To kollegaer griner sammen
Kvindelig medarbejder smiler til kameraet i Taxfree butik
Location icon Kastrup

Shop Coordinator

Gebr. Heinemann Retail er en virksomhed i forandring, og i gang med en spændende og ambitiøs transformation for at understøtte vores vækstrejse.

Vi søger derfor - med tiltrædelse hurtigst muligt - 1 shop Coordinator til vores 5 mindre Tax Free butikker (Piershops), som er fordelt på både Terminal 2 & 3 i Københavns Lufthavn. Stillingen varetages i et samarbejde med den fungerende Shop Manager på området, hvor det eksisterende team består af mere end 35 salgsassistenter, som arbejder på skift fordelt på de forskellige enheder.

Som Shop Coordinator skal du støtte Shop Manager og supportere med administrative og driftsrelaterede opgaver i dagligdagen, hvor I har et fælles ansvar for at arbejde med medarbejderudvikling, med salgskulturen og salget generelt.

Der lægges vægt på, at du er struktureret i din tilgang til de daglige opgaver og er selvkørende. Du skal trives med at arbejde med mennesker og ikke være bange for at gå foran og tage ansvar for butikken. Du skal være udadvendt og serviceminded og have evnen til at sætte både, kolleger, ledere og kunden i centrum. Skiftende arbejdsopgaver gør, at du skal kunne veksle mellem driftsmæssige og administrative opgaver.

Som person er du serviceminded, resultatorienteret og struktureret. Du kan arbejde under tidspres og samtidig bevare overblikket. Du formår at bidrage til vores fælles kultur gennem vores principper, så alle er motiveret og bidrager til en fælles arbejdsindsats og arbejdsglæde. Du er ligeledes opmærksom på vigtigheden af at anerkende medarbejdernes indsats.

Den ideelle kandidat har gerne erfaring inden for detailbranchen, resultatorienteret samt motiveret for at skabe resultater igennem, og sammen med, medarbejdere og kolleger.

Stillingens ansvar:

  • Fokus på at optimere kundeoplevelser og service
  • Tage del i rekruttering af nye medarbejder i samarbejde med Manager og People & Culture
  • Afholdelse af team møder sammen med Manager
  • Sikre at salgsassistenter udfører korrekt pengehåndtering
  • Synlig rollemodel på salgsgulvet
  • Drive synlig ledelse på gulvet, når Shop Manager er fraværende
  • Arbejde løbende med optimering af butikkernes sortiment og layout i samarbejde med kollegaer

Vi forventer, at du er:

  • Interesseret i at udvikle dine kompetencer inden for salg og ledelse
  • Konsekvent og ansvarlig
  • Handlekraftig, forandringsparat og Resultatorienteret
  • KPI drevet
  • Sikre et højt informationsniveau til salgsteamet, samt opfølgning på opstillede mål og forventninger
  • Inspirerende og motiverende

Derudover forventes det, at du arbejder ud fra vores fælles værdier i vores Mission statement, og at du er en synlig team-player, som ser på tværs af virksomheden.

Det er en fordel, hvis du er fortrolig i Office-pakken. Derudover er du veltalende og velformuleret på både dansk (eller svensk) og engelsk.

Der er tale om skiftende arbejdstider med vagter, der typisk ligger fra kl. 5.00 til kl. 21.00 (i perioder til kl. 22:00) samt weekendvagter hver 3. weekend.

Vi tilbyder:

  • En udfordrende stilling i et spændende internationalt miljø
  • Gode muligheder for faglige, såvel som personlige udviklingsmuligheder
  • Et uformelt miljø med plads til forskellighed, hvor vi værdsætter et godt humør
  • En stærk virksomhedskultur med gode og forankrede principper, som udleves af ca. 240 passionerede og engageret kolleger
  • Konkurrencedygtig løn, pension, helbredssikring og attraktive personalerabatter

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Generel Sales Manager Karina Aagesen på mobil 3153 4997.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via ansøgningsknappen.


Gebr. Heinemann, founded in 1879, is one of the top players on the international travel retail market and the leader on the European market. It is the only family-run business among the global players of the travel retail industry. In the retail sector, the company operates more than 330 Heinemann Duty Free & Travel Value shops, fashion label boutiques under license and concept shops at 79 airports in 29 countries, along with shops at border crossings and aboard cruise liners. In total, the retail operation now serves more than 40 million customers across approximately 140,000 square meters of retail space every year. Gebr. Heinemann has 6,000 employees around the world.

Billede af Taxfree butik i lufthavnen

Om Heinemann

Gebr. Heinemann blev grundlagt i 1879 i Tyskland, og drives i dag som en moderne og international handelsvirksomhed af Heinemann familiens femte generation. Heinemann er en af verdens førende detailhandelsvirksomheder med over 6.000 kollegaer på verdensplan, hvor af 350 er ansat i vores danske Heinemann familie.

Der kommer ca. 35.000 flyvende kunder gennem vores seks Tax Free-butikker hver dag, som Heinemann har drevet i Københavns Lufthavne siden 2007.

Hos Heinemann sætter vi vores medarbejder og familiesammenhold højt, og det er derfor en prioritet at sikre en langsigtet tilfredshed blandt vores medarbejdere. Med det følger en konsekvent strategi for virksomhedsansvar, som inkluderer en bæredygtig HR-ledelse og en ansvarlig miljømæssig adfærd. For Heinemann er social ansvarlighed ikke bare et modefænomen, men en del af vores DNA.

Quote icon Quote icon

We turn travel time into valuable time as the most human-centric company in global travel retail.

Mandlig kollega poserer smilende til kameraet i butik
Kvindelig medabejder hjælper kunde i Taxfree butik

Vores vision

The Heinemann Family. First Choice in Travel Retail. Worldwide.

To kollegaer poserer skulder om skulder til kameraet

Vores mission

Vi lever og ånder service, og vi skaber værdi på en inspirerende og følelsesmæssig måde.

Tre medarbejder sidder på sofa og smiler

Vores værdier

Anerkendende, Ansvarlig, Udfordrende, Inspirerende.

Kvindelig medarbejder sidder ved kassen og smiler

We