Forward

your career
Hvid pil
To DSV kolleger sidder ved siden af hinanden og kigger på et papir To DSV kolleger sidder ved siden af hinanden og kigger på et papir

Horsens

Logistics Coordinator

Er koordinering, logistik og kundeservice lige dig? Og vil du have en stilling med selvstændigt ansvar i en international virksomhed?
Så er her chancen for at:

  • bruge dine koordineringsevner i en central rolle som bindeleddet mellem lager, kunde og leverandør
  • få stor frihed til at planlægge din dag og præge de daglige processer inden for de overordnede rammer
  • blive en del af et stærkt team, som hjælper hinanden og får hverdagen til at gå op.

Velkommen til DSV Solutions

DSV Solutions A/S tilbyder lagerhotel og logistikløsninger, som dækker hele Europa. På vores lokation i Horsens, som råder over 186.000 m2 lager, bliver du en del af et team på 10, som tager sig af den daglige support af vores kunder. Derudover kan du se frem til en bred kontaktflade, hvor du samarbejder både med kunder og kolleger på tværs af DSV.

Vi er et engageret team, som lægger en ære i at yde den højeste grad af service for vores multinationale kunder. Vores hverdag er meget afvekslende, og du får friheden til at tage ansvar og har gode muligheder for at påvirke dine daglige rutiner.

Thomas Klingenberg, Logistics Manager

Tag ansvar for internationale transporter

Som Logistics Coordinator får du ansvar for egne kunder, og du vil primært skulle tage dig af kundeservice på internationale transporter og nordisk distribution. Med fokus på koordinering af leverancer får du en central rolle som bindeleddet mellem lager, kunde og leverandør. Helt konkret betyder det, at du er den med overblikket. Det er dig, der hele tiden ved, hvor leverancen er i forløbet, og du er i løbende kontakt med alle involverede parter. Derfor går din dag med at:

  • følge op på leveringstider, lagerstatus, tjekke op på kunderne forsendelser, samt vi overholder vores KPI’er som aftale med kunden
  • udfærdige og vedligeholde arbejdsinstruktioner
  • Priser til kunder – ad hoc-opgaver
  • afregning intern samt eksternt, styring af omkostninger
  • rettidig behandling af kunders reklamationer

Logistikuddannet med flair for koordinering

Du er vant til at arbejde selvstændigt med dine opgaver og dine samarbejdsevner er i top. Samtidig har du en målrettet og systematisk tilgang til dine opgaver, hvilket gør dig i stand til at bevare overblikket og holde styr på deadlines. Derudover forventer vi, at du:

  • er uddannet inden for spedition eller logistik
  • er god til Excel og har generelt flair for IT, da du skal kunne navigere i kundernes forskellige systemer
  • har gode dansk- og engelskkundskaber.

Bliv en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed

Vi er den største transport- og logistikvirksomhed i Danmark og den 3. største transport- og logistikvirksomhed i verden. Du bliver en del af en international og handlekraftig koncern, som drives frem af viljen til vækst og modet til forandringer. Dagligdagen er præget af et fokus på vækst, udvikling og gode resultater.

Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Logistics Manager Thomas Klingenberg på 3012 1420. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is a dynamic workplace that fosters inclusivity and diversity. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals. When you join DSV, you are working for one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. You’ll join a talented team of approximately 75,000 employees in over 80 countries, working passionately to deliver great customer experiences and high-quality services. DSV aspires to lead the way towards a more sustainable future for our industry and are committed to trading on nature’s terms.

We promote collaboration and transparency and strive to attract, motivate and retain talented people in a culture of respect. If you are driven, talented and wish to be part of a progressive and versatile organisation, we’ll support you and your need to achieve your potential and forward your career.

Visit dsv.com and follow us on LinkedIn, Facebook and Twitter.

Blåt citationstegn

Jeg kan rigtig godt lide, at der er nye udfordringer, der skal løses hver dag. Det gør det spændende og giver mig konstant lysten til at fortsætte.

- Nurettin, Speditør
260af DSV’s medarbejdere har evalueret DSV på Jobindex
Hvidt citationstegn

Jeg synes, der er plads til at være den, jeg er. Forskellighed er med til at skabe fremdrift. Alle er velkomne, og det kan mærkes fra dag 1. Og så får du mange gode udviklingsmuligheder. Når man vil det her, så er der ikke begrænsninger for, hvor langt man kan nå.

- Nurettin, Speditør
Sving på en vej

Der er hundredvis af gode grunde til at arbejde hos DSV.

Her er blot nogle få ...

empowerment ikon

GØR EN FORSKEL

Hos DSV kan du kort sagt være med til at gøre en forskel og sætte dit eget præg på fremtiden.

global career ikon

GLOBAL KARRIEREUDVIKLING

Du får et stort netværk af muligheder – både lokalt og internationalt.

informal environment ikon

UFORMELT MILJØ

Du vil blive en del af et dynamisk og uformelt miljø, hvor folk siger, hvad de mener. Vi rykker hurtigt, er på forkant og tager udfordringerne op, så snart de viser sig.

learn ikon

UDDANNELSE

Du får adgang til viden og uddannelse, som giver dig mulighed for at vokse fagligt og personligt og få stor indflydelse på din karrierevej.

ownership idea ikon

EJERSKAB

Vores lokale kontorer har stor selvbestemmelse, og beslutninger træffes tæt på kunden. Det er med til at gøre os unikke, fleksible og stærke.

performance ikon

PERFORMANCE

Hvis du kan lide udfordringer og et dynamisk miljø, så er DSV noget for dig.

world ikon

EN GLOBAL FAMILIE

Vi giver dig 75.000 kolleger i mere end 90 lande over hele verden. Vi er en global familie.

grow together ikon

VI VOKSER SAMMEN

Vi begyndte vores rejse i 1976 og er siden vokset meget hurtigt. Men vi er kun lige begyndt – det mest spændende tidspunkt at blive en del af DSV er lige nu.

Kolleger står og snakker
Fem kollger sidder i møde
Kolleger står og snakker

Vores rekrutteringsproces

I DSV søger vi altid de mest kompetente medarbejdere inden for vores felt. Det er vores mål at ansætte de helt rigtige personer og sikre, at medarbejdere på alle niveauer får succes i jobbet hos os. Derfor er rekrutteringsprocessen meget vigtig.

Ikon af lup med person i fokus

Ledig stilling

Ikon af magnet

Tiltrækning

Ikon af 3 personer

Udvælgelse

Ikon af 2 talebobler

Interview

Ikon af dokumenter

Administration

Ikon af håndtryk

Onboarding

Ikon af lup med person i fokus

Ledig stilling

Ikon af magnet

Tiltrækning

Ikon af 3 personer

Udvælgelse

Ikon af 2 talebobler

Interview

Ikon af dokumenter

Administration

Ikon af håndtryk

Onboarding

I DSV er vi 75.000 dedikerede kolleger i mere end 90 lande. Vores drive, talent og engagement er dét, der gør DSV til en fantastisk arbejdsplads.

Vi har et dynamisk miljø – hvor ambitioner møder teamwork – med en mangfoldig arbejdsstyrke, hvor du kan realisere dit potentiale baseret på din individuelle baggrund.

For vi tror på, at en mangfoldig arbejdsstyrke i en inkluderende kultur fremmer dynamiske arbejdspladser og i sidste ende bedre forretningsbeslutninger.

se vores arbejdsområder

DSV i tal

1.500

Kontorer og logistikfaciliteter

80+

I lande over hele verden

75.000+

Medarbejdere