Sælger - Regional Sales Manager Frankrig og Benelux


International virksomhed med et stærkt brand inden for en nichebranche søger eksportsælger til en stilling inden for salg og salgsadministration.

Om jobbet:

  • Rådgivning og mersalg til butikker
  • Opsøgende salg til butikker/kæder
  • Planlægning af kampagner med kædekunder
  • Udvikling af markedet og opbygning af relationer til kunderne
  • Forhandling af rammeaftaler med detailhandelskæder

Du bearbejder kunder sammen med dit team på 3 personer ud fra BI-rapporter og aftalte indsatser. Du vil lave kundebesøg og deltage i messer for at pleje den nuværende kundeportefølje og opsøge potentielle kunder.

Du bliver en del af vores europæiske salgsteam i Egå ved Aarhus, hvor sprogkompetencer og kundeservice er i højsædet. Du vil få en grundig introduktion til produkter og markeder og i høj grad anvende telefon, mail og CRM-system til bearbejdning af kunder. 

Om kandidaten:

Du har erfaring med B2B salg eller indkøb og gerne afsluttet en relevant videregående uddannelse. Du arbejder vedholdende og selvstændigt efter de mål, vi sammen har fastsat og er resultatorienteret.

Det er en betingelse, at du taler fransk på højt niveau. Har du andre sprogkompetencer, er det absolut en fordel, da det udvider dine muligheder over tid.  

Du er god til at kommunikere og samarbejde med kollegaer. Erfaring fra salg til detailkunder eller Category management er en klar fordel, men vigtigst er, at du har den rette personlighed til at begå dig i jobbet.

Om virksomheden:

Tropica Aquarium Plants A/S er en eksportvirksomhed der producerer og sælger akvarieplanter og gødningsprodukter. I dyrehandelsbranchen er vi kendt i det meste af verden for kvalitet, innovation og leveringssikkerhed. Vi beskæftiger ca. 150 personer og har de sidste 5 år etableret datterselskaber i både Tyskland og Nordamerika og har ambitioner om at styrke salget i Europa yderligere.

Er du interesseret i stillingen kan du stile din ansøgning til Salgschef Ralf Gerlach på rag@tropica.dk

Antal ledige stillinger:
1