Ønsker du at blive en del af CBRE GWS Denmark ApS, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau, og medvirke til fortsat at udvikle vores afdeling og tage det til nye højder? Så er dette job måske noget for dig.

Hos CBRE GWS søger vi en serviceorienteret, struktureret og mødestabil Contract Support-medarbejder, til at indgå i vores team.

Som Contract support assisterer du vores driftsorganisation med en række forskellige opgaver, der alle har til hensigt, at sikre en struktureret håndtering af de opgaver der varetages hos kunden, hvor kvalitet altid er i centrum. Du vil blive involveret og få indflydelse på rigtig mange forskellige opgaver.

De primære opgaver i stillingen er:

  • Fakturering
  • Behandling af leverandørfakturaer
  • Besvarelse af henvendelser fra underleverandører (status på fakturaer)
  • Understøtte alle administrative Ad hoc-opgaver i samarbejde med og til kolleger

Arbejdsopgaverne er mangfoldige og trækker på forskellige kvalifikationer og kompetencer. Arbejdskulturen er præget af en dynamisk, varierende og travl hverdag, hvor samarbejde, kommunikation og humor er afgørende for succes og kvalitet.

Som Contract support har du arbejdsstationer i København-området.

Vi har mange kunder fordelt i hele Danmark og dine leder sidder ikke på samme lokation. Derfor søger vi en kollega, der kan arbejde selvstændigt og tage ansvar, når det kræves, men som også er i stand til at indgå i et team, som benytter sig af hinandens kompetencer samt viden til, at sikre optimale løsninger og service. Det stærke og tætte samarbejde i Contract supporteamet understøttes via daglig kommunikation via teams, e-mail eller telefon.

For at kunne lykkes i stillingen, forventer vi at du:

  • Har en stærk administrativ baggrund, kan opretholde struktur og overholde deadlines i samarbejde med teamet
  • Har en god økonomisk forståelse (måske erfaring inden for bogholderi)
  • Finder glæde og motivation i at hjælpe andre opnå deres mål
  • Kan tale og skrive engelsk
  • Er erfaren bruger af MS Office – især Excel og Outlook
  • Erfaring fra serviceorienteret virksomhed eller Facility Management-branchen vil være en stor fordel

Som person er det vigtigt, at du er serviceminded af natur og forstår værdien af en god kundeoplevelse. Du er pligtopfyldende, energisk og imødekommende. Det falder dig naturligt at følge dine arbejdsopgaver til dørs og bevare overblik over processer fra start til slut. Med udgangspunkt i stillingens arbejdsopgaver, er det nødvendigt, at du har detaljesans og kan arbejde struktureret i en hverdag fyldt med mange forskellige udfordringer. Du er god til at håndtere forandringer og ved at din positive indstilling til at finde løsninger gør hele forskellen.

Vi tilbyder:

  • En alsidig fuldtidsstilling med stor indflydelse på dine ansvarsområder
  • Adgang til kantine med fordelagtig egenbetaling
  • Løn i forhold til kvalifikationer, herunder pensionsordning samt ulykkesforsikring og sundhedssikring

Bliv vores nye medarbejder

Hvis du mener ovenstående kunne være noget for dig, vil vi se frem til at modtage din ansøgning og CV. Vi indkalder løbende til samtaler, og opfordrer dig derfor til at ansøge hurtigst muligt.

Ansøgning via vores rekrutteringsportal

Bemærk at når du ansøger, kan du KUN uploade ét samlet dokument (ansøgning inkl. CV). Der er specifikke krav til størrelsen på dokumentet. Derfor anbefaler vi, at du uploader dokumentet som pdf.

Alle ansøgninger skal ske via vores e-rekrutteringsportal.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Contract support Manager Birgit Melckenbeeck på e-mail: birgit.melckenbeeck@cbre.com eller telefon +45 21420103.

Se billeder
Ansat hos CBRE

Hos CBRE ønsker vi at tiltrække de allerdygtigste medarbejdere. Vi er derfor altid interesseret i at høre fra dig, hvis du har faglig indsigt og interesse i at arbejde med erhvervsejendomsrådgivning i en stor international organisation.

Læs mere

Firmapolitik

CBRE Group Inc. opererer overalt i verden efter et enslydende regelsæt for etisk adfærd. Vores kunder har krav på at vide, at vores rådgivning altid er uafhængig, samt at den ydes efter saglige og transparente principper.

Læs mere

Hos CBRE Global Workplace Solutions (GWS) er vi specialiserede i at drive og servicere arbejdspladser af enhver art. Vi tager os af alt det praktiske, så vores kunder kan fokusere på det, der er vigtigst for dem. CBRE GWS er ledende inden for integreret Facility management i Norden. Vi administrerer og vedligeholder store og komplekse bygninger, sikrer det optimale energiforbrug og skaber grønne løsninger. Hver dag arbejder vores dedikerede medarbejdere med at drive og forny arbejdspladser. Mange af verdens største virksomheder har tillid til os som deres FM outsourcing partner — nogle igennem mere end 25 år. Hvorfor? Fordi vi arbejder i deres bedste interesse, som en integreret, strategisk partner.

CBRE GWS er en del af CBRE Group Inc. CBRE Group, Inc., er en Fortune 500 og S&P 500 virksomhed med hovedsæde i Los Angeles og har specialiseret sig i kommercielle ejendomsservices og investeringer. CBRE Group Inc. er den største aktør i branchen (baseret på omsætningen i 2014). Virksomheden har mere end 70.000 ansatte som servicerer bygningsejere, investorer og beboere gennem vores mere end 400 kontorer verden over