbejdere og vores ejere deltager i driften af virksomheden, hvilket bidrager til familiefølelsen og oplevelsen af at arbejde mod samme mål. Vi har et godt sammenhold og en god ånd, og på spørgsmålet ’Hvor tilfreds er du med din arbejdsplads’ i vores seneste trivselsmåling, fik vi en score på 8,4 ud af 10.

Tiltrædelse

Snarest muligt

Ansøgning

Vi håber du har lyst til at være vores nye kollega. Klik på linket "Søg jobbet online" nedenfor, og dit CV og ansøgning bliver videresendt til vores HR-chef Charlotte Juul. For mere information om stillingen kan du ringe til Marketingchef Mette-Louise Meng på telefon +45 25 57 52 06.  Vi glæder os til at høre fra dig.