To kollegaer griner sammen
Kvindelig medarbejder smiler til kameraet i Taxfree butik
Location icon Kastrup

Beauty Consultant

Har du lyst til et fuldtidsjob i et spændende internationalt salgsmiljø under ordnede forhold, og til at være en del af et stærkt salgsteam i en travl butik? Så er en stilling i vores Tax Free-butik oplagt for dig. Vi arbejder med vores fælles salgskultur og overordnede medarbejdermission, nemlig at fastholde og tiltrække de dygtigste og mest engagerede medarbejdere i Tax Free-butikkerne i Københavns Lufthavn, samt at give vores kunder ekstraordinære oplevelser og service.

Om Heinemann:

Du bliver en del af Heinemann teamet på cirka 240 kolleger, som til dagligt varetager salget i vores Tax Free-butikker. Vi er en tysk familieejet koncern med hovedsæde i Hamborg, og med over 7000 kolleger på verdensplan. Vi blev grundlagt i 1879, og drives i dag som en moderne og international handelsvirksomhed af Heinemann-familiens femte generation.

Som Sælger i Tax Free:

Er du en del af et spændende internationalt salgsmiljø i Københavns Lufthavn. Vi er serviceorienterede og sætter kundernes behov først, og bevarer overblikket når der opstår travle perioder. Det kræver et højt energiniveau, en vedholdende tilgang til opgaverne, og evne til at arbejde selvstændigt i et team.

Dine arbejdsopgaver vil være i vores Main shop. Her er det vigtigt, at du er proaktiv i dine daglige opgaver, og at du er kundeopsøgende under hele vagten. Der forventes verdensklasses servicering af kunder og vejledning indenfor det område, som du repræsenterer.

Det vi forventer, at du kan tilbyde

  • Som person er du udadvendt, har let til smil, udstråler glæde og entusiasme i din væremåde.
  • Du er salgsorienteret, brænder for den direkte kontakt med kunderne og yder en service, som får vores kunder til igen og igen at vælge at handle i Tax Free-butikken.
  • Du har flere års erfaring med salg og service indenfor detailbranchen. Derudover skal du være fagligt uddannet og/eller har erfaring indenfor branchen som kosmetolog, make-up artist, hudplejeterapeut, salg af beauty-produkter eller lign.
  • Du arbejder selvstændigt, og det falder dig også naturligt at indgå i et team, hvor dine bidrag i hverdagen er vigtige for vores forretning, samt for dig og dine kollegers udvikling.
  • Du er fleksibel og forandringsparat og har mod på at håndtere en til tider travl hverdag.
  • Du kan arbejde på skiftende arbejdstider alle ugens dage i tidsrummet kl. 4:15-23:15

Det vi tilbyder

  • En spændende og udfordrende stilling i et internationalt og unikt miljø, hvor du hurtigt vil indgå i vores kollegiale fællesskab bestående af cirka 240 medarbejdere.
  • Konkurrencedygtig løn, sundhedsforsikring, pension og overenskomst.
  • Mulighed for bonusordninger.
  • En arbejdsplads beliggende ved både tog, metro og busser.
  • Attraktive personalerabatter efter 3 måneders ansættelse.

Send ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit cv, hurtigst muligt.

Billede af Taxfree butik i lufthavnen

Om Heinemann

Gebr. Heinemann blev grundlagt i 1879 i Tyskland, og drives i dag som en moderne og international handelsvirksomhed af Heinemann familiens femte generation. Heinemann er en af verdens førende detailhandelsvirksomheder med over 6.000 kollegaer på verdensplan, hvor af 350 er ansat i vores danske Heinemann familie.

Der kommer ca. 35.000 flyvende kunder gennem vores seks Tax Free-butikker hver dag, som Heinemann har drevet i Københavns Lufthavne siden 2007.

Hos Heinemann sætter vi vores medarbejder og familiesammenhold højt, og det er derfor en prioritet at sikre en langsigtet tilfredshed blandt vores medarbejdere. Med det følger en konsekvent strategi for virksomhedsansvar, som inkluderer en bæredygtig HR-ledelse og en ansvarlig miljømæssig adfærd. For Heinemann er social ansvarlighed ikke bare et modefænomen, men en del af vores DNA.

Quote icon Quote icon

We turn travel time into valuable time as the most human-centric company in global travel retail.

Mandlig kollega poserer smilende til kameraet i butik
Kvindelig medabejder hjælper kunde i Taxfree butik

Vores vision

The Heinemann Family. First Choice in Travel Retail. Worldwide.

To kollegaer poserer skulder om skulder til kameraet

Vores mission

Vi lever og ånder service, og vi skaber værdi på en inspirerende og følelsesmæssig måde.

Tre medarbejder sidder på sofa og smiler

Vores værdier

Anerkendende, Ansvarlig, Udfordrende, Inspirerende.

Kvindelig medarbejder sidder ved kassen og smiler

We