Roblon

Sales supporter – barselsvikariat

Roblon Frederikshavn

Indrykket 

Vi søger en barselsvikar til at træde ind i vores salgssupportteam på hovedkontoret i Frederikshavn.

Teamet består p.t. af 6 dedikerede og dygtige medarbejdere. Vi ønsker os en opstart snarest (senest 1. april), så der bliver mulighed for en god og effektiv oplæring og overlap med den kollega, som du skal være barselsvikar for. Barselsvikariatet er på fuld tid og af en varighed på 9-12 måneder. Er du den rette kandidat, så kan der eventuelt blive mulighed for fastansættelse.

I salgssupportteamet arbejdes der med generel salgssupport og sagsbehandling af ordrer. Du vil få et tæt samarbejde med dine kolleger i salgssupport, vores eksterne sælgere, og du vil få opgaver med direkte kundekontakt.

Vi ønsker os, at du:

  • Har et stærkt service- og administratorgen
  • Er dygtig til at samarbejde og finde løsninger i din hverdag
  • Har erfaring med salgssupport
  • Behersker engelsk i skrift og tale.
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i Microsoft Dynamics 365 for Operations.

Vi tilbyder dig:

At træde ind i et team af gode og kompetente kolleger, hvor tonen er uformel, og du bliver en del af et globalt og dynamisk arbejdsmiljø. Vi sætter en ære i, at vores medarbejdere er stolte og glade for at være en del af vores innovative virksomhed, hvor der i høj grad er fokus på teamånd, arbejdsglæde og trivsel.

Stillingen er omfattet af Industriens Funktionæroverenskomst, og du ansættes i henhold hertil.

Velkommen til Roblon

Vi er en globalt orienteret industrivirksomhed, der udvikler, producerer og sælger fibertekniske produkter og maskiner til kunder inden for den fiberoptiske kabelindustri og kompositløsninger. Roblon har hovedsæde i Frederikshavn samt produktion i Gærum og et datterselskab i USA. Som børsnoteret virksomhed arbejder vi professionelt ud fra klart definerede strategier.

Vi udvikler innovative og trendsættende kvalitetsprodukter og er markedsledende inden for flere af vores produktområder. Læs mere om os her.

Lyder det som noget for dig?

Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til hr@roblon.com.

Vi indkalder til samtaler løbende, så søg allerede i dag.

Har du generelle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Regional Sales Director Lasse Østergaard Nielsen på tlf. 9620 3344.

Persondata i rekrutteringsprocessen

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Vi gør opmærksom på, at vi kun ønsker at modtage oplysninger om dig, der er relevante og nødvendige i forbindelse med din ansøgning. Af hensyn til behandling af dine persondata modtager vi KUN ansøgninger på følgende mail: hr@roblon.com. Vi opbevarer din ansøgning og behandler den i ansættelsesprocessen vedr. det job, du har søgt hos os. Får du et afslag, sletter vi dine oplysninger indenfor 6 mdr. Du kan til en hver tid henvende dig til os og bede os slette dine oplysninger. Hvis du går videre i ansættelsesprocessen, forbeholder vi os retten til at bede dig udfylde en personprofil som et led i vurderingen af dig som kandidat, ligesom vi evt. foretager søgninger på sociale medier. Hvis det er relevant for det job, du ansøger om, kan vi anmode om indhentelse af straffeattest. Læs mere her: www.roblon.com/career

Vi glæder os til at høre fra dig!