/ København /

Safety Specialist i Product Compliance

Vil du arbejde med sikkerhedsgodkendelse af elektroniske produkter hos Danmarks største alt-i-ét testhus? Og leder du efter et arbejde, hvor du styrker din karriere, udvikler dig fagligt og bidrager til den teknologiske udvikling i Danmark?

Vi leder efter dig, som gerne vil arbejde med elsikkerhed. Dit primære fokus vil være godkendelse af medicinsk udstyr, men vi arbejder også med en lang række af andre typer produkter.

Få et smugkig bag kulissen som Safety Specialist og mød din kommende kollega Ken Dybdahl, der er Senior Safety Specialist.

Velkommen til FORCE Technology

Du bliver en del af Danmarks største center for test og certificeringer, hvor du får en plads i vores forretningsområde ”Product Compliance”. Vi tilbyder vi et state-of-the-art fagmiljø, som er akkrediteret af DANAK, godkendt CB Scheme laboratorium under IECEE og meget aktiv indenfor standardisering.

Her får du mulighed for at arbejde med ny, spændende teknologi i samarbejde med nogle af branchens dygtigste fagfolk.

"

Det har en kæmpe værdi for mig, at jeg er omgivet af så dygtige kolleger med en meget høj faglig viden. Vores samtaler har en substans og et indhold, du sjældent finder på en arbejdsplads.

Ken Dybdahl, Senior Safety Specialist

1300+

Medarbejdere

9000+

Kunder

450+

Unikke faciliteter

Produktprøvning og rådgivning

Som Safety Specialist fokuserer du på test af elektronisk og medicinsk udstyr. Men du kommer også til at hjælpe med godkendelse af informationsteknologi, audio/video, laboratorie- og måleudstyr. Når en kunde skal have testet og certificeret et nyt produkt, så er det dig, der fører det sikkert igennem testforløbet og udarbejder de akkrediterede rapporter.

Du vil også yde teknisk vejledning for kunderne, og du får en meget udadvendt rolle med masser af kundekontakt og samarbejde med dine kolleger i de forskellige testfaciliteter.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

  • produktprøvning, herunder kundevejledning, konstruktionsgranskning, dokumentationsinspektion og fysisk prøvning i laboratoriet samt rapportskrivning
  • opbygning og forbedring af vores akkrediterede safety services mhp. excellent eksekvering og audits
  • vejledning af kunderne i udarbejdelse af teknisk dokumentation og risikoanalyser
  • vedligeholdelse og udbygning af vores safety lab
  • deltagelse i standardisering og vores ERFA-grupper og -klubber.

"

Det er min opgave på meget kort tid at sætte mig ind i og forstå mine kunders produkter. Og der er altid noget nyt og spændende på skemaet.

Ken

Et job med mening, gode forhold og perspektiv

Der er mange grunde til, at vi mener, du skal blive vores nye kollega. Du får en hverdag, hvor du arbejder med noget utroligt værdiskabende og samfundsnyttigt. For dit arbejde er med til at sikre kvaliteten og sikkerheden af produkter i industrien, i private hjem, på hospitaler og i laboratorier rundt omkring i verden.

Du er også med til at understøtte den teknologiske udvikling og gøre Danmark til et af verdens bedste steder at lave teknologisk produktudvikling i. Derudover har vi også gjort os umage for at skabe et dejligt sted at møde på arbejde hver dag, og vi er ikke bange for at forkæle vores kolleger.

"

Vi har Danmarks måske allerbedste kantine. Kokkene laver simpelthen sublim mad, og jeg glæder mig til frokost hver dag. Det eneste, man skal passe på, er vægten.

Ken

5000+

Kursister i 2018

50%+

International omsætning

150+

Samarbejdsprojekter

Vi byder både den nye og den erfarne velkommen

Det er en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af sikkerhedsstanderne IEC 60601-1, IEC 61010-1 eller IEC 62368-1.

Du har kendskab til elsikkerhedsstandarder, og vi hører både fra dig, som er relativt ny eller som har mange års erfaring.

Du har interesse for produktudvikling og gerne erfaring fra en udviklingsafdeling eller et testhus.

Du har en relevant uddannelse som elektronikingeniør eller tekniker.

Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau.

"

Vi har en masse faglige kompetencer samlet her i huset, så din udvikling er i gode hænder.

Ken