Vikarer til Skovhus Privathospital

Nykøbing Sj

Kan du lide at have en fleksibel hverdag, hvor du selv byder ind på vagter? Og vil du være med til at understøtte en social- og specialpædagogisk hverdag?

Så bliv en del af Skovhus privathospital, som foruden privathospitalet rummer et herberg og forsorgshjem, et unge herberg og et kvindekrisecenter. Her vil du få rig mulighed for at byde ind på vagter på tværs af vores afdelinger.

Vær med til at understøtte en bedre psykiatri

Skovhus Privathospital er et af landets største privat psykiatriske hospitaler. Vi er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg, Lyngby og Holbæk.
Under Skovhus Privathospital er også et krisecenter og to herberg.

Skovhus Privathospital er en del af koncernen Gran Recovery and Health. Koncernen råder over 5 virksomheder, som hver især og i tæt samarbejde bidrager til en bedre psykiatri for vores beboere og patienter.

Læs mere om vores arbejdsplads, og mød dine kollegaer her.


En meningsfuld hverdag – en del af noget større

Fundamentet for vores arbejde er at vi hver dag arbejder på at skabe en dagligdag med forudsigelighed og praktiske gøremål, som vi og beboerne kan samles om.
Vi forestiller os derfor at du er god til at samarbejde, motivere og bygge stærke relationer, og du glæder dig ved tanken om ikke kun at bygge relationer mellem beboerne, men også at se dig selv som en del af fællesskabet.

Derudover er du med til at:

  • Understøtte social- og special pædagogiske opgaver.
  • Samarbejde med beboerne omkring ADL rutiner.
  • Understøtte kontaktpersonsopgaver.
  • Deltage i sparring.
  • Understøtte daglig dokumentation.
  • Støtte den enkelte beboer i deres individuelle behov for sociale fællesskaber

Der kan være afdelinger hvor nogle beboere har behov for hjælp til deres egen omsorg.

Vi skaber fleksibilitet, sammen

Du vil blive tilknyttet flere afdelinger, og får derfor mulighed for at byde ind på vagter via vores vagtplanlægningssystem på tværs af afdelingerne, så det passer ind i din hverdag. Der vil være mulighed for vagter i alle tidsrum, alle ugens syv dage.

Dine kompetencer

Det er en fordel hvis du har en faglig relevant uddannet og/eller har erfaring med borgerrelateret arbejde, men det er ikke et krav. Det vigtigste er at du har en motivation for at arbejde med borgere der har fysiske og psykiske vanskeligheder. Samt at du trives med i en hverdag med mange forskelligartede opgaver.

Derudover er det et krav at, du:

  • har kørekort til almindelig bil
  • kan fremvise straffeattest og børneattest

Er du vores nye kollega?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV. Vi indkalder til samtaler løbende og lukker for ansøgninger når vi har fundet den rette kandidat, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Afdelingsleder, June Hillestrøm på telefon 5350 9538 eller på mail juh@skovhusprivathospital.dk

Vi anvender elektronisk rekruttering, og modtager derfor ikke ansøgninger via mail eller fysisk post. Du finder ansøgningslinket i bunden af opslaget.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere

Se, hvad dine nye kollegaer synes om GRH

Vi giver mennesker et holistisk recovery-forløb

Hos Gran Recovery and Health har vi i mere end 35 år hjulpet mennesker med psykiske lidelser med at forme en meningsfuld og tryg hverdag.

Når man er nysgerrig på beboerne, ser man de små åbninger – og deres håb og drømme. Det er i det øjeblik man kan hjælpe dem på vej.

Sabina
Sabina

3 B'er

Ud fra grundprincippet om, at både bolig, behandling og beskæftigelse har en samlet behandlende effekt, tilpasser vi vores tilbud, så de tilgodeser den enkeltes behov.

01

Botilbud

I sanselige omgivelser fordelt over Odsherred og Midtsjælland danner vores hyggelige botilbud rammen om tilværelsen for vores beboere.

02

Behandling

I tæt samarbejde med den enkelte beboer og den anbringende kommune skræddersyr vi specialiserede behandlingstilbud. Vi tilbyder desuden indlæggelse og ambulant behandling af psykiatriske problematikker til privatpersoner på Skovhus Privathospital.

03

Beskæftigelse

Alle har brug for at mærke følelsen af at bidrage til fællesskabet. Derfor er beskæftigelse en del af behandlingen hos os. Vores beboere kan fx arbejde i gårdbutik eller komme i lærlingeforløb i vores egen entreprenørvirksomhed, Mator.

Et kig ind i en hverdag hos GRH

Mere end bare en arbejdsplads

Samarbejde og fællesskab er nøgleord, der beskriver din nye arbejdsplads. Her er du ikke din egen lykkes smed. For vi lykkes først, når vi alle sammen lykkes. Du får nemlig kolleger, som altid har din ryg – og de træder til, hver gang, du har brug for det.

Hos os spiller du en vigtig rolle i at hjælpe mennesker med psykiske lidelser med at turde forbinde til omverdenen – altid ud fra den grundtanke, at mennesker er andet og mere end deres diagnoser.

Mød en kollega

Vores afdelinger

Se andre ledige stillinger

Ledige stillinger

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 350 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.