Supportspecialist

Viby J eller København

Er du klar til at blive en del af vores dedikerede hold hos itm8, Team Products? Vi søger en passioneret Supportspecialist til at styrke vores tekniske support, drift, fejlfinding og leverancer.

Hos itm8 byder vi mange nye kunder velkommen, og derfor har vi brug for en Supportspecialist, som kan være med til at tage imod vores nye kunder og sikre en optimal support og drift af både eksisterende og nye kunder på vores hostede GDPR-scanningsløsning. Du vil indgå i et tæt samarbejde med kolleger i Team Products omkring løsningen. I dagligdagen vil du have tæt kontakt med både interne udviklere, kunder og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder:

  • Et erfarent og teknisk team med stærkt sammenhold og fantastiske m8s
  • En fleksibel arbejdskultur med mulighed for hjemmearbejdsdage
  • En placering enten i Viby eller Østerbro, København
  • Lækker kantineordning

Dine primære opgaver vil inkludere:

  • Drift og support af vores GDPR Toolbox-løsning
  • Implementering af vores løsninger
  • 2nd level support, herunder vedligehold og håndtering af alarmer på overvågede systemer
  • Leverance af løsningen sammen med kunden

Hvad gør dig til et godt match?

Vi søger en kompetent specialist, der kan blive en vigtig del af Team Products. Stillingen kræver struktur, detaljeorientering og et godt overblik. Du skal være god til at sparre og vidensdele med kolleger, have analytiske evner, være teknisk dygtig og en god problemløser. Vi ønsker en holdspiller, der tager ejerskab over egne opgaver, følger dem til dørs og leverer høj kvalitet.

Vi drømmer om en kollega, som:

  • Kan kommunikere klart og forståeligt på både dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
  • Er naturligt nysgerrig og holder sig opdateret på nye teknologier
  • Har erfaring i Linux serverdrift, Database/SQL og netværk, evt. Docker og Kibana

Bliv en del af itm8:

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en spændende vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne. Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere, hvor vi skaber god IT sammen og har det sjovt undervejs.

Kontakt:

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Helle Svendgaard Hansen på hsh@itm8.com eller telefon 28 93 24 36.

Alle henvendelser behandles fortroligt. Vi indkalder løbende til samtaler, og sikkerhedsgodkendelse er et krav for denne stilling.

Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te

Er du klar til at blive en itm8?

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller strukturerede projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT sammen som ét hold – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8?

Se mere på vores karriereside!