Revisor til Redmarks kontor i Hadsund

Ønsker du ansvar og en fleksibel hverdag med plads til høje ambitioner uden at gå på kompromis med livet uden for kontoret? Vil du være en del af en social vinderkultur, hvor du skaber resultater sammen med andre? Er svaret ja, har vi måske jobbet til dig. Vi har travlt og søger til vores kontor i Hadsund en revisor med praktisk erfaring fra branchen.

Redmark er en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Vi er en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed, som er landsdækkende med kontorer i Aalborg, Randers, Aarhus, Hadsten, Hadsund, Viborg og København. Mere end 400 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder.

Du kommer til at arbejde i et miljø, som giver dig spændende personlige og faglige udfordringer, hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø, og hvor selvstændigt kundeansvar er en stor del af hverdagen. Vi har en portefølje af spændende og udfordrende opgaver til dig, og du bliver involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver.

En investering i dig er en investering i os

I Redmark bliver der investeret i medarbejderne, og det betyder, at du altid er i udvikling - både personligt og fagligt. Vi arbejder for at din markedsværdi skal stige, og ingen ambitioner er for store eller små. Du kan med andre ord forfølge dine ambitioner og karrieredrøm. Hertil kommer, at du bliver en del af et team, hvor du i høj grad kan sætte din egen faglighed i spil og samtidig være en del af noget større.

Du får mulighed for at være en del af en fremsynet virksomhed i vækst, hvor trivsel har høj prioritet, og hvor beslutningsvejene er korte. I Redmark vil du opleve lydhørhed og beslutningskraft, uanset hvor du bevæger dig i organisationen. Du får ambitioner og arbejdstid til at gå op med fleksibilitet i hverdagen og muligheden for FlexWork.

Mulighed for at tone din karriere

Med udgangspunkt i din baggrund og dine faglige kvalifikationer udarbejder vi sammen en karriereplan med fokus på såvel din faglige som personlige udvikling og specialisering. Her har du mulighed for at tone din karriere i den retning, som du ønsker.

Herudover får du:

  • mulighed for at være en del af et stærkt fagligt og socialt team
  • engagerede og kompetente kollegaer
  • en individuel karriereplan med fokus på såvel faglig som personlig udvikling og specialisering
  • høj grad af fleksibilitet og mulighed for at skabe balance mellem dit privatliv og arbejdsliv bl.a. via FlexWork
  • mulighed for at være en del af en flad organisation, hvor trivsel og arbejdsglæde har høj prioritet, og hvor beslutningsvejene er korte
  • attraktive personalegoder herunder Familiepakke for dig med børn under 10 år, Flexwork, attraktive uddannelsesvilkår, kompetenceudvikling, bruttotræksordning og meget mere.

Vi forventer, at du:

  • har minimum 2-5 års erfaring fra revisionsbranchen
  • har en baggrund som enten HD stud., HD eller CMA stud.
  • brænder for rådgivning og at gøre en forskel for dine kunder
  • har lyst til at være synlig for dine kunder
  • evner at arbejde selvstændigt og struktureret
  • kan bevare overblikket, også når det går stærkt
  • har gode kommunikationsevner
  • har øje for såvel helheden som detaljen
  • er holdspiller og drives af at arbejde mod et fælles mål
  • har lyst til at være en del af en social vinderkultur

Interesseret?

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Partner Michael Carstens på mica@redmark.dk / tlf.: +45 23 39 66 26 eller HR Chef Marlene Krogh på mkr@redmark.dk / tlf.: +45 41 86 56 61. Vi afholder løbende samtaler.

Du har mulighed for at søge denne stilling via Quick Apply hvilket betyder, at vi har gjort ansøgningsprocessen som nem og ukompliceret som overhovedet muligt. Derfor behøver du ikke at uploade en ansøgning, men blot angive dine basisoplysninger samt uploade dit CV, for at komme i betragtning til stillingen.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Baggrundsskygge
Redmark kollegaer holder møder

Redmark som arbejdsplads

I Redmark arbejder vi ikke med regneark. Vi samarbejder med mennesker. Vores kunder og kollegaer. Hver dag bringer vi vores faglige, sociale og menneskelige format i spil, hvor det betyder mest. Der, hvor kunder og kollegaer kan mærke forskel, fordi vi søger helheder og gør os umage for at finde hinanden.

Vi har en uformel omgangstone og et stærkt socialt sammenhold. Vi tror på at langvarige relationer og samarbejde skaber værdi. Vi stræber efter at være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi høje forventninger til hinanden og sikrer attraktive udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt.

En hverdag i balance

Hos Redmark ønsker vi at skabe så brede rammer for den enkelte medarbejder som muligt, så det bliver lettere at få privatliv og arbejdsliv til at hænge sammen. Vi tror på, at vi kan øge effektiviteten, engagementet og både tiltrække og fastholde medarbejdere, når den enkelte kan skabe resultaterne på sin egen måde. For os er frihed, fleksibilitet og tillid fundamentet for at kunne udfolde sit potentiale – og skabe en hverdag i balance.

Vi samler på hele mennesker og har derfor fokus på et balanceret arbejdsliv, hvor der er plads til andet end arbejde. En af vores vigtigste opgaver er at motivere og involvere dig som medarbejder og skabe et arbejdsmiljø, der har fokus på din udvikling samt åbenhed og respekt.

Baggrundsskygge
Kollegaer går sammen ned af gang op Rednarks kontor

Mød os

Redmark medarbejder, Malene

Viljen til mere og talent til at nå det

Malene, Statsautoriseret Revisor, Manager

Læs mere
Redmark medarbejder, Mikkel

Fra revisor til skattespecialist

Mikkel, Senior Tax Associate

Læs mere
Redmark medarbejder, Birgitte

Det handler ikke kun om tal og regnskaber..

Rasmus, Revisor, Manager, cand.merc.aud.

Læs mere
Redmark medarbejder, Malene

Altid i udvikling

Birgitte, Manager, Payroll

Læs mere

Sådan gør vi en mærkbar forskel for vores medarbejdere

Ikon - Trofæ

Blandt branchens bedste arbejdspladser

Bliv en del af en kultur hvor arbejdsglæde er drivkraften og hvor trivsel prioriteres højt.

Ikon - play

En god start er vigtig

Bliv hurtigt en del af Redmark. Vores onboarding er skræddersyet specielt til dig og understøtter din trivsel, performance og karriere fra dag et

Ikon - veje

Fleksible og personlige karriereveje

Oplev fleksible karriereveje hvor du toner din karriere ud fra dine interesser og styrker

Ikon - mad

Morgenmad og snacks

Få brændstof til hjernen med fri morgenmad og snacks i løbet af dagen

Ikon - personer

God ledelse er højt på agendaen

Oplev synlige og nærværende ledere som hver dag motiverer og udvikler gennem indflydelse, ansvar ambitiøse mål og tydelig feedback

Ikon - bøger

Ambitioner på dine vegne

Få rammer som sikrer plads og fokus på din uddannelse uanset om du læser HD, CMA eller på SR-akademiet. Vi betaler din uddannelse samt timer efter aftale

Ikon - hjem og computer

FlexWork

Oplev en fleksibel hverdag med fokus på sund balance mellem fritid og arbejde

Ikon - penge

Fleksibel lønpakke

Sammensæt din lønpakke individuelt ud fra en række attraktive valgmuligheder

Ikon - ur og penge

Overtidstillæg

Bliv honoreret når du arbejder udover normal arbejdstid. Overtid afregnes 1:1,5

Ikon - personer

En social vinderkultur

Oplev et stærkt socialt fællesskab i en kultur, hvor vi spiller hinanden gode og har ambitioner både på egne og andres vegne

Ikon - Lyspære

Fokus på din kompetenceudvikling

Oplev løbende fokus på din kompetenceudvikling, når vi tilbyder interne og eksterne forløb som styrker din personlige og faglige udvikling

Ikon - familie

En familievenlig arbejdsplads

Skab balance med familiepakken som sikrer fleksibilitet og attraktive vilkår for forældre med børn under 10 år

Ikon - Checkbox

Attraktive forsikrings- og pensionsvilkår

Skab tryghed nu og i fremtiden med vores udvidet forsikringspakke og attraktive pensionsvilkår

Ikon - telefon

iPhone og fri telefon i hele Europa

Tag din IPhone med hjem, når du har fri. Ring og surf gratis i hele Europa