To kollegaer sidder foran skrivebord/computeren
Kvinde med orange vest og hørebøffer smiler til kameraet
Kvindelig medarbejder folder kasser
3 styk hero billeder, med orange gradient overlay

Warehouse Operator

location spot icon Fredericia

Er du DS Smiths nye Warehouse Operator / lageroperatør?

Ved hver dag at producere og levere genanvendelige emballage- og displayløsninger er vi en aktiv spiller i overgangen til en mere cirkulær økonomi.

Gennem optimering af lager bliver du en vigtig drivkraft til, at vi sammen indfrier løfter i DS Smiths bæredygtighedsstrategi Now & Next, hvor vi blandt andet er forpligtet til at levere cirkulære emballageløsninger til vores kunder og det bredere samfund og gentænke emballage til en foranderlig verden.

Som lageroperatør på vores lokation i Taulov får du i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for håndtering af lager, optimering af lager, udlæsninger osv. Du kommer til at indgå i teamet på daghold med direkte reference til Warehouse Manager. Jobbet har en stor grad af tværorganisatorisk samarbejde med både produktionen, vores supply chain-organisation og salg.

Kommende arbejdsopgaver

  • Registrering og indlagring af paller.
  • Udlæsning af forsendelser.
  • Optimering af lager.
  • Kommunikation med produktion og forsendelse/salg.
  • Optimering af sikkerhed og deltage i løbende forbedringer på lager.
  • Korrekt håndtering af IT-systemer.

Som lageroperatør vil du have opgaver med fejlsøgning, tilbagemeldinger til forsendelsesafdelingen samt sikring af korrekt oplæsning af biler. Vi gør opmærksom på, at jobbet i stor udstrækning også er et praktisk job med fysiske opgaver. Man skal være indstillet på at arbejde i et til tider hektisk miljø, kunne bevare overblikket og have mange bolde i luften.

Dine kvalifikationer

Det forventes, at du har erfaring fra lignende job og min. et par års erfaring. Den ideelle kandidat har erfaring med SAP.

Du kendetegnes som stabil, fysisk robust, fleksibel og med forståelse for forskellighed ved både mennesker og arbejdsopgaver.

Det forventes, at du har grundlæggende IT-kompetencer, herunder gerne SAP.

Din kommende arbejdsplads

Du kan forvente en god arbejdsplads med frihed og mulighed for at udfolde sig fagligt. Du får rig mulighed for selvstændig tilrettelæggelse og prioritering af dagens arbejde i et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer i alle aldre og nationaliteter. Ligesom alle øvrige DS Smith-kollegaer er vi stolte over muligheden for at gøre en bæredygtig forskel i en markedsledende virksomhed, hvor vi i lige så høj grad sætter fokus på den enkelte kollega og ønsker at bidrage. Vi tilbyder derfor:

  • Kontinuerlig feedback på dit arbejde gennem vores medarbejderudviklingsprogrammer
  • Mulighed for at blive en del af vores aktieprogram for kollegaer
  • En stærk sundhedsforsikring
  • Du bliver en del af fritvalgsordning

Mangfoldig rekruttering i DS Smith

I DS Smith er vi forpligtet til at rekruttere på tværs af et bredt udsnit af kandidater.

Vi vil være en mangfoldig arbejdsplads, hvor alle kan realisere deres potentiale. Vi ser ligestilling og mangfoldighed som en styrke og håber, at du vil søge stillingen, selvom du ikke nødvendigvis lever op til alle kravene.

Er du nysgerrig på mere information?

Løn og ansættelse efter kvalifikationer.

For yderligere information kontakt Warehouse Manager Bo Reinholdt Larsen på +45 7214 9572 eller på bo.reinholdt.larsen@dssmith.com

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, så send os din ansøgning allerede nu, dog senest den 15. maj 2024. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om DS Smith

DS Smith er Danmarks og Europas førende producent af genanvendelige, bæredygtige emballage- og displayløsninger og opererer på tværs af sektorer, herunder e-handel, forbrugsvarer og industri. DS Smith Danmark har en årlig omsætning på ca. 1,1 mia. kr. og tæller ca. 650 medarbejdere fordelt på fem lokationer. DS Smith Danmark er en del af den engelske og børsnoterede emballagekoncern DS Smith Plc., som har 30.000 medarbejdere i 34 lande.

Læs mere: https://www.dssmith.com/da/packaging

Bliv en del af DS Smith, og hjælp os med at gøre verden mere cirkulær

Vi er en markedsledende, global emballage- og display virksomhed som bidrager til en mere cirkulær verden, hvor genbrug og bæredygtighed er en integreret del af vores forretningsmodel. Vi tænker anderledes, fordi vi ser mulighederne i, at vores produkter skal gøre en forskel i en foranderlig verden. Vores formål er at hjælpe vores kunder med at tilpasse sig de nyeste trends og tendenser med effektive og bæredygtige løsninger inden for emballage, display og POS.

Læs mere om vores bæredygtighedsmål:

DS Smith | Bæredygtighedsstrategi - DS Smith
Mand i orange arbejdsuniform kører traktor
To kvindelige kollegaer drikker kaffe sammen og taler

Realiser dit potentiale sammen med os

Hos os kommer du til at arbejde i et trygt arbejdsmiljø og på en sikker arbejdsplads, hvor du har mulighed for at bygge en karriere og samtidig vægte dit privatliv højt. Vores mål er helt enkelt at bidrage til, at du kan være den bedste version af dig selv, uanset etnicitet, køn, alder, seksualitet, mentale udfordringer eller politiske- eller religiøse overbevisninger. Vi tilbyder forskellige karrieremuligheder både nationalt og internationalt, for både dig, som har arbejdet i mange år, og dig som er i gang med de første skridt i din karriere.

Læse mere om vores fokus på diversitet og inklusion:

Diversity, Equity & Inclusion - DS Smith

Værdier

To kollegaer sidder til møde

Vi viser engagement

Vi er stolte af det, vi laver, og vi bekymrer os om vores kunder, vores medarbejdere og verden omkring os.

To kollegaer i orange vest går igennem IT system på flere skærme

Vi tør udfordre

Vi udfordrer hinanden hele tiden til at udvikle den måde, vi arbejder på.

En mandlig kollega i orange vest smiler til kameraet i et lagerhus

Vi er pålidelige

Vi holder vores løfter, så vores kunder ikke skal bekymre sig.

To kollegaer inspicerer produkter

Vi er kreative og hurtige

Vi finder hurtigt den helt rigtige løsning til vores kunder.

To kollegaer med hørebuffer posere til kameraet med armene over kors

Vi er vedholdende

Med overbevisning og passion sørger vi for at implementere det, vi har sagt.

DS Smith i tal

Vi er hele 30.000 kollegaer på mere end 300 lokationer i Europa, Nordamerika og Asien. I Danmark er vi ca. 700 kollegaer fordelt på vores fire lokationer.