Jobindex – søger for Dansk Sundhedssikring A/S
Dansk Sundhedssikring
 

BI-udvikler til markedsledende datadrevet virksomhed

Jobindex A/S søger for kunde

Intelligent datahåndtering er kernen i Dansk Sundhedssikrings forretningskoncept. Vi udnytter data til at styre forretningen - fra policehåndtering til udvælgelse af behandlere. Vi vækster og søger derfor en BI-udvikler, der vil få en helt central rolle i virksomhedens videre udvikling indenfor BI og analyse.

Bliv en central spiller i videreudviklingen af vores Data Warehouse

Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i hastig vækst, der allerede i stort omfang anvender data til at sikre kunderne relevante ydelser af høj kvalitet. Vi har en klar ambition om at udbygge vores markedsledende funktion, hvad angår brugen af data, og her spiller afdelingen BI og Analyse en central rolle. Du vil som vores BI-udvikler få din daglige gang på vores nyrenoverede kontor i Herlev, hvor du indgår i et ungt team på 5 personer med reference til chefen for BI og Analyse.

Dine opgaver bliver:

 • At videreudvikle og vedligeholde vores Data Warehouse, herunder:
  • at udvikle best practice ETL-processer, der minimerer fejl i sourcing af data.
  • at udarbejde dokumentation af ETL-processer og databaser.
  • løbende at vurdere, om vores BI-platform har et design og en kvalitet, der kan understøtte brugernes behov i tilfredsstillende grad.
 • At lave ad hoc-analyser til ledelse og forretning.
 • At deltage i projekter vedrørende nye anvendelser af data i virksomheden, herunder KPI-projekter samt machine learning og AI-projekter.

Dygtig udvikler med forretningsforståelse

Du brænder for sammen med forretningen at omsætte data fra forskellige kilder og systemer til værdiskabende løsninger, der kan optimere vores drift og sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse.

 • Vi forestiller os, at du har en teknisk videregående uddannelse, men din praktiske erfaring og faglighed vægter højere end din uddannelse.
 • Du kommer gerne med minimum 2 års relevant erfaring inden for BI (enten som konsulent eller fra en tilsvarende stilling).
 • Alternativt kan du være nyuddannet med en it-kandidatgrad bag dig, hvor du har tilegnet dig erfaring med BI fx via et studiejob.
 • Du har konkret erfaring med Microsoft BI-værktøjerne SSAS og SSIS samt MS SQL server, og det er en fordel, hvis du også har erfaring med DAX og Power BI.
 • Du har erfaring med ETL-processer og datamodellering og endvidere erfaring med best practice indenfor udvikling og vedligeholdelse af et Data Warehouse.

Det er afgørende, at du er en udpræget teamplayer, der er villig til at gå forrest, og at du har lysten til at gå i dialog med forretningen. Du vil blive teamets BI-ekspert og omdrejningspunkt, og du vil med din viden og personlighed løbende skulle sparre, lære fra dig og være med til at løfte hele afdelingens BI-kompetencer. Du skal selv lade dig inspirere og proaktivt løbende udvikle dig gennem faglig og forretningsmæssig sparring med dine kollegaer i teamet og huset i øvrigt.

Det er vigtigt, at du er selvstændig og robust - og på eget initiativ og egen hånd kan præcisere, igangsætte og eksekvere ideer og projekter. Du er lærenem, struktureret og analytisk i din tilgang til opgaver. Og så har du gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt - på dansk og engelsk.

Få mulighed for at sætte dit præg

Du får et spændende job i en agil virksomhed i en voksende branche. Vi vækster - og det går stærkt! Vi er samtidig en flad organisation med kort vej fra idé til handling, hvor alle bidrager med gode idéer, og alle bliver hørt. Selv om vi kan have travlt i perioder, er det vigtigt for os, at der er plads til hygge og god stemning. Vores tone er åben og direkte, og vi har en god ånd og hjælper hinanden.

Vi tilbyder gode arbejds- og personaleforhold i et fleksibelt og dynamisk arbejdsmiljø. Vi prioriterer en sund balance mellem arbejde og fritid.

Din løn forhandles individuelt efter dine kvalifikationer. Derudover får du sundhedsforsikring, pensionsordning og en lækker frokostordning.

Du vil få mange udfordrende og varierende opgaver, der favner bredt. Da der er tale om en nyoprettet stilling, vil du få stor indflydelse på at præge indholdet i dit job og dermed definere dine kommende opgaver. Du vil i høj grad være med til at præge retningen for BI/Analyse-afdelingen og DSS’ rejse mod en endnu mere datadrevet forretning – og dermed få en central rolle i en spændende periode, hvor vi har store ambitioner.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte it-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Iben Banghøj Blom på 38 32 34 36.

Hvis du har spørgsmål relateret til indholdet i stillingen er du velkommen til at kontakte chef for BI og analyse Kasper Andersen på 2921 7357.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link, da vi løbende afholder samtaler. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Hvem er Dansk Sundhedssikring

Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i vækst, og pt. er vi ca. 110 medarbejdere. Vi er en af de største udbydere af sundhedsforsikringer i Danmark, og vi tilbyder sundhedsforsikringer, der er baseret på personlig service og sundhedsfaglig rådgivning i både det offentlige og det private sundhedssystem. Mere end 40 sygeplejersker varetager dialogen og omsorgen for vores kunder. Vores kunder tæller i dag tæt på 6.000 virksomheder og organisationer i Danmark, og vi samarbejder med førende forsikringsmæglere, pensionsselskaber og internationale forsikringsselskaber.

Kontaktperson

Iben Banghøj Blom
Iben Banghøj Blom
Telefon
+45 3832 3436
E-mail
ibb@jobindex.dk
Jobindex – Helt rigtige forbindelser