Glostrup, fuldtid

Bliv salgselev

Drømmer du om et arbejdsliv i butik, hvor du laver mere end bare at sælge et produkt?

Hos Danmarks største familieejede optikerkæde – som for øvrigt også er kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads i 2023 – får du ikke kun en solid ballast inden for salg. Her hjælper du mennesker med at se livet – hver dag.

Danmarks Bedste Arbejdspladser 2023 badge
Emilie
grønt citationstegn

Du får meget mere end bare et almindeligt salgsjob. Kunderne kan fx komme med alvorlige øjenproblemer, så jeg lærer rigtig meget om øjensundhed. Det er megaspændende at få en specialiseret viden.

– Emilie, færdiguddannet elev og snart salgsassistent

Få et skræddersyet elevforløb

”Jeg har selv haft briller hele livet, men derudover virkede butikken bare så rar og behagelig at komme i. Så jeg sendte en ansøgning, blev kaldt til samtale, og nu er jeg endelig færdiguddannet.”

– Emilie

Som salgselev hos os kan du se frem til et forløb, hvor du hurtigt får ansvar i butikken. Men samtidig tilbyder vi som de eneste i branchen en skræddersyet salgsuddannelse fordelt over 8 uger på IBC Kolding. På den måde klæder vi dig på til at yde den bedste service i butikken.

Billede af brillestel i butik
Emilie
grønt citationstegn

Jeg havde den bedste lærer, jeg nogensinde har haft. Og jeg fik støtte hele vejen frem til min fagprøve. Desuden mødtes jeg med Louis Nielsen-elever fra hele landet, så i dag har jeg et kæmpe netværk.

– Emilie

Se dine kunder i øjnene – bogstaveligt talt

Når du starter som elev, står dine nye kolleger klar til at tage godt imod dig. Du vil opleve hurtigt at få ansvar, men vi er med dig hele vejen, så du lærer lidt efter lidt.

”I teamet er vi meget sociale og kan være ærlige omkring vores liv og arbejde. Det er tilladt at fejle, og jeg har det sjovt hver dag, mens jeg lærer. Pludselig er klokken fem, og så skal vi lukke.”

– Emilie

Emilie sidder i sofa og snakker med kollega

Din hverdag vil blandt andet gå med at:

Brille ikon

ordne praktiske opgaver, fx at sætte stel op og trimme butikken

Gruppe ikon

rådgive kunderne om valg af briller eller kontaktlinser, der passer til netop dem

Øje ikon

lave sundhedstjek og få et indblik i øjensundhed – du opbygger selvfølgelig din viden over tid

Emilie sidder i sofa og snakker med kollega

Udvikling? Gå til Louis Nielsen

Som elev hos Louis Nielsen er din rejse kun lige begyndt. Du kan bl.a. blive salgsassistent – som er Emilies plan – men du kan fx også læse videre til optiker, blive optical dispenser, butikschef eller partner. Der findes lige så mange karriereveje, som der findes mennesker, og på vores hovedkontor støtter vi altid op om din videre udvikling.

”Jeg er en helt anden person, end da jeg startede. Jeg har udviklet mig rigtig meget i den personlige samtale med kunderne og lært meget mere udover salg, end hvad jeg troede.”

– Emilie

Emilie sidder i sofa og snakker med kollega

Hvad kræver det at blive elev?

Du er godt på vej, hvis du har lyst til at gøre en forskel for andre og levere en god kundeoplevelse. Samtidig har du lyst til at udvikle dig, både fagligt men også personligt i samtalen med vores kunder. Og så skal du have fejret din eksamen på en af de her uddannelser:

  • EUX og HHX > direkte adgang til elevpladsen
  • STX, HF og HTX-elever > tag et supplerende 5-ugers EUD-S forløb med fagretning detail
  • EUD og HG-elever med adgang til specialet

Er du fyldt 25 år, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.

Emilie ude foran Louis Nielsen butik

Er du blevet nysgerrig?

Så send din ansøgning via linket her på siden og vedlæg dine eksamensbeviser. Har du ikke dem endnu, så vedlæg dine standpunktskarakterer. Hvis du har modtaget merit for dele af adgangskravene, skal du også vedlægge dem.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job?

Du kan altid kontakte Saeed Akhtar

Grønt telefonrør ikon 96 32 52 24
Facebook ikon Instagram ikon