Jobindex – søger for EveryonePrint A/S
EveryonePrint A/S
 

Infrastrukturspecialist til kommerciel konsulent-rolle

Jobindex A/S søger for kunde

Vil du arbejde i spændingsfeltet mellem IT-infrastruktur og vores partnere og kunder på den globale arena? Og har du lyst til at have afgørende betydning for vores fremtidige vækstrejse?

  ”Vi er specialister i softwareudvikling og hjælper vores kunder med at migrere deres eksisterende printinfrastruktur til en cloud-service som en naturlig forlængelse af deres IT-strategi. Vi er en af de meget få, der kan tilbyde denne teknologi, og det er meget få kunder, der ikke vil have et møde med os,” fortæller Tom Aasholm, som er ansvarlig for professional services.

Spil en nøglerolle på tværs af landegrænser

Vi har succes med vores cloud-baserede infrastrukturløsning, og kunder og partnere over hele verden er interesserede i at udnytte vores teknologi, så de kan optimere eller endda eliminere deres printinfrastruktur. Du får en helt central rolle i vores presales-team med ansvar for at:

 • fungere som det tekniske bindeled mellem vores partnere, kunder og udviklingsteams, så vi imødekommer kundernes forventninger og udvikler vores produkter i henhold til markedet
 • hjælpe vores partnere med at få vores banebrydende teknologi helt ind under huden og deltage i kundemøder, udarbejde ”proof of concept”, løsningsforslag m.m.
 • være den tekniske ”ejer” på specifikke partner-/kundeprojekter og sikre, at vores partnere får den support, der er nødvendig for at sikre en god kundeoplevelse igennem salgsfasen
 • bidrage med at indsamle og formidle best practice i henhold til eksisterende og nye løsninger samt hjælpe vores partnere med at skalere ved brug af vores teknologi.

State-of-the-art newyorkerkontor i Søborg

Hos EveryonePrint bliver du en del af vores Professional Services-team, der består af 6 meget dedikerede kolleger med IT-tekniske baggrunde. Vi tilstræber at have en perfekt balance mellem arbejde og familie. Da vi er en international virksomhed, vil du få tæt kontakt til vores sælgere og udviklere i både Europa og i USA.

  ”Vi holder til i et helt nyrenoveret newyorker style kontorfællesskab, der er gennemført til mindste detalje. Vi sætter pris på vores omgivelser, men også vores fællesskab i virksomheden og ikke mindst vores fantastiske frokostordning,” fortæller Tom.

Er du klar til næste skridt?

 • Du har en uddannelsesbaggrund som ingeniør, datalog, softwareudvikler, men det kan også være en mere kommerciel uddannelse som fx cand.it eller tilsvarende.
 • Du har helt styr på TCP/IP, firewall, netværk, Linux og serverdrift.
 • Vi forstiller os at du sidder som konsulent i et IT-konsulenthus, hos en IT-leverandør eller i en intern IT-funktion og har lyst til at blive det tekniske omdrejningspunktet for kunder og partnere globalt.
 • Det er et plus, hvis du har erfaring med AWS, Azure og cloud-løsninger.
 • Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med scoping og design af IT- og printinfrastrukturløsninger.
 • Du er velbevandret i engelsk i både skrift og tale, og du behøver ikke at kunne dansk, da vi altid kommunikerer på engelsk.

Har du også kommercielt mindset?

  ”Du skal kunne bruge din tekniske faglighed i en udadvendt og kommerciel rolle med tæt kunde- og partnerkontakt. Vi ved, det tager tid at lære nye teknologier at kende, så vi skal nok hjælpe dig med træning og oplæring, så du hurtigt kan blive en aktiv del af vores team,” slutter Tom.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Søren Møller på 7245 9028. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tom Aasholm på tlf. 2096 5012.

Send dit CV og din ansøgning på dansk eller engelsk via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


About the company

EveryonePrint is a specialist in software development for the printing industry. Our products and services are used by thousands of business, government and educational customers globally. Our recent product is rapidly gaining market shares as the preferred print solution for large enterprises that want to migrate their print infrastructure to the cloud. Our philosophy is simple: Focus on creating great software and services that everyone can afford and ensure customers are happy through superior support.

Kontaktperson

Søren Møller
IT-rekrutteringskonsulent
Søren Møller
Telefon
+45 7245 9028
Jobindex – Find din jobglæde