Butikschef til Telenor

Mød Yalda og Kira – dine nye kolleger

Leder du efter et job, hvor du både udvikler dine personlige og ledelsesmæssige kompetencer?

Er du klar til at stå i spidsen for et engageret team, der støtter hinanden og har det sjovt, mens de arbejder?

Og kan du se fordelene i at gøre karriere i en af verdens største leverandører af mobiltelefoni og bredbånd?

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os at du har erfaring med og, vigtigst, brænder for ledelse, og nu er klar til at skabe din karriere i Telenor.

Yalda - butikschef Yalda - butikschef

Tæt kundekontakt, professionel salgstræning og highfives

Som butikschef er du et uundværligt aktiv i den daglige drift af vores butikker. Du sørger for, at vores medarbejdere trives og har de bedste forudsætninger for at lykkes. Du er samtidig rollemodel og sparringspartner og tager ansvar for driften i din butik samt teamets mål og resultater.

Du sikrer kontinuerlig udvikling og forbedring gennem etablering og vedligeholdelse af en sund træningskultur i teamet.

Vi klæder dig endnu bedre på inden for salg, drift og butiksledelse

Du kan se frem til en rigtig god oplæringsperiode, hvor du får masser af salgstræning og indgående kendskab til Telenor-løsninger inden for mobiltelefoni og bredbånd. Som vores nye butikschef bliver du uddannet gennem vores interne lederuddannelse.

Ydermere har vi mulighed for at tilbyde dig at styrke dine ledelseskompetencer med en akademiuddannelse i ledelse, som er en ekstern lederuddannelse, der finansieres af Telenor.

Du bliver taget rigtig godt imod, og alle os butikschefer står klar til at lære dig op og vise dig, hvordan vores dag fungerer. Og så kommer du 14 dage på onboardingforløb til Aalborg, hvor du bliver klædt endnu bedre på.

Yalda

Karriere i Telenor

I Telenor har vi megt fokus på udvikling. Vi tror på, at Telenor vokser når du vokser, og derfor er udvikling i højsædet hos os. Som butikschef i Telenor får du løbende mulighed for at bygge på og udvikle dine kompetencer, så du hele tiden forbedrer dig i din lederrolle. Telenor er en stor virksomhed, og med det rette mindset kan du drive det vidt!

”Karrieremulighederne er langt flere end andre steder. Jeg har i hvert fald tanker om at drive min karriere til endnu større højder. Og det kan jeg her.”

Kira

Er du en af vores nye butikschefer?

Du er en rollemodel, der sikrer trivsel og arbejdsglæde og naturligt indtager rollen som spillende træner.

Du har måske en lederuddannelse på akademiniveau – alternativt butiks- og ledelseserfaring med ambitionen om at gennemføre en akademiuddannelse.

Du besidder evnen til at drive en rentabel butik, ligesom du leverer på KPI'er og den gode kundeoplevelse.

Kan du se dig selv sammen med med Yalda, Kira og et team af passionerede butikschefkolleger med drømme om at gøre hver dag bedre - for kunderne og for hinanden?

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 9 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1100 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere.