Reparatør / vedligeholder til Frøslev Træ A/S


Vi ønsker at styrke vores vedligeholdsafdeling, og søger derfor en smed til at indgå i vores vedligeholdelsesteam.

Du vil indgå i et team, hvor du har egne ansvarsområder, og hvor du i fællesskab med teamet skal få dagligdagen til at fungere. Vores primære mål i vedligeholdsafdelingen er at sikre en effektiv produktion med en høj kvalitet.

Maskinparken består af et bredt udsnit fra automatikkens verden, nyt og gammelt, komplekst og simpelt. Vi har både automatik til håndtering, men også til at styre processen under høvling, maling, tørring og imprægnering.

Produktionen kører hovedsageligt dag, og aften. mens processen kører døgnet rundt.

Dine arbejdsopgaver:

  • Fejlfinding og udbedring ifm. nedbrud, samt sikring mod lignende nedbrud sker igen.
  • Bidrage under omstillinger
  • Samarbejde med operatører for at holde produktionen kørende.
  • Sikre at vigtig information bringes videre til kollegaer på næste skifte.
  • Eventuelt kendskab til El fejlfinding
  • Evt. truckcertifikat, men intet krav.

Erfaring fra automatiske anlæg

Vi forventer, at du har erfaring inden for fejlfinding, reparation og vedligehold af automatiske anlæg. Du er formentlig uddannet smed eller automatiktekniker. Du bor inden for rimelig køreafstand fra Padborg dvs. maks. 30-45 min.

Der lægges stor vægt på selvstændighed fordi du meget af tiden er alene om serviceopgaven. Du skal kunne holde hovedet koldt, selvom der er flere opgaver, som afventer udbedring.

Sådan ansøger du

Hvis dette har vakt din interesse, bedes du sende en motiveret ansøgning med tilhørende CV til dette hr@froeslev.dk . Sidste frist for ansøgning er fredag den 22. oktober 2021. Du kan ringe til Vedligeholdelsesleder, Kim Pelving på 51517159 eller COO Jørgen Krenzen Johansen på 21164022 hvis du har spørgsmål. Der holdes samtaler løbende og opslaget fjernes så snart vi har fundet den rette person.

Antal ledige stillinger:
1

Anbefalede job