Af­de­lings­le­der til Spektrum Odders Svømmehal


 

Afdelingsleder til Spektrum Odders Svømmehal

Har du ledelseserfaring og har lyst til nye udfordringer i en velfungerende organisation, er der nu mulighed for at bliver vores ny afdelingsleder.

Med reference til centerchefen er jobbet dels at sikre en videreudvikling af svømmehallen. Du skal være med til at optimere arbejdsrutiner samt definere ansvarsområder for svømmehallens personale. Gæsteoplevelsen skal udvikles, og der skal skabes nogle rum i svømmehallen, hvor gæsterne er begejstrede for at være.

Der skal være fokus på at forbedre økonomien i den daglige drift, og lave en grøn plan, som er god for Odders CO2 regnskab og god for svømmehallens økonomi. 

Svømmehallen har 5 fuldtidsansatte og 8-10 deltidsansatte. Det forventes, du går forrest og skaber en god atmosfære i og omkring svømmehallen.

Arbejdsopgaver

  • Du er ansvarlig for arbejds-/vagtplaner og indgår i disse som drivende kulturbærer.
  • Du bliver et centralt omdrejningspunkt i at planlægge brugen af svømmehallen med foreningerne og den offentlige åbningstid.
  • Du har ansvaret for at svømmehallens budgetter overholdes i samarbejde med centerchefen og økonomiafdelingen.
  • Du er med viden og teknisk indsigt ansvarlig for drift af bygninger. Du har interesse i at udbygge din viden med et indgående kendskab til vandbehandling. Der er 2 millioner liter vand i de 4 bassiner og vandkvaliteten er afgørende for, at svømmehallen er et godt sted at være og at vi lever op til myndighedernes krav.
  • Du skal indgå i den rullende vagtplan med åbent- og lukkevagter samt weekendvager som passes ind i arbejdsplanen. Svømmehallen har åben i tidsrummet 06.00 - 22.00 i hverdage og 07.00 - 17.00 i weekenden.

 

Personlige kompetencer

  • Du er en synlig og inddragende leder.
  • Du har ledelseserfaring fra tidligere jobs.
  • Du er åben for videreudvikling og har lysten til at lære nyt, også på det tekniske område.
  • Du formår at formidle din viden videre til medarbejderne, så de er klædt godt på til arbejdsopgaverne.
  • Du kan skabe et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til humør og hvor man passer på hinanden.

 

Om Spektrum Odders svømmehal
Spektrum Odders svømmehal har en central placering i Odders idræts- og fritidsliv. Svømmehallen har 120.000 årlige gæster, heraf 2000 faste ugentlige gæster. Spektrum Odder svømmehal er en arbejdsplads som summer af liv og kræver en serviceorienteret hverdag.
Svømmehallen er en del af Spektrum Odder, som driver 3 haller, Spektrum Park, cafe og møde/kursusfaciliteter i samarbejde med Odder Kommune og foreningerne.

Svømmehallen har en velfungerende personalegruppe og en samarbejds- og anerkendelseskultur, som gør, at medarbejderne har været der i mange år, og med de mange løst tilknyttede medarbejdere, er der ligeledes en livlig og ung atmosfære.

 

Løn efter gældende overenskomst. Eventuelle spørgsmål kan rettes til centerchef Lars Rasmussen på
tlf. 29664955.

Finder du ovenstående interessant, så send din ansøgning og CV til os SENEST DEN 30. OKTOBER 2022.

Ansøgning og CV sendes til Hallerne@spektrumodder.dk.

Det forventes, at der afholdes ansættelsessamtaler i uge 45. 


 
Antal ledige stillinger:
1

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex