Volvo Truck Center Danmark A/S

Teknisk stærk leder til værkførerstilling i Hillerød

Volvo Truck Center Danmark A/S

Indrykket 

Volvo Truck Center i Hillerød søger en værkfører. Du bliver kundernes og medarbejdernes midtpunkt i en hektisk hverdag, hvor du modtager og rådgiver kunderne. Sammen med værkstedschefen har du ledelsesansvar for medarbejderne på værkstedet, og du refererer selv til værkstedschefen.

Der kan være flere indgangsvinkler til stillingen

Ideelt set har du kendskab til dagligdagens udfordringer på et værksted. Du har solid teknisk erfaring og indsigt i brugen af værkstedssystemer. Du formår at skabe stærke kunderelationer, og som personaleleder er du motiverende samt en god sparringspartner for dine medarbejdere.

Alternativt har du ikke så mange års erfaring med personaleledelse, men i stedet en relevant teknisk uddannelse og mod på at udvikle dig til en god leder og værkfører. Du skal i så fald starte med at lære vores systemer og arbejdsgange at kende, sideløbende med at vi over en periode udvikler dig til at have ledelsesansvar.

Du kommunikerer klart og tydeligt og har en rigtig god forretningsforståelse. Som person er du energisk, udadvendt og en absolut teamplayer, der brænder for at levere en god indsats. Teamet gør meget ud af, at tonen er positiv, så det forventes, at du bidrager til dette.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Daglig drift af værkstedet
  • Kundebetjening, herunder indskrivning, sikring af fyldestgørende aftalegrundlag, opfølgning på service og reparation, samt slutaflevering til kunden
  • Personaleledelse af mekanikerne, herunder planlægning af uddannelse og ferie, udarbejdelse af vagtplaner samt afholdelse af medarbejderudviklingssamtaler
  • At sikre grundlaget for faktureringen, inkl. fastsættelse af timeforbrug
  • Indrapportering af forsikringsskader til Forsi
  • Opfølgning på ISO, kvalitet samt sikkerheden på værkstedet

Tag skridtet

Hvis du motiveres af solide udfordringer, karrieremuligheder og det at arbejde for et vinderteam i en virksomhed med flere verdenskendte og førende brands, kan du få det hele her. Du får stor indflydelse og meget ansvar, og du skal bidrage til, at Volvo Truck Center Hillerød får en endnu stærkere markedsposition.

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med en solid position på markedet og i positiv forandring Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, pension samt sundhedsforsikring.

Kontakt servicemarkedsdirektør Jan Scheel på telefon 6120 9784, hvis du ønsker mere information om stillingen. Og ellers vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og dit CV via linket ”Søg jobber online” hurtigst muligt og senest den 23. februar. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 9, 2020.


Volvo Truck Center Danmark er en del af Volvo-koncernen, der gennem de seneste 80 år har stået i spidsen for udvikling af transportløsninger. Volvo Truck Center Danmarks målsætning er at drive en veldrevet og profitabel forretning med høje markedsandele samt tilfredse kunder og medarbejdere, kombineret med en efterlevelse af vores værdier: Kvalitet, Sikkerhed og Miljø.

Når du søger job hos Volvo Danmark A/S registreres, beskyttes og behandles dine personlige oplysninger til det konkrete rekrutteringsformål i henhold til den gældende lovgivning. Dine persondata vil kun være tilgængelige for den/de personer, der er involveret i rekrutteringsprocessen. Du kan læse hele vores regelsæt vedrørende behandling og beskyttelse af personlige oplysninger her.