Jobindex – søger for C&H System A/S
C&H System
 

Mekanisk montør

Jobindex A/S søger for kunde

Vil du arbejde med udfordrende mekaniske opgaver sammen med et stort team af 22 teknikere, elektrikere, smede og mekanikere?

Sammen med dine kolleger bygger du moderne og skræddersyede maskiner og anlæg, som I eksporterer og monterer hos kunder i hele verden.

C&H System A/S og vores 60 medarbejdere er inde i en forrygende udvikling. Vi arbejder hver dag for at producere nogle af de bedste materialehåndteringsanlæg til papir- og isoleringsfabrikker verden over. P.t. opstiller vi i Italien, Singapore, Vietnam, Rusland og Tyskland.

Vi tilbyder dig flekstidsordning, løn efter kvalifikationer samt gode pensions- og sundhedsordninger.

Byg moderne anlæg fra bunden

Som mekanisk montør arbejder du med montage og prøvekørsel af anlæg på adressen i Næstved. Når vi har prøvekørt anlægget, demonterer vi det og sender det til vores udenlandske kunder. Her monterer du det og gør det klar til brug. Du kan derfor regne med ca. 3 x 3 ugers rejser hvert år.

Tæt samarbejde i et fleksibelt team

Du får et tæt samarbejde med dine kolleger. Vi er afhængige af, at vi hver især udfører et ordentligt stykke arbejde, og ingen er for fine til at give en hånd med på vejen.

Solid mekanisk baggrund

Som person er det vigtigt, at du har lyst til at arbejde i et team og bidrage til det sociale med engagement og godt humør.

Helt konkret lægger vi vægt på, at du:

  • er uddannet klejnsmed, maskinarbejder, mekaniker eller lignende
  • har minimum 2 års erfaring fra en industri- eller produktionsvirksomhed
  • har flair for mekanik og elektronik
  • taler og forstår engelsk
  • har lyst til at rejse ud i verden.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Kristine Holm Sjølander på +45 8863 0018.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Kristine Holm Sjølander
Kristine Holm Sjølander
Telefon
88630018
E-mail
khs@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser