Afdelingsleder til Akustik, Støj og Vibrationer

Hørsholm

Brænder du for forretningsudvikling inden for akustik, støj og vibrationer? Er du akustikker med talent for ledelse og et stort kommercielt drive? Så har vi jobbet til dig!

Til vores afdeling i Hørsholm søger vi en afdelingschef, som kan udvikle og vækste vores danske og internationale marked yderligere og samtidig motivere og lede et team af dedikerede medarbejdere.

Om jobbet

Du skal lede en bredt funderet og meget dedikeret afdeling. Afdelingen er bemandet med eksperter og specialister, i alt ca. 13 højt kvalificerede medarbejdere, fordelt i Hørsholm og Århus. Dit daglige arbejdssted vil være Hørsholm, men du må forvente nogen rejseaktivitet i Danmark såvel som i udlandet.

FORCE Technology har været Miljøstyrelsens referencelaboratorium for støjmålinger siden 1977.

Støjmålinger og støjberegninger danner grundlag for myndighedernes forvaltningsafgørelser, hvilket kræver at de udføres af et hertil akkrediteret laboratorium eller af en certificeret person tilknyttet et godkendt laboratorium.

FORCE Technology certificerer samtidig personer til Miljømåling – ekstern støj” og “Miljømåling – trafikstøj” efter Miljøstyrelsens godkendelsesordning. I denne forbindelse afvikles bl.a. Store Støjdag og de tilbagevende ”Sammenlignende støjmålinger”, som er et led i certificeringsordningens kvalitetssikring af de certificerende personer.

Din profil

Som afdelingschef bliver du afdelingens daglige leder med reference til forretningsdirektøren for enheden Maritim, Lyd og Luft. Det er målet, at top- og bundlinje skal vokse samtidigt med, at afdelingen skal have flere medarbejdere, og det bliver dit ansvar at sørge for, at vi når vores mål.

Dine nøgleopgaver bliver:

 • Drive forretningsudvikling, markedsføring og salgsaktiviteter, herunder at udarbejde salgsstrategier, budgetter og forecast
 • Drive opsøgende salg og kundebesøg, evt. i selskab med en teknisk fagperson
 • Sikre kvalitet og sikkerhed og udvikle vores faciliteter
 • Styre afdelingens omkostninger og bidrage til, at bundlinjen optimeres
 • Medvirke ved udarbejdelse af større tilbud, prissætte og indgå kundespecifikke kontrakter og rammeaftaler
 • Udøve personaleledelse, driftsledelse samt planlægge og optimere afdelingens processer
 • Deltage i afdelingens fakturerbare arbejde

Du har en baggrund som akustiker og har deltaget i aktivt salg. Ud over disse kompetencer har du enten ledererfaring eller et ønske om at lede et teknisk/kommercielt team med personale og økonomi ansvar, og deltage i udviklingsorienterede aktiviteter.

Vi lægger desuden vægt på, at du har:

 • Erfaring fra arbejde med akustik, støj og vibrationer
 • Et stort ønske om at lede medarbejdere i en frontteknologisk virksomhed med R&D portefølje
 • Et veludbygget netværk og international forretningsforståelse indenfor lydbranchen
 • Salg, indsamling og forståelse af kundedata og erfaring med at skabe og udvikle kunderelationer
 • Erfaring som formidler og er en god kommunikator i skrift og tale på dansk. Du behersker endvidere engelsk på højt niveau.

Yderligere information

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og markeder. Som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark og ikke mindst formidlingen heraf.

Du vil derfor blive mødt af mere end 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund.

Noget for dig?

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Peter Krogsgaard Sørensen på 22697162.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og andre relevante bilag.

Hos FORCE Technology går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder.

FORCE Technology medarbejdere FORCE Technology medarbejdere FORCE Technology medarbejdere FORCE Technology medarbejdere

Er du klar til at tage udfordringen op?

Hvis det her lyder som noget for dig, så grib chancen og så send os din ansøgning og CV. Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne allerede i dag.

Hurtige facts om FORCE Technology

Blev etableret i

Antal kontorer

Antal medarbejdere


FORCE Technology forsker
Et læringsmiljø i konstant bevægelse

Du træder ind i en virksomhed, der hele tiden bevæger sig for at være på forkant med den teknologiske udvikling. Det betyder, at du får mulighed for at arbejde med det nyeste udstyr, udforske ny viden og flytte grænserne for, hvad der er muligt, ved at teste ting af, der ikke er prøvet før.

Dermed får du chancen for at udvikle dig i og med din rolle, samtidig med at nye muligheder hele tiden åbner sig. Så i FORCE Technology kan du finde mange forskellige karriereveje. Karriereveje der former sig efter lige netop dig, din viden og dine ambitioner.

FORCE Technology teknikere FORCE Technology teknikere FORCE Technology teknikere

Følg os på: