Juniorsælger


Er du en engageret teamplayer, der får tingene til at ske? Har du en sælger gemt i maven, som bare venter på at springe ud i fuldt flor? Ønsker du at være en del af en veletableret mindre virksomhed med gode kollegaer, spændende opgaver, handlekraft og flad organisationsstruktur? Så er du måske den kandidat, som COLO Consulting, Search & Selection søger for vores kunde, Phiro A/S.


Phiro vækster både nationalt og internationalt og har derfor behov for yderligere en sælger, der kan vokse og bidrage til denne vækst. Du vil indgå i det nuværende salgsteam på 3 personer.

Virksomheden:
Phiro er et visuelt kommunikationsbureau, som leverer billed- og filmmateriale i forbindelse med salg og marketing på tværs af medier og salgsplatforme. De hjælper deres kunder, så de kan præsentere deres produkter på bedst mulige vis. De tror på, at de gennem tæt kommunikation med kunden kan nå ind til kernen af kundens behov. Phiro leverer en lange række 3D-ydelser, herunder produktbilleder, miljøbilleder, produktanimationer, miljøanimationer, motion design, Virtual Reality og Augmented Reality. De leverer billedmateriale i høj kvalitet til nationale og internationale virksomheder. Se i øvrigt www.phiro.dk. Phiro har et stærkt hold af brancheerfarne grafikere, sælgere og projektledere, som alle er specialister inden for deres felt. Phiro har kontor i Aarhus, hvor de slog dørene op i 2003. I dag bor de i nye lækre lokaler på Aarhus Ø.

Stillingen:
Vi søger en juniorsælger, som vil styrke Phiros salgsafdeling, og i samarbejde med hele holdet kan udvikle og styrke Phiros position og synlighed. Du kommer til at arbejde med din egen kundeportefølje. Kunder som allerede er prækvalificeret, og som vi forventer, at du vil udvide og udvikle. Det er dig, der har kontakt med kunden og du vil være bindeleddet mellem kunden og projektlederen, i de projekter du sælger ind.

Phiro arbejder for tiden målrettet med deres eksterne kommunikation. Vi forestiller os, at du vil tage aktivt del i deres arbejde omkring marketingstrategien og udarbejdelse af indholdet til deres SoMe kanaler.

Forventninger:
Vigtigst for at du får succes i jobbet som Phiros kommende juniorsælger er, at du bl.a. har følgende personlige kompetencer:

 • Tillidsvækkende og relations skabende
 • Udadvendt med drive og en positiv indstilling
 • Struktureret og analytisk stærk
 • Tager ansvar og arbejder selvstændigt
 • Er initiativtager og målrettet
 • Nysgerrig og videns begærlig
 • Er omhyggelig og har fokus på detaljen

Faglige kvalifikationer:
Vi har ingen forventninger til din tidligere sælgererfaring, men det er afgørende, at det er salg du brænder for. Vi forventer derimod at du har:

 • Gode kommunikations- og formidlingsevner
 • Interesse i og viden om sociale medier.
 • Flydende i mundtlig og skriftlig engelsk og også gerne tysk
 • Gerne kendskab til 3D eller visuel kommunikation, men ikke et krav.

Phiro tilbyder:
Du tilbydes et job i en branche, hvor to dage aldrig er ens, og hvor udviklingen går rigtig stærkt.
Phiro er en virksomhed, hvor der lægges vægt på det gode arbejdsmiljø og en god work-life-balance.
Stillingen er en fuldtids funktionærstilling på 37 timer.
Mødetiden er kl. 8-16, og dagen starter med morgenmad og morgenmøde kl. 8.00.
Phiro tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring, samt løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt:
Send os din ansøgning og CV i pdf format via linket nedenfor. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger skal sendes online via linket nederst i stillingsopslaget for at blive registreret og besvaret i forhold til gældende EU GDPR compliance.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent, Iben Jungersen hos COLO Consulting, Search & Selection på tlf. +45 20 20 50 45 eller CEO Mogens Hansen, Phiro A/S på telefon + 45 30 63 82 23

Antal ledige stillinger:
1