Sælger til butik

Jeg vidste ikke meget om biler, da jeg startede, men det fanger man hurtigt, og så lærer du en masse om salg, kundehåndtering og butiksledelse.

Daniel, sælger i thansen i Roskilde

Trænger du til at komme lidt op i fart og få et arbejde med masser af udfordringer, udviklingsmuligheder og gode kolleger?

Du behøver ikke engang at være fartglad, du skal bare være udadvendt, så du kan give vores kunder en god oplevelse.


Opbyg lederkompetencer, der åbner døre, uanset hvad du vil i fremtiden.

Bliv en del af et fællesskab, hvor der er plads til at være sig selv.

Hæv en løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse.

Hvad skal du lave?

Når du starter som sælger, kommer du igennem en grundig oplæring, hvor du lærer vores systemer og produkter at kende. Og når du er klar, starter du med at betjene kunder. I er 2 ved kassen ad gangen, så der er altid hjælp at hente.

Der er mange forskellige mødetider. Nogle dage møder du tidligt om morgenen og andre dage lidt senere. Sammen sørger I for at butikken stråler, at der er fyldt op på hylderne og at gøre bestillinger klar. Men når der kommer kunder i butikken, er det din førsteprioritet at hjælpe dem.

Måske er det et par skibriller, du bare skal slå ind på kassen, men det kan også være rådgivning om den bedste GPS, reparation af en cykel eller dækskifte på en bil. Og hvis du endnu ikke selv kan klare det, finder du bare en kollega, der kan.

Hvad skal man kunne for at blive sælger?

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra butik og har en interesse for biler, cykler eller elektronik. Men det er absolut ikke nødvendigt.

Det allervigtigste er, at du kan lide at være i butikken og tale med kunder. Du skal have noget gejst og kunne give kunderne et smil og en god service, selv når der er helt fyldt i butikken.

Du behøver ikke at være superstar fra start, men du skal have lyst til at lære en masse.