Ansøg

Collections Manager

Aalborg

Play
Play

Job description

Bunker Holding leder efter en analytisk og organiseret Collections Manager. Den rette kandidat besidder en grundlæggende forretningsforståelse og har flair for networking og konstruktiv kommuniktion. Det er afgørende, at man som person er i stand til at undersøge og afveje alternative løsninger, samt tør at påtage sig ansvaret for beslutninger for at minimere tab i komplekse situationer. Vi tilbyder en stilling med udfordringer, der udspiller sig i et veletableret team i et globalt setup, og som vil gavne din udvikling.

Et job i en global kontekst

Bunker Holding er den største virksomhed i det danske, familieejede United Shipping & Trading Company (USTC) og er verdensførende inden for bunkerhandel. I Bunker Holding Collections håndterer vi indsamling af betalinger på tværs af hele Bunker Holding Group. Vi varetager en central rolle i organisationen med daglig kontakt til mange interessenter i hele verden. Vi sætter en dyd i at håndtere al inddrivelse af gældsbetalinger gennem dybdegående, analyserende arbejde, samt en løbende dialog med vores kunder. Vores hovedaktiviteter inkluderer monitorering af forfaldne fakturaer, inddrivelse af gæld, forhandling af betalingsaftaler og vurdering af risici.

Du vil arbejde fra vores kontor i Aalborg, hvor du bliver en del af et dedikeret team af professionelle gældsindrivelsesspecialister. Du vil få en grundig introduktion til virksomheden og arbejdsopgaverne indenfor de første seks måneder af din ansættelse. Du vil samtidig blive en del af et dynamisk og veletableret team, der værdsætter udvikling og god arbejdsatmosfære.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver at:

  • Inddrive og følge op på betalinger fra kunder
  • Skabe relationer til Bunker Traders indenfor dine tildelte afdelinger rundt omkring i verden med dét formål at være deres talerør og specialist ved inddrivelse af gæld, kreditrelaterede problemstillinger, samt anvendelse af international søret i forbindelse med skibsarrester, retssager, m.v.
  • Række ud til kunder med henblik på gældsinddrivelse, forhandling af betalingsfrister, indgåelse af generelle aftaler og garantier, samt opsætte tilbagebetalingsplaner for kunderne
  • Have overblik over og følge op på forfaldne fakturaer globalt
  • Samarbejde med advokater og maritime jurister rundt omkring i verden vedrørende gældsinddrivelse
  • Agere rollemodel og proaktivt dele egne kompetencer om kreditrisici og løbende erfaringer på tværs af enheder med formålet at styrke kompetencerne hos vores salgsafdelinger
  • Bidrage proaktivt til en effektiv risikovurderingsproces med henblik på at nedbringe omkostninger og reducere risici for Bunker Holding.
  • Rejseaktivitet kan forventes

”Stillingen som Collections Manager hos Bunker Holding har givet mig en dybdegående forretningsforståelse, hvor jeg har lært at excellere i afvejningen af kommercielle hensyn i forhold til juridiske betragtninger. Stillingen besidder et stort internationalt aspekt, hvilket skaber en dynamisk hverdag; man oplever hurtigt at have kontakter i hele verden, hvor der er rig mulighed for at aflægge visits. Man lærer kunsten i networking og kommunikation, hvilket i høj grad har gavnet mig på både et personligt og professionelt plan,” udtaler Collections Manager, Michelle Abel Jensen

Din profil

Som person er du ambitiøs og formår at gå analytisk til værks med dine opgaver. Du er struktureret og har samtidig gode kommunikative evner og trives i at skabe tætte relationer i din hverdag. Dine relationer er nøglen til at blive en succes i denne rolle.

Du har en naturlig interesse for jura og lovgivning samtidig med, at kommunikation er vigtig for dig, idet det er via kommunikation, du opnår læring og udvikling. Der kræves ikke en bestemt uddannelsesmæssig baggrund. Vi forestiller os, at du har færdiggjort en videregående uddannelse og er klar til at komme ud på arbejdsmarkedet, eller at du allerede har haft dine første år på arbejdsmarkedet og nu er klar til dine næste udfordringer.

Vi forventer ikke, at du har erfaring indenfor branchen eller fra en lignende rolle, da vi tilbyder en dybdegående oplæring i rollen. Vi vægter et højt energiniveau og flair for kommunikation samt forretningsforståelse som en essentiel evne til at kunne begå sig i denne rolle. Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har evnen til at tilpasse dig forskellige miljøer og kan tænke hurtigt
  • Er flydende i engelsk både på skrift og i tale
  • Har gode analytiske egenskaber
  • Er kommunikativ og kan lide at samarbejde
  • Er pragmatisk, kommerciel og løsningsorienteret

Bliv en del af holdet!

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Senior Collections Manager, Line Madsen på mail lim@bunker-holding.com. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og planlægger at afholde første runde samtaler i begyndelsen af juni. Derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning så hurtigt som muligt.

Vi gør opmærksom på, at denne profilbeskrivelse beskriver den ideelle kandidat. Vi vægter diversitet og personlighed højt, og derfor opfordrer vi alle med interesse for rollen til at ansøge, også selvom du ikke imødekommer samtlige krav i vores profilbeskrivelse.

Ansøg

Stories in Bunker Holding


33

Countries with more on the way

50

Different nationalities

1500+

People employed globally

66

Offices globally

Join us

3

significant reasons to join us