circle graphic
location icon

Brøndby, Kastrup eller København N

Handelselev

Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?

Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har faglighed og den gode kundeoplevelse i fokus?

Vi søger Solars næste generation af branchens bedste og ambitiøse salgsteam, hvor du skal være klar til en udfordrende uddannelse indenfor EL eller VVS. Du vil tilegne dig viden og arbejde aktivt baseret på kunderelationer i det professionelle B2B-marked.

Din hverdag som elev hos Solar

Sammen med vores kunder er vi med til at understøtte omstillingen til bæredygtige klimaløsninger, og du kan være med til at gøre en forskel som aktør på vores sociale medier.

Vi tror på at handel sker mellem mennesker, – så det er afgørende for din succes at du har lyst til dialog og at give vores kunder en kundeoplevelse der gør en forskel.

For at få succes som handelselev skal du være serviceminded og læringsparat. Da du hurtigt får ansvar, er det et must, at du kan lide at have kundekontakt, arbejde selvstændigt og tage ansvar for din egen læring. Da du indgår i tæt samarbejde med kolleger hver dag, skal du også være en teamspiller så vi sammen yder den bedste service overfor vores kunder.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Du får en 2-årig uddannelse, hvor vi udfordrer dig både personligt og fagligt.
  • I din elevtid får du introduktion til forskellige afdelinger og kommer også til at netværke med andre elever i Solar.
  • Du får gradvist mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder samtidig med, at du dygtiggør dig via skoleophold på Business College Syd, Mommark.
  • Nogle af vores elever har deltaget i DM i Skills på handelsuddannelsens stand, Verdens Vildeste Brobyggere og medvirket i brandingkampagner for handelsuddannelsen, så du vil opleve at vi investerer tid, træning og uddannelse i dig.

Vores elever er gjort af det rette stof, og det er altid et mål for os, at elever kan fortsætte deres karriere i Solar som f.eks interne og eksterne sælgere, medarbejder i kundecentre, ledere, teknikere, m.v.

Hos Solar har vi mange personalegoder

I Solar ønsker vi altid at udvikle kompetencer, og med Solar School har vi adgang til relevante og udviklende uddannelser – se mere på Solar School Danmark - Vi tilbyder brancherelevante kurser og uddannelser.

Derudover vil der være:

  • Internt uddannelsesprogram
  • Sundhedsforsikring
  • Morgenmadsordning, kantineordning, og ”too good to go”
  • Overskudsdeling
  • Attraktive arbejdstider mellem 07:30 til 16:00 – intet weekendarbejde.

Adgangskrav

EUX, HHX og EUD-elever har direkte adgang til at søge elevpladsen. Er du i tvivl, bør du spørge studievejlederen på din erhvervsskole, om din grunduddannelse giver adgang til at blive handelselev.

Er du blevet nysgerrig?

Eller vil du bare gerne høre mere, så er du velkommen til at kontakte Training & HR Partner Charlotte Teinby på cht@solar.dk. og hvis du allerede synes det lyder spændende og udfordrende, så send din motiverede ansøgning og dit CV allerede i dag.

Når du sender os en ansøgning, modtager du en bekræftelse på, at vi har modtaget den, og for de rette kandidater inviterer vi til det første møde online, hvor vi hilser på hinanden.

Ansøgningsfrist den 12. Maj 2024, men vi holder samtaler løbende

Opstart den 1. september 2024

Tjek os ud

Læs mere på vores elevside HER besøg os på vores Instagram-profil "Solar indefra".

circle graphic 2
employee within circle

Sammen gør
vi forskellen

Som international sourcing- og servicevirksomhed vil vi gøre kunderne til vindere og give dem en effektiv hverdag. Vores lager på 250.000 varer er fuldt automatiseret, og med vores superhurtige leveringstider og generelt høje serviceniveau, har vi nok at være stolt af.

Allergladest er vi for vores gode samarbejde. Her giver det respekt, når man hjælper en kollega, for vi er alle afhængige af hinanden. Og fordi hele forretningen hænger så tæt sammen, er der også gode muligheder for at vokse ind i et nyt job. Eller to.

Har du lyst til at læse om nogle af dine fremtidige kollegaer, så klik her

”Allerede fra starten følte jeg mig som en del af holdet, og hver dag har været god siden første samtale. Her er bare styr på de der små ting i begyndelsen, der betyder så meget.”


quote dots

Group HR Coordinator

Michelle

826

medarbejdere

som passioneret arbejder på at skabe værdi hver eneste dag

8

kundecentre

som dagligt holder vores kunder kørende

260.000

produkter

der kan løse selv de mest specialiserede opgaver

dots left
dots right
employee at storage
employee near beam
employee at car
4 af 5 stjerner

52 af Solars medarbejdere har evalueret Solar på Jobindex