Studentermedhjælper til Letpension Partnerskab

København Ø

Her er et spændende studiejob til dig, der vil være med til at udvikle en af PFA’s største strategiske samarbejdspartnere, Letpension. Som studentermedhjælper i afdelingen for Letpension Partnerskab får du et bredt kendskab til PFA og lærer en masse om, hvad det vil sige at arbejde med en strategisk kunde.

Katrine Stagetorn, der er Senior Partnerchef i PFA.

Du skal være med til at strukturere samarbejdet med en af PFA’s største samarbejdspartnere

Du bliver en del af teamet ’Letpension Partnerskab’. Her er hverdagen spændende og tempofyldt, og vores fælles opgaver er at sikre effektive processer, varetage udviklingsopgaver og udarbejde analyser. Du kan se frem til at lære en masse om den finansielle branche og suge viden til dig gennem samarbejde med mange forskellige faggrupper og kolleger i PFA. Dit arbejde er meget varieret – du får både dine egne opgaver, som du kan fordybe dig i, og du samarbejder med andre i teamet om fx at udvikle samarbejdet i Letpension, så det er både struktureret og kundevenligt. Du skal arbejde ca. 15 timer om ugen, og arbejdstiden planlægger vi, så den passer med dit studie.

Dine nøgleopgaver er at:

  • udvikle og koordinere rapporteringer
  • udarbejde strategiske og finansielle analyser
  • bidrage til projektledelse
  • udføre diverse administrative opgaver
  • opdatere forskellige typer af skriftligt materiale.

Du er en god formidler og kan arbejde i PowerPoint og Excel

Vi søger dig, der:

  • er i gang med en længerevarende uddannelse, gerne inden for økonomi eller projektledelse
  • er selvstændig og opsøgende
  • har nemt ved at samarbejde med mange forskellige mennesketyper
  • er en god formidler – både skriftligt og mundtligt
  • har kendskab til PowerPoint og Excel og kan arbejde med store datasæt.

Et godt studiejob med de bedste rammer

I Letpension Partnerskab er vi ca. 12 medarbejdere. Vi arbejder på tværs af PFA, indgår i mange sammenhænge, og vi har et tæt samspil indbyrdes i teamet. På tværs af PFA har vi mere end 100 studentermedhjælpere, og du får god mulighed for at skabe netværk via PFA Students – både fagligt og socialt – og for at deltage i sociale events som fredagscafé, oplæg, biografture, sportsarrangementer og meget andet. Som kollega i PFA mærker du fra dag 1, at vi har fokus på godt kollegaskab, din udvikling, sundhed, trivsel og arbejdsglæde. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer, og du kan købe take away til familien eller morgenmad. Socialt har vi mange tilbud, som du kan blive en del af.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning senest den 5. maj 2024. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Partnerchef, Katrine Stagetorn på tlf.: 51 22 68 26 eller via ksg@pfa.dk.

PFA

Om os

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger.

Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,2 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Fleksibel arbejdstid & PFA betaler op til 20% i din pensionsordning

Løn, pensionsordning og medarbejdergoder

Sundhed og trivsel

Som ansat i PFA får du en attraktiv løn- og pensionsordning. Som en del af din løn betaler PFA op til 20 procent til din pensionsordning. Du får også en stærk forsikringspakke til en værdi af 6.000-7.000 kr. pr. år. Forsikringerne omfatter PFA Forebygger, PFA Helbredssikring, PFA Kritisk sygdom, PFA Erhvervsevne, PFA Liv og en heltidsulykkesforsikring. Derudover er der medarbejdergoder som sommerhusordning, gratis cykelservice og diverse rabatordninger.

Sundhed og trivsel

Sundhed og trivsel er vigtige værdier i PFA. Vi måler jævnligt på medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde for at gøre PFA til en endnu bedre arbejdsplads, og vi rapporterer årligt på målinger i PFA’s CR-rapport.

Vi har så vidt muligt fleksibel arbejdstid, så medarbejderne kan få arbejds- og fritidsliv til at gå op. Der er fine muligheder for at dyrke motion både på arbejdspladsen og udenfor. Vi har vores egen sportssal, som frit kan anvendes samt attraktive rabatter på fitnessmedlemsskaber.

Karriere med mere mening

badge

Mere til kunderne

PFA er et kundeejet selskab, hvis formål er at give danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Derfor har vi en forretningsmodel, som sender alt den værdi, vi skaber tilbage til kunderne.

badge

Mere mening

PFA handler om mere end penge. Vi eksisterer for at udfylde en vigtig rolle i samfundet. Derfor tager vi ansvar og støtter op om en positiv samfundsudvikling med afsæt i FN’s udviklingsmål.

badge

Mere udvikling

Vi vil være markedets bedste og på forkant med udviklingen. Det kræver dygtige medarbejdere, som er fagligt skarpe og i fysisk og mental balance. Derfor har vi fokus på din udvikling og sundhed, så du kan gøre en forskel for vores kunder, samfundet og dig selv.

badge

Mere arbejdsglæde

Vi tror på, at engagerede og tilfredse medarbejdere skaber bedre kundeoplevelser og resultater. Derfor prioriterer vi godt kollegaskab – mandag skal også være en god dag.

badge

Mere fremtid

Vores formål har været det samme i mere end 100 år, men mulighederne for at hjælpe kunderne ændrer sig hele tiden. Derfor er vi konstant i forandring. Det er afgørende for os, at fremtiden ikke kommer til os, men at vi kommer til den.

Målret din ansøgningLæs mere
PFA
AnsættelsesprocessLæs mere