København K
Er du en fagligt stolt kok med et skarpt blik for sæsonens bedste råvarer – og trives du, når både smag, sundhed og bæredygtighed går hånd i hånd? Kan du lide tempo, præcision og godt samarbejde i et professionelt, velfungerende køkken? Så kan du være den nye kollega i Bruun & Hjejles køkkenteam.
Som kok bliver du en del af et engageret team, der hver dag skaber rammerne for gode madoplevelser for husets cirka 360 medarbejdere samt vores gæster og klienter på mødegangen. Vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad i kantinen og leverer samtidig mindre anretninger til klientmøder og events. Maden er et samlingspunkt i huset, og du får en central rolle i at sikre høj kvalitet, variation og værtskab i alle led.
Vi laver al mad fra bunden, bager vores eget brød og udvælger råvarer med omhu. Vi arbejder målrettet med sundhed, smag og ansvarlighed – herunder reduktion af madspild og mere plantebaserede løsninger – og vi værner om de gode traditioner. Blandt favoritterne er vores friskbagte onsdagssnegle, som samler huset den første onsdag i måneden.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på fire dage kl. 6.30–14.30 og én ugentlig aftenvagt kl. 11.30–19.30.
Fra du tænder ovnene om morgenen, til de sidste små anretninger forlader køkkenet, er dagene varierede med opgaver og altid i samspil med teamet, såsom at:
Du er uddannet kok og brænder for gastronomi, kvalitet og gode råvarer. Erfaring fra restaurant eller storkøkken er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har en høj faglig standard, arbejder struktureret og trives i et team, hvor man hjælper hinanden og gerne deler viden.
Vi forestiller os, at du:
Vi er store nok til at tiltrække de store komplekse sager, men små nok til, at alle kender alle. Det betyder, at vi i vores dagligdag har en uformel omgangstone og kommer hinanden ved både fagligt og socialt. Vi har stor respekt for, at vi som individer er forskellige, og at karriere ikke kun handler om dygtiggørelse, specialisering og det næste skridt på karrierestigen. For os handler det også om at skabe et arbejdsliv, som harmonerer med alt det andet, livet også byder på. Derudover prioriterer vi det sociale sammenhold og støtter op om en sund livsstil gennem en række af sociale aktiviteter og events på tværs af forretningen.
Søg stillingen nedenfor og vedhæft dit CV. Vi vurderer ansøgninger og kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest søndag den 19. oktober 2025. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Køkken- og servicechef Nina Rossi på 30 18 87 52.
Vil du lære os bedre at kende, kan du følge os på LinkedIn og læse mere om os her.
For at sikre en objektiv rekrutteringsproces bedes du undlade at tilføje et billede til dit CV. Vi ønsker en inkluderende rekrutteringsproces, hvor alle vores ansøgere har lige muligheder.
Ansættelsestype: Fastansættelse
Hjemmearbejde: Tilbydes ikke
Ugentlig arbejdstid: Fuldtid
Bruun & Hjejle er et historisk advokatfirma, der sætter fællesskabet over individet.
Vi er konstant i udvikling, og vi bestræber os på at skabe en åben kultur. Vi har en grundlæggende tro på, at vores stærke sammenhold og vores evne til at samarbejde er med til at skabe arbejdsglæde for vores medarbejdere og de bedste resultater for vores klienter.
Vores rødder stikker dybt. Gennem næsten 150 år har vi været førende rådgivere i advokatbranchen, og med konstant udvikling og et skarpt fokus fortsætter vi med at forene nogle af landets dygtigste jurister i et unikt firma med et stærkt fællesskab.
VORES KULTUR OG VÆRDIEROrdet team har en helt særlig klang hos os – det er ikke bare et ord, det er en følelse. Vores stærke sammenhold, åbne kultur og samarbejde på tværs af specialer og anciennitet er netop det, der gør, at vi lykkes.
Uanset om du er student, fuldmægtig, erhvervsjurist, advokat eller en del af de administrative funktioner i Business support, forpligter vi os til at sikre din individuelle udvikling.
Vi sætter vores medarbejdere i centrum og har fokus på at skabe de optimale rammer for et professionelt og trygt arbejdsmiljø. Vi udvikler os sammen med vores medarbejdere, og det, tror vi på, skaber den bedste arbejdsplads for alle.