Portræt af Ivar Poulsen, Loading Master hos Kalundborg Refinery
Portræt af Nanna Molberg, Process Operator Apprentice hos Kalundborg Refinery Portræt af Nanna Molberg, Process Operator Apprentice hos Kalundborg Refinery
Morten Haugård Johansen, Maintenance Technician hos Kalundborg Refinery, i selskab med kollega
Ikon: lokationspin

Kalundborg

Operatør til Vedligeholdelsesafdelingen

Hos Kalundborg Refinery er vi stolte af vores erfarne og innovative gruppe af medarbejdere bestående af fagfolk inden for mange specialer. Vores engagerede og kompetente medarbejdere er den vigtigste årsag til, at raffinaderiet og terminalerne kan operere døgnet rundt hele året.

Lige nu søger vi en tekniker til daghold i værkstedet for vedligehold af roterende udstyr og ventiler.

Velkommen til afdelingen for vedligehold af roterende udstyr og ventiler

Afdelingen består af en kompetent medarbejdergruppe, der udfører forebyggende- og korrektiv vedligehold på raffinaderiets roterende udstyr, bestående af alle typer for centrifugalpumper samt stempel- og centrifugalkompressorer.

Arbejdet med vedligehold af roterende udstyr er forbundet med varierende og interessante arbejdsopgaver, og der arbejdes kontinuerligt med at optimere arbejdets metodikker, samt udvikle på det roterende udstyr, så driftstiden mellem vedligehold øges. Løn og ansættelsesvilkår følger den indgåede overenskomst, og du får del i en række attraktive personalegoder.

Du trives med at være en del af et vedligeholdelsesteam

Kalundborg Refinery er stedet, hvor du er med til at tage beslutninger, men også er med til at føre beslutningerne ud i livet. I det hele taget er dagligdagen præget af, at alle medarbejdere er tæt på processerne, som gør os til en effektiv industrivirksomhed. Vi har en uformel arbejdskultur, hvor alle arbejder tæt sammen med fokus på at løse opgaverne. Vi er Lean, så forandringer og forbedringer er en naturlig del af hverdagen.

Kvalifikationer

Du har en mekanisk baggrund som smed, maskinarbejder eller tilsvarende kvalifikationer. Du har erfaring med reparation af roterende udstyr, så som lapning af mekaniske tætninger, erfaring med lejer, samt fejlfinding og reparation af roterende udstyr.

Du har IT-kendskab på brugerniveau inden for Office365 og kendskab til vedligeholdelsesprogrammer i systemer som f.eks. SAP. Du kan begå dig på dansk og engelsk.

Personlige kompetencer

  • Du har stor fokus på sikkerhed og kvalitet i dine opgaveleverancer
  • Du er ærlig og tillidsfuld
  • Du bidrager til det gode arbejdsmiljø

Er du klar til at sikre energi sammen med os?

Hos os vil du blive en del af et team, hvor dine ideer bliver hørt, og hvor der er plads til personlig og faglig udvikling. Vi arrangerer regelmæssige sociale arrangementer og værdsætter en åben kommunikationsstil. Vi mener, at det er sammenholdet og det positive arbejdsmiljø, der skaber de bedste løsninger og resultater.

Vi er ikke blege for at pleje vores gode sociale sammenhold. Du kan derfor melde dig på forskellige arrangementer i vores personaleforening – lige fra gokart og koncerter til vores årlige skitur.

Gennem vores introduktionsprogram vil du udvikle en overordnet forståelse af vores aktiviteter og forretningsmæssige muligheder.

Vi tilbyder:

  • Attraktive arbejdsvilkår og løn iht. overenskomst
  • Bonusordning
  • Kantineordning
  • Aktiv personaleforening

Lyder det som noget for dig?

Ansøgningsfristen er søndag d. 5. maj 2024.

Har du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Per Schmidt Nielsen, Leder maskinværksted på +45 2475 4654.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Nysgerrig på din nye arbejdsplads?

Du kan læse mere om os og møde nogle af dine nye kolleger på vores karriereunivers.

Besøg vores karriereunivers
Portræt af Morten Haugård Johansen, Maintenance Technician hos Kalundborg Refinery Portræt af Morten Haugård Johansen, Maintenance Technician hos Kalundborg Refinery
Ikon - Citationstegn

Jeg er blevet ved med at suge til mig og lære på jobbet. Dét, synes jeg, er en vigtig del af livet. For jeg kan mærke, at jeg udvikler mig som menneske, når jeg kaster mig ud i noget nyt.

— Morten Haugård Johansen, Maintenance Technician

Anlægget står aldrig stille – det gør du heller ikke

Med 1,2 kvadratkilometer anlæg får du rigeligt at boltre dig på. Her kan du komme op i 60 meters højde eller overvåge anlægget fra kontrolrummet. Du kan også arbejde med pumper, ventiler og store maskiner på vores to værksteder.

Måske ender du med at prøve lidt af det hele, ligesom Morten. For i løbet af sine snart 20 år hos os har han både arbejdet som operatør ude i selve anlægget og paneloperatør i kontrolrummet, og i dag er han på maskinværkstedet.

Nanna Molberg, Process Operator Apprentice hos Kalundborg Refinery, taler med kollega på anlægget
Ikon - Citationstegn

Hvis du vil være hands-on, er det her, du skal være. Jeg får selv et adrenalin-kick af at få lov at komme så tæt på. Jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville blive så fanget af det.

— Nanna Molberg, Process Operator Apprentice

Droneskud af Kalundborg Refinery fra oven Droneskud af Kalundborg Refinery fra oven
Ansøg