Hos CBRE GWS søger vi en dygtig og alsidig tekniker, gerne med baggrund som faglært håndværker eller ufaglært med solid teknisk baggrund, der dagligt skal varetage de tekniske drift og vedligeholdelsesopgaver.

Arbejdet skal udføres i Esbjerg hos vores kunde, som er en global og verdenskendt vindmølleproducent. Du vil som vores nye kollega indgå i et kompetent team på 18 personer, der sammen er ansvarlige for at den tekniske drift altid kører optimalt.

Om jobbet:

Som tekniker skal du løse opgaver, der spænder bredt fra service på tekniske anlæg, reparationer af tekniske anlæg og installationer og løsning af akutte kritiske tekniske opgaver. Det tekniske team, som du skal indgå i, arbejder inden for teknisk service af bygninger og kritiske anlæg - primært el og køling, vvs og ventilation.

Opgaverne spænder bredt fra lette el- og VVS-opgaver, ventilation, generelt bygningsvedligehold m.m. Du skal derfor have hænderne skruet korrekt på.

Dine arbejdsopgaver vil typisk omfatte tekniske drifts- og vedligeholdelsesopgaver indenfor:

  • Ventilationsanlæg.
  • Varmeanlæg.
  • Vandinstallationer, brugsvand.
  • Køleanlæg.
  • Sprinkleranlæg.
  • Vvs-opgaver.
  • Andre bygningsrelaterede opgaver.

Hvad kan vi tilbyde?

Du bliver en del af en stor international organisation, hvor respekt, integritet, service og dygtighed er adfærden i virksomheden. Der er god mulighed for udvikling af personlige kompetencer, da vi konstant skal udvikle og forbedre vores kundes tekniske anlæg. Som tekniker indgår du i et godt kompetent teknisk team, hvor teknik, samarbejde og kommunikation er i højsædet. Du kan på sigt blive en del af en teknisk udkaldsordning, da vores kunde har et ønske om teknisk support 24/7 alle årets dage. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og attraktiv løn.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelsesmæssig baggrund som mekaniker, VVS´er, smed eller lignende, alternativ ufaglært med solid teknisk erfaring og du skal have en bred teknisk viden og er villig til at lære. Du skal have IT-kundskaber svarende til bruger niveau med erfaring i MS Office. Vi forestiller os, at du er:

  • Ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og med en høj grad af integritet.
  • Handlekraftig og har gennemslagskraft.
  • Villig til at lære og lære fra dig.
  • God til at håndtere forandringer og kan se nye muligheder.
  • God til at kommunikere og samarbejde.
  • God til at håndtere kunder.

Arbejdstid: 37 timer ugentligt

Arbejdssted: Esbjerg

Tiltrædelse: Snarest

Bliv vores nye medarbejder:

Hvis du mener ovenstående kunne være noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV, senest d. 1. juni 2024

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at ansøge så hurtigt som muligt. Stillingen kan være besat før ansøgningsfristens udløb.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Site Manager, Thomas Vinther, thomas.vinther@cbre.com.

Se billeder
Ansat hos CBRE

Hos CBRE ønsker vi at tiltrække de allerdygtigste medarbejdere. Vi er derfor altid interesseret i at høre fra dig, hvis du har faglig indsigt og interesse i at arbejde med erhvervsejendomsrådgivning i en stor international organisation.

Læs mere

Firmapolitik

CBRE Group Inc. opererer overalt i verden efter et enslydende regelsæt for etisk adfærd. Vores kunder har krav på at vide, at vores rådgivning altid er uafhængig, samt at den ydes efter saglige og transparente principper.

Læs mere

Hos CBRE Global Workplace Solutions (GWS) er vi specialiserede i at drive og servicere arbejdspladser af enhver art. Vi tager os af alt det praktiske, så vores kunder kan fokusere på det, der er vigtigst for dem. CBRE GWS er ledende inden for integreret Facility management i Norden. Vi administrerer og vedligeholder store og komplekse bygninger, sikrer det optimale energiforbrug og skaber grønne løsninger. Hver dag arbejder vores dedikerede medarbejdere med at drive og forny arbejdspladser. Mange af verdens største virksomheder har tillid til os som deres FM outsourcing partner — nogle igennem mere end 25 år. Hvorfor? Fordi vi arbejder i deres bedste interesse, som en integreret, strategisk partner.

CBRE GWS er en del af CBRE Group Inc. CBRE Group, Inc., er en Fortune 500 og S&P 500 virksomhed med hovedsæde i Los Angeles og har specialiseret sig i kommercielle ejendomsservices og investeringer. CBRE Group Inc. er den største aktør i branchen (baseret på omsætningen i 2014). Virksomheden har mere end 70.000 ansatte som servicerer bygningsejere, investorer og beboere gennem vores mere end 400 kontorer verden over