×

Revisortrainee

Vil du være fremtidens rådgiver? Vi søger trainees i hele landet til vores spændende, intensive og lærerige uddannelse.

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Som trainee hos os får du både et netværk på tværs af hele BDO, og du bliver klædt godt på med faglig viden og værktøjer. Det betyder, at du allerede fra din første dag oplever en stejl læringskurve både fagligt og personligt.

Mere end

1300

medarbejdere i Danmark

Velkommen til BDO

BDO Danmark har 32 kontorer fordelt over hele landet. Vi er en del af BDO International, som er en af verdens største rådgivnings- og revisionsorganisationer med repræsentation i mere end 165 lande verden over.

Over 1 mia. kr.

i omsætning 2018/2019

BDO - revisortrainee

Du får hurtigt ansvar

Dine arbejdsområder udvikler sig løbende i takt med dine kompetencer og erfaringer, og du får ansvar for dine egne opgaver.

Sammen med dine kolleger indgår du i forskellige teams, hvor du arbejder med kundernes konkrete problemstillinger. Her går du både i dybden med tallene selv og sammen med dine kolleger.

På den måde kommer du rundt i alle kroge af revisorfaget samtidig med, at du får et bredt kendskab til forskellige typer af kunder.

Er du klar til en karriere, hvor du bl.a. lærer at:

  • udarbejde, opstille og forstå indholdet af et regnskab – hvordan fungerer de indre sammenhænge, og hvordan sikrer du et retvisende regnskab til gavn for regnskabsbrugerne?
  • revidere virksomhedernes regnskaber, hvor du som en integreret del af hele processen er med til at sikre, at virksomhedernes regnskaber er uden fejl og mangler?
  • håndtere de forskellige skattemæssige udfordringer, som findes hos kunderne – hvad enten det er selskaber eller personer?
  • styre dine egne kundeopgaver, hvor du selv har kontakten med kunden og udarbejder regnskabet?

Hvordan bliver du vores næste trainee?

  • Du kan have afsluttet en gymnasial uddannelse, en uddannelse fra et af erhvervsakademierne eller fra universitetet, eller også forventer du at afslutte med et godt resultat i 2021. Uanset hvilken af disse uddannelser, du kommer fra, kan du blive en del af de cirka 65 revisortrainees, vi ansætter hvert år.

På modulerne sidder vi trainees sammen fra begge forløb. Man kan virkelig mærke, at der bliver lagt mange tanker i at prioritere et fagligt fællesskab på tværs.

Amir Al-shamaa, revisortrainee
BDO - Revisortrainee

Kan du lide mennesker og tal?

På en typisk uge bruger du lige så meget tid på at rådgive kunder som på tal og at sætte dig ind i love og regler. Det er summen af de ting, der gør dig til en god rådgivende revisor.

At blive revisor handler lige så meget om at kommunikere, som det handler om formler og tal. Jeg sidder fx ude ved kunder ca. 2 dage om ugen. Her rådgiver jeg dem, og vi har en dialog i øjenhøjde.

Laura Marker, revisortrainee

Uddannelsesforløbet

Som revisortrainee bliver du en del af BDO’s 2 årige interne traineeforløb. Forløbet er opbygget med en række trin, hvor der både vil være undervisning, hvor du møder fysisk op, og undervisning i form af forskellige videokurser, webinarer, e-learning mv.

Indlæringen på uddannelsen bliver understøttet af dit daglige arbejde på det lokale BDO-kontor, hvor indholdet på uddannelsen omdannes til arbejde i praksis. Netop denne kombination af teori og praksis er med til at udvikle stærke kompetencer hos vores trainees.

Folk her bliver rigtig gode kolleger og venner. Vi har grupper, som også mødes uden for BDO.

Amir Al-shamaa

Det er bare meget nemmere at skrive til en af dem fra de andre afdelinger, når man har snakket med dem i fredagsbaren eller til sommerfesten.

Laura Marker

Vil du med på holdet?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent Marban Khoshaba på 60 34 27 45. Hvis du har spørgsmål til uddannelsesforløbet, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Daniel John Williams på 63 12 71 78. Alternativt er du altid velkommen til at skrive til trainee@bdo.dk.

Vi inviterer løbende til samtale, så søg stillingen via linket nedenfor. Traineeforløbet starter i september 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.