Digital markedsføring - Social Media Elev


KLAR… PARAT… START… din karriere i en virksomhed, der interesserer sig for dig og din udvikling.

For at passe ind hos Generaxion, har du digital marketing på hjernen + motivationen til at dygtiggøre dig indenfor dit fag. Og så forestiller vi os, at du er typen, der nikker “JA!” til følgende ►

Vil du være med på en rejse, der kræver, at du holder på hat og briller, fordi vi hele tiden fornyer og udvikler vores løsninger? Skal du være med til at drive udviklingen af vores produkter, så vi kan levere kundeoplevelser i verdensklasse? Leder du efter et sted, hvor du kan tage dine første karrieremæssige skridt og få omsat teori til praktisk erfaring?

Vækker ovenstående begejstring? Så kan du nemt være ham eller hende, vi vil elske at arbejde sammen med.

Bliv elev inden for…

Sociale Medier! Er du vild med SoMe og kan lide at nørde med trends, layout af ads og opslag, aktivitetsplaner og tekstforfatning? Så er du nok den næste i rækken af inspirerende og dedikerede SoMe specialister!

I vores SoMe afdeling planlægger og producer vi indhold for vores kunder på både Facebook, Instagram og LinkedIn. Din fineste opgave er at styrke virksomhedens brand og øge kendskabet til dem.

Din naturlige interesse for SoMe og sparring fra dine specialist-kollegaer, gør dig til ekspert i at øge trafik og skabe konverteringer for vores kunder. Du bliver mere end skarp i Facebook Business Manger, Google Tag Manager, behandle billeder og skabe fangende tekster.

Hvem er du?

Du synes naturligvis, at sociale medier holder max – også som markedsføringsplatform for virksomheder. Det er ikke nødvendigt, at du har arbejdet med sociale medier før, men du har hovedet fyldt med brandgode idéer, du ikke kan vente med at få forløst.

Målet er, at du får en masse hands-on erfaring, der giver dig det allerbedste fundament for din fremtidige karriere. En karriere, der forhåbentlig fortsætter hos os.

Udover at du har fingeren på den sociale puls og følger med i tidens tendenser, tænker vi, at som person kan sætte X ud for følgende ►

  • Du har en god energi og et godt drive
  • Du trives med at arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Du elsker at lære og er opsøgende i forhold til viden
  • Du er servicemindet og god til at snakke med kunder
  • Du er smilende og social

Vores elever, vores ansvar

Alle siger det, men vi mener det altså. Hos os er vores elever en værdifuld del af teamet, og de får masser af ansvar.

Vi hjælper dig i gang og støtter dig hele vejen igennem din uddannelsesplan, som du lægger sammen med din mentor. Selv om vi selvfølgelig holder dig i hånden, forventer vi samtidig, at du lærer at stå på egne ben. Det er vigtigt for os. Men det er allervigtigst for dig!

Vil du læse mere om elevuddannelsen, så kan du gøre det her

Hvem er vi?

Generaxion breder sig ud over Norden, med digitale marketingspecialister i Finland, Sverige og Danmark. Og med over 350 kollegaer, der konstant deler viden, udveksler ideer og skaber indsigter sammen, står vi stærkt. Vores opgave er at hjælpe kunderne trygt igennem den digitale jungle, og med over 8000 kunder i kartoteket, ved vi efterhånden godt, hvad der skal til. Samtidig med at vi er ekstremt seriøse, er der altid plads til, at vi har det sjovt sammen. Sociale arrangementer er derfor en vigtig del af Generaxions DNA.

Antal ledige stillinger:
1