Fødevareauditor, der brænder for at arbejde med FSSC 22000 og ISO 22000

Brøndby, Vejen eller Aarhus N

Brænder du for at arbejde med ledelsessystem-standarder indenfor fødevaresikkerhed? Vil du være auditor og konsulent i et team, hvor du har indflydelse, frihed til at planlægge eget arbejde, og hvor aktiviteterne fortsætter med at udvikle sig? Så kom med på holdet!

Om jobbet

Du bliver en del af en afdeling med godt 30 Lead Auditorer/konsulenter inden for ledelsessystemer (fødevaresikkerhed, kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, energi og CO2-verifikation), hygiejnisk design, livscyklusanalyser (LCA), klimaregnskaber, carbon footprint m.m.

Vi gennemfører certificeringer, yder rådgivning og udbyder kurser, herunder lead auditorkurser.

Dit primære arbejdsområde bliver certificeringsaudits indenfor fødevaresikkerhed (FSSC 22000 og ISO 22000). Har du erfaring med andre ledelsessystem-standarder, kan de også bringes i spil i jobbet.

Vi tilbyder dig samtidig mulighed for at yde rådgivning og afholde kurser indenfor dine kompetencer.

Vi har kunden i centrum og arbejder hele tiden på at løfte niveauet for vores resultater. Vi forventer derfor, at du i et tværfagligt samarbejde vil arbejde for at levere de mest optimale løsninger for vores kunder.

Din profil

Du har en baggrund som tekniker, ingeniør eller lignende og har arbejdet i forskellige brancher indenfor fødevare, emballage eller lignende, som du kan trække på i forhold til at kunne identificere udfordringer og løsninger for kunderne.

Du vil bringe værdi til stillingen, hvis du ydermere har:

  • Erfaring som auditor
  • Erfaring med FSSC22000 og ISO 22000 (og gerne andre ledelsessystem-standarder)
  • Erfaring som konsulent

Det vigtigste er, at du har lysten til at lære, så skal vi nok uddanne dig som auditor.

Og så er du forhåbentlig også glad og uhøjtidelig. Det er vi.

Yderligere information

Du vil være tilknyttet vores kontor i enten Århus, Brøndby eller Vejen, og stillingen er på 37 timer.

Vores aktiviteter er landsdækkende, og du vil skulle besøge virksomheder i hele landet. Derfor er du fleksibel med hensyn til besøg hos kunder og gennemførelse af projekter efter deres behov.

Til gengæld vil du opleve stor fleksibilitet i dine arbejdsvilkår, som indebærer bl.a. flekstid og mulighed for indflydelse på egne opgaver og egen hverdag, herunder at du selv planlægger dit arbejde.

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og markeder. Som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark og ikke mindst formidlingen heraf.

Du vil derfor blive mødt af mere end 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund.

Noget for dig?

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Vibeke Kistrup Holm på 4262 7629.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og andre relevante bilag.

Hos FORCE Technology går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder.

FORCE Technology medarbejdere FORCE Technology medarbejdere FORCE Technology medarbejdere FORCE Technology medarbejdere

Er du klar til at tage udfordringen op?

Hvis det her lyder som noget for dig, så grib chancen og så send os din ansøgning og CV. Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne allerede i dag.

Hurtige facts om FORCE Technology

Blev etableret i

Antal kontorer

Antal medarbejdere


FORCE Technology forsker
Et læringsmiljø i konstant bevægelse

Du træder ind i en virksomhed, der hele tiden bevæger sig for at være på forkant med den teknologiske udvikling. Det betyder, at du får mulighed for at arbejde med det nyeste udstyr, udforske ny viden og flytte grænserne for, hvad der er muligt, ved at teste ting af, der ikke er prøvet før.

Dermed får du chancen for at udvikle dig i og med din rolle, samtidig med at nye muligheder hele tiden åbner sig. Så i FORCE Technology kan du finde mange forskellige karriereveje. Karriereveje der former sig efter lige netop dig, din viden og dine ambitioner.

FORCE Technology teknikere FORCE Technology teknikere FORCE Technology teknikere

Følg os på: