CRM-konsulent

København K

Til vores team af konsulenter i digital transformation hos itm8 søger vi en passioneret og engageret kollega. Vi leder efter en person med stor passion og engagement for udviklingsopgaver, vedligeholdelse, og som trives med kundekontakt. Vi ser gerne, at du har et par års erfaring med enten C# eller .NET.

Om at arbejde sammen med os

Du vil som konsulent være med til at levere komplekse it-løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 CE og/eller Business Central. Du vil ikke blot have rollen som konsulent – du skal også have lyst til at tage projektlederrollen og sørger for, at dine opgaver og projekter kommer i mål til tiden, kvaliteten og budgettet.

Da kommunikation og samarbejde er vigtigt for et succesfuldt projekt, vil du som konsulent have tæt kontakt til kunden i det daglige. Du vil enten sidde på vores kontor i København K eller ude hos kunden.

Opgaven er at udvikle og implementere løsninger i Microsoft Dynamics CE med tekniske integrationer imod andre løsninger. Dine opgaver vil derfor være varierende og dække alt fra analyse af løsninger sammen med kunden til design, udvikling, test og implementering. Dine opgaver kunne også være at fremtidssikre kundens eksisterende løsning ved at have ansvaret for nyudvikling og videreudvikling af denne.

Som konsulent hos os vil du have mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier indenfor Microsoft Dynamics 365 og evt. Business Central. Kender du ikke til disse teknologier, er det helt i orden – vi skal naturligvis nok sørge for at klæde dig på, så du kan.

Din udvikling er vigtig for os! Derfor tilbyder vi:

  • Veldefineret karrieremodel, hvor du har mulighed for at avancere og udvikle dig
  • Mulighed for at tage relevante certificeringer
  • Sparring med de dygtigste i branchen
  • Løbende personlig feedback
  • Mentorordning til løbende sparring

Vi tilbyder naturligvis også:

  • Konkurrencedygtig løn
  • Bruttolønordning
  • Stor fleksibilitet
  • Frokostordning
  • Verdens bedste kollegaer

Vi vægter det sociale højt

Vi tror på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi har derfor en socialt funderet kultur, hvor der lægges vægt på sociale arrangementer og på at skabe et stærkt fællesskab. Om vi mødes til en af vores hyppige fejringer af succeser, en fredagsbar eller en tur i Escape Room, så er humøret altid højt.

Vi er ambitiøse, sjove og ansvarsfulde

Det ville derfor være perfekt, hvis vores nye kollega også er ambitiøs og ansvarsfuld. Du skal have en proaktiv tilgang til opgaverne og kunne lide at arbejde med både udviklingsopgaver og have direkte kundekontakt.

Hvem er du så?

Da arbejdsopgaverne ofte vil være teknisk tunge, forestiller vi os, at du har en bachelor eller kandidat indenfor en relevant IT-retning.

Det vigtigste er, at du har lyst til at sidde i en rolle, hvor du skal have styr på egne opgaver og have kundekontakt.

Du har derfor følgende faglige kvalifikationer:

  • Har en relevant bachelor- eller kandidatgrad indenfor IT (f.eks. Softwareingeniør, Datalogi eller Data Science)
  • Har styr på datamodellering (f.eks. ER-diagrammer)
  • Erhvervserfaring med enten C# eller .Net
  • Erfaring med JavaScript og SQL
  • Har lyst til at lære platformen Microsoft Dynamics CE eller Business Central at kende – måske kender du dem allerede
  • Brænder for at levere høj kvalitet og for at have kundekontakt
  • Er 100% flydende i tale og skrift på dansk

Lyder stillingen som IT-konsulent interessant?

Så vil vi se frem til at høre fra dig.

Vi afholder samtaler løbende og vil tage opslaget ned, når stillingen er besat.

Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te

Er du klar til at blive en itm8?

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller strukturerede projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT sammen som ét hold – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8?

Se mere på vores karriereside!