Portræt af Mette Trige Skovgaard, Financial Advisor hos Kalundborg Refinery
Portræt af Emma Gaya, Environmental Engineer hos Kalundborg Refinery
Lars Mortensen, Project Leader hos Kalundborg Refinery, i selskab med kollega Lars Mortensen, Project Leader hos Kalundborg Refinery, i selskab med kollega
Ikon: lokationspin

Kalundborg

Projektleder til turnaround-organisation

Er du en dygtig konstruktionsleder og har lyst til at stå i spidsen for projekter på et stort procesanlæg? Så har du nu muligheden for at blive en del af projektsektoren på Kalundborg Refinery.

Hos Kalundborg Refinery er vi stolte af vores erfarne og innovative gruppe af medarbejdere bestående af fagfolk inden for mange specialer og discipliner. Vores engagerede og kompetente medarbejdere er den vigtigste årsag til, at raffinaderiet og terminalerne kan operere døgnet rundt hele året.

Velkommen til Turn Around Execution

Afdelingen er ansvarlig for nedlukningsplaner og udførsel i forbindelse med Turnarounds og shutdowns, som varer alt fra få dage op til 7 uger, hvor op til 1000 eksterne håndværkere, i mange tilfælde udenlandske, arbejder på raffinaderiet for at adskille, rengøre og samle destillationstårne, ovne, tanke m.m.

Som projektleder vil du arbejde tæt sammen med kollegaer i drift, vedligehold og mange andre afdelinger, når du i dit nye job er ansvarlig for at planlægge og gennemføre vedligeholdelsesaktiviteter i forbindelse med shutdowns af procesanlægget.

Som projektleder kommer du bl.a. til at arbejde med:

  • Opbygning af den rette interne projektorganisation med supervisorer, HSE, driftsafdelingen m.m.
  • Deltage i udbudsproces og leverandørvalg
  • Lede byggemøder og sikre at din milepælsplan og leverancer efterleves

Du trives både ved skrivebordet og ude i anlægget

Du er mekanisk ingeniør eller har en baggrund inden for smede/montørbranchen kombineret med erfaring med entreprise eller projektledelse, gerne med en formel uddannelse eller tilsvarende erfaring.

Vi ser gerne, at du har kendskab og/eller erfaring med:

  • Længerevarende planlægningsfaser og intense udførelsesfaser
  • Stakeholders management med leverandører, entreprenører samt interne interessenter m.m.
  • Kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale
  • Formand eller anden form for arbejdsledelse

"Vi leder efter den dygtige projektleder, som både er skarp for bordenden i udbudsprocessen og leverandørvalget for bagefter at kunne tage arbejdstøjet på og sikre fremdrift og kvalitet under udførsel i anlægget."
- Claus Koch, Afdelingsleder for Turnaround Execution

Personlige kompetencer

  • Du har stor fokus på sikkerhed og kvalitet i dine opgaveleverancer
  • Nysgerrig og proaktiv på at tillære dig et komplekst og stort procesanlæg
  • God til at opbygge relationer
  • Du bidrager til det gode arbejdsmiljø

Er du klar til at lede projekter sammen med os?

Hos os vil du blive en del af et team, hvor dine ideer bliver hørt, og hvor der er plads til personlig og faglig udvikling. Vi arrangerer regelmæssige sociale arrangementer og værdsætter en åben kommunikationsstil. Vi mener, at det er sammenholdet og det positive arbejdsmiljø, der skaber de bedste løsninger og resultater.

Vi tilbyder attraktive arbejdsvilkår, løn med pensionsordning og sundhedsforsikring, bonusordning, kantineordning og en aktiv personaleforening, som arrangerer alt fra gokart, koncerter og årlig skitur.

Gennem vores introduktionsprogram vil du udvikle en overordnet forståelse af vores aktiviteter og forretningsmæssige muligheder.

Lyder det som noget for dig?

Ansøgningsfristen er den 26. maj 2024. Send din ansøgning via knappen ”Ansøg”.

Har du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Claus Koch, afdelingsleder i TurnAround Execution på +45 2324 5237.

Nysgerrig på din nye arbejdsplads?

Du kan læse mere om os og møde nogle af dine nye kolleger på vores karriereunivers.

Besøg vores karriereunivers

Du understøtter forretningen
– og vi understøtter din udvikling

Det med at udvikle sig i jobbet og prøve sig selv af på nye måder er noget, der altid har været plads til hos os. Mange har prøvet lidt af hvert, og det kan du også komme til. For vi tror på, at det styrker samarbejdet, når du afprøver dit potentiale og snuser til andre fagområder end dit eget.

Portræt af Emma Gaya, Environmental Engineer hos Kalundborg Refinery Portræt af Emma Gaya, Environmental Engineer hos Kalundborg Refinery
Ikon - Citationstegn

Arbejdsmiljøet og menneskerne her er helt enestående. Folk er ekstremt kompetente, og det er nemt at komme ind udefra og blive accepteret, som man er.

— Emma Gaya, Environmental Engineer

Droneskud af Kalundborg Refinery fra oven Droneskud af Kalundborg Refinery fra oven
Ansøg