Stemningsbillede fra Daarbak Design Stemningsbillede fra Daarbak Design
Ikon: Pin

Chef for Marketing og Kommunikation

Har du et stort drive, er god til at se nye idéer og ikke bange for at smøge ærmerne op? Og formår du at målrette markedsføring, som understøtter vores forskelligartede salgskanaler? Så kan du være den marketingchef, vi søger i Daarbak Group.

Hvem er vi:

Daarbak Group A/S er en danskejet familievirksomhed og en af de førende spillere i branchen inden for salg og rådgivning af indretningsløsninger og kontorforsyning til private og offentlige organisationer.

Vi omsætter for 1 mia. kr. årligt og beskæftiger cirka 300 passionerede medarbejdere, der repræsenterer den ekspertise og professionalisme, vi gerne vil være kendt for. Vi er skarpe, faglige og kompetente – og vi er hele mennesker, der altid møder kunden i øjenhøjde.

Vores historie går helt tilbage til 1898. I dag drives virksomheden gennem to divisioner: Daarbak Design og Daarbak Redoffice. Sammen leverer vi alt det, der skal til for at fremme trivsel og effektivitet – lige fra møbler, belysning og planter til kontorartikler, emballageprodukter og firmagaver.

Vi tror på sammenhold og et tæt samarbejde. Vi sætter kunden i centrum. Og vi er drevet af en ambition om at være den naturlige samarbejdspartner, der skaber værdi og bidrager til vores kunders succes.

Hvordan vil din arbejdsdag se ud?

Som Marketingchef får du det daglige ansvar for alle marketing- og kommunikationsaktiviteter herunder også kommunikationsansvaret omkring ESG. I tæt samarbejde med virksomhedens ledelse vil du videreudvikle vores marketingfunktion fra det nuværende niveau, så vi fremover står endnu stærkere i dialogen med vores kunder.

Du får bl.a. ansvaret for at:

  • Planlægge, udvikle og drive virksomhedens marketingplaner og -projekter inkl. årshjulsaktiviteter
  • Sikre et højt niveau på alle udgivelser såvel analoge som digitale f.eks. kataloger, butiksbannere, hjemmesideindhold, SoMe opslag, webinarer, events, video og større præsentationer
  • Bidrage til kommerciel succes gennem den rette brug af marketingværktøjer og via et tæt samarbejde på tværs af organisationen
  • Drive al ekstern og intern kommunikation herunder PR samt ESG og ansvarlighed
  • Bidrage til en forbedret intern kommunikation/markedsføring
  • Videreudvikle den eksterne profil og brand for Daarbak Design og Daarbak Redoffice
  • Lede og udvikle dine to medarbejdere

Marketingafdelingen består i dag af to interne medarbejdere i hhv. Aalborg og Esbjerg og en række eksterne samarbejdspartnere, som bruges efter behov. Der vil være behov for, at du er synlig på begge adresser. Derfor er det også vigtigt, du har erfaring med distanceledelse. Det er ikke afgørende, hvor du selv bor, når blot du kan møde ind i en af vores afdelinger i Roskilde, Vejle, Esbjerg eller Aalborg.

Hvad forventer vi af dig?

Den ideelle kandidat kommer fra en lignende stilling, hvor du har vist dine store evner inden for marketing og kommunikation – alternativt kommer du fra en position, der har gjort dig klar til næste niveau. Det er vigtigt, at du kan begå dig på flere niveauer i organisationen og evner at etablere, drive og sikre afslutning på tværorganisatoriske opgaver. Især er samspillet med salgsorganisationen vigtigt.

Du bør have en selvstændig holdning til marketing og kommunikation. Du er en dygtig projektleder med en ”can do” attitude, der glædeligt smøger ærmerne op og give dig i kast med både strategiske, operationelle og administrative opgaver.

Du er ikke nødvendigvis grafiker, men vi ser gerne, at du er kreativ, har en stærk holdning til det grafiske udtryk, og er god til at formulere dig i skrift og tale. Du er frisk på at se nye idéer, og villig til at bringe anderledes kommunikative midler i spil.

Beslutningsvejene i virksomheden er effektive, og vi er ofte klar til at afprøve de gode idéer inden for kort tid. Det betyder bl.a., at du selv skal være ’hands-on’ på opgaver for at få dem eksekveret.

Sidst men ikke mindst er du en dygtig og inspirerende leder, og du forstår at støtte og motivere dit team i en spændende og travl hverdag med mange deadlines og prioriteringer.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en spændende fuldtidsstilling i en vækstorienteret virksomhed med et positivt og engagerende arbejdsmiljø.

Stillingen giver dig mulighed for at arbejde med meningsfulde og kreative projekter, der gør en forskel, og som er med til at videreudvikle forretningen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ejer og Kommerciel Direktør Jens Dueholm på 2968 6946.

Har du den rette mavefornemmelse, og vil du være med til at gøre en forskel?

Så send din ansøgning, CV samt relevante bilag via nedenstående link ”Ansøg”. Ansøgningsfristen er den 20. maj 2024, men vi afholder samtaler løbende, og ansætter den rette kandidat, når vi finder vedkommende. Så tøv ikke med at ansøge – vi ser frem til at høre fra dig!

Medarbejdere fra Daarbak highfiver hinanden og smiler
Ikon: Citationstegn

For mig er det bare rigtig fedt, når jeg kan mærke, at forskellige fagligheder bliver bragt i spil for at løse en opgave

- Camilla, Account Manager i Daarbak Design
4 af 5 stjerner

37 af Daarbak Groups medarbejdere har bedømt Daarbak på Jobindex


Medarbejdere fra Daarbak holder møde
Ikon: Citationstegn

På en arbejdsplads er det vigtigt, at man har en god dynamik og et godt sammenhold mellem kollegaer – og det har vi i Daarbak Group

- Janne, Kundeservicemedarbejder i Daarbak Redoffice
Medarbejdere fra Daarbak smiler til kameraet

Daarbak Group som arbejdsplads

Daarbak Group A/S er en danskejet virksomhed og en af de førende spillere i branchen inden for salg og rådgivning af møbelindretningsløsninger og kontorforsyning til såvel private som offentlige virksomheder.

Vi omsætter for 1 mia. kr. årligt og beskæftiger flere end 400 passionerede medarbejdere, der repræsenterer den ekspertise og professionalisme, vi gerne vil være kendt for. Vi er skarpe, faglige og kompetente – og vi er hele mennesker, der altid møder kunden i øjenhøjde.

Daarbak Group har en lang og stolt historie, som går helt tilbage til 1898. I dag drives virksomheden ud fra to divisioner: Daarbak Design (indretning og møbler) og Daarbak Redoffice (kontorforsyning og firmagaver).

Ved at kombinere det bedste fra hver division ønsker vi at være kundernes foretrukne totalleverandør med en bred vifte af forretningsområder og salgskanaler, som få i branchen kan matche.