Jobindex – søger for Koncenton A/S
Koncenton A/S
 

Financial controller til Koncentons indkøbsafdeling

Jobindex A/S søger for kunde

Kan du se dig selv som kollega hos Danmarks største ejendomsinvestor? Hvad med en nyoprettet stilling, som du kan sætte dit eget fingeraftryk på?

Lad os kort opsummere, hvorfor det her er netop den mulighed, du skal sætte dig til tasterne for at gribe:

    ”Du skal søge jobbet, fordi du får mulighed for at prøve dig selv af og få fingeren på pulsen på rigtig mange projekter i ejendomsbranchen. Og så er det et vildt spændende hus, vi arbejder i. Her kan du virkelig være med til at præge arbejdsgangene – og det skal du også have lyst til.” fortæller Anders Bangsgaard.

Hos Koncenton arbejder vi ud fra 5 kerneværdier: handlekraft, flid, vindermentalitet, glæde og ordentlighed. Vores hverdag er dynamisk og kendetegnet ved et teamorienteret miljø, hvor der er stor fokus på faglig sparring og på altid at skabe de bedste resultater.

Følg vores byggeprojekter fra indkøb til drift

Vi holder til i Prismet i Aarhus C, hvor du bliver en del af vores indkøbsafdeling. Her sidder du i et åbent kontormiljø sammen med 9 kolleger i teamet, som har speciale i jura, finansiering og byggesager. Du kommer især til at arbejde tæt sammen med vores økonomichef, som har det overordnede finansielle ansvar – mens du selv har fokus på rapportering og controlling.

Derudover får du en tæt relation til vores selskabssansvarlige, da det netop er dig, som klæder dem på med de opdaterede tal, inden de indgår i dialog med vores investorer. På den måde er du med til at sikre, at vi altid giver en god service og følger alle projekter nøje – fra bygningen eller grunden er indkøbt, til lejerne flytter ind, og den overgår til vores driftsafdeling.

Hold tungen lige i munden – og nyd udfordringerne

Du vil typisk sidde med omkring 15 sideløbende projekter i forskellige faser. Data og tal modtager du dels fra vores driftsafdeling og dels via din position i indkøbsafdelingen med indsigt i projekterne, så du har alt det nødvendige for at udarbejde skarpe rapporter, regnskaber og budgetter.

Der er masser af liv i afdelingen, og 2 dage er sjældent helt ens, men kernen i din rolle bliver som udgangspunkt at:

  • være med til at værdiansætte indkøbte bygninger i forbindelse med regnskabsaflæggelse
  • lave drifts-, balance- og likviditetbudgetter og ajourføring på samme
  • udarbejde regnskaber til vores driftsprojekter i samarbejde med vores revisor
  • vedligeholde data i SharePoint

Du er selv med til at skabe rammerne

Vi har en ret fri omgangstone, og der er ikke så langt fra en god idé til en beslutning. Det betyder også, at du vil trives bedst her, hvis du synes, det er fedt at fordybe dig, og samtidig har lyst til stadig at lære en masse nyt og udvikle dig i rollen.

Struktureret talknuser, som nyder at kigge op fra skærmen

  • Du er selvsagt en stor tilhænger af Excel.
  • Det er en fordel, hvis du har arbejde med Navision og har kendskab til det nye Microsoft 365 Business Central. Ellers tilbyder vi dig oplæring.
  • Din baggrund er måske som controller, regnskabsansvarlig eller revisorassistent, hvor du er vant til at fordybe dig og arbejde struktureret og omhyggeligt.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til selve jobbet – som du gerne vil have besvaret før du vil søge stillingen – kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på 7245 9005.

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag, da vi indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfristen er den 11. august 2020. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi vil løbende screene de indkomne ansøgere og udvælge hvem som skal videre i processen, men på grund af sommerferieafvikling, vil vi muligvis først kunne give dig besked medio august vedrørende afholdelse af samtaler. Vi takker for din tålmodighed.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Jens Fog
Rekrutteringskonsulent
Jens Fog
Telefon
+45 7245 9005
Jobindex – Find din jobglæde