Statsautoriseret revisor med ambitioner om at blive partner

Vi søger en ambitiøs, erfaren revisor, som har et ønske om at være med til at udvikle vores afdeling i Randers fra dag ét. Du har enten været SR i nogle år og har ambitioner om at være partner, eller også har du partnererfaring fra en lignende stilling.

Hvem er Redmark i Randers?

Du kommer til at have din daglige gang på Tronholmen, som ligger centralt placeret i Randers. Hos Redmark, Randers løser vi opgaver for en bred kundekreds af ejerledede virksomheder. Mere end 80 medarbejdere på Randers kontoret arbejder hver dag for at skabe værdi for vores kunder. Du bliver en del af et dynamisk og kvalitetsbevidst team, hvor arbejdsglæden er høj og omgangstonen er uformel. Vi har fokus på et arbejdsliv i balance, hvor der både er plads til ambitioner og familien. Frihed, fleksibilitet og tillid er fundamentet for at kunne udfolde dit potentiale- og skabe en hverdag i balance. Derfor tilbyder vi både Familiepakke og Flexwork, som en del af en attraktiv ansættelsespakke hos Redmark.

Hvem er du, og hvad kan du forvente i jobbet?

Vi møder kunderne i øjenhøjde – derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. Vi har fokus på at skabe værdi for vores kunder og deres virksomhed, og det stiller krav om engagement og stor ansvarlighed i jobbet.

Du vil fra dag et tilbydes en eksisterende og spændende kundeportefølje, som sammensættes med udgangspunkt i dine ønsker, kompetencer og specialer. Du kommer selvfølgelig også til at arbejde med at udbygge denne portefølje.

Du får mulighed for at arbejde på en lang række spændende kunder, som du selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med rådgivning inden for skat, revision og regnskab. Vi vil i tæt dialog med dig skræddersy den kundeportefølje, som bedst understøtter din videre karriereudvikling.

Du tænker i forretningsudvikling og vil sammen med partnerne på kontoret være med til at sætte dit præg på den strategiske udvikling af kontoret.

Er du ikke partner i dag, lægger vi sammen en plan for dit partnertrack.

Faglige kompetencer

Vi forestiller os, at du:

  • Har været SR i minimum 2-4 år og er fagligt stærk indenfor rådgivning, revision, regnskab og skat
  • Tænker i forretningsudvikling og trives med ambitiøse mål
  • Har en alsidig, bred og praktisk erfaring og kan lide at være tæt på kunden og samtidig er en dygtig ”håndværker”
  • fokus på at pleje eksisterende relationer, men også på at opbygge nye
  • Tænker i udvikling for både kunden og Redmark

Personlige kompetencer

Vi forestiller os, at:

  • Du prioriterer og har fokus på at udøve mærkbar ledelse i hverdagen
  • Du er god til at kommunikere og skabe relationer
  • Du kender værdien af at være en god kollega og indgå i et team
  • Du trives med dialogbaseret revision og sparring med dine kollegaer, hvor gensidig respekt og tillid er helt afgørende for den forsatte udvikling
  • Du bevarer overblikket også i pressede situationer

Brænder du for at gøre en forskel?

Du bliver del af en organisation, hvor trivsel, fleksibilitet og god ledelse har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, organisationsstrukturen er flad, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver. Du får mulighed for at deltage i udviklingen af kontoret og den fortsatte vækst. Vi har fokus på din fortsatte udvikling og sætter sammen mål for din videre karriere.

Sådan ansøger du

Fortæl os, hvem du er, hvad du står for, og lad os tale sammen om dine karrieremuligheder i Redmark. Vi indkalder til samtaler løbende, indtil vi har fundet vores nye kollega.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Jesper Thorup på mobil +45 8912 5003 eller HR-chef Marlene Krogh på +45 4186 5661. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
17. maj 2024

Baggrundsskygge
Redmark kollegaer holder møder

Redmark som arbejdsplads

I Redmark arbejder vi ikke med regneark. Vi samarbejder med mennesker. Vores kunder og kollegaer. Hver dag bringer vi vores faglige, sociale og menneskelige format i spil, hvor det betyder mest. Der, hvor kunder og kollegaer kan mærke forskel, fordi vi søger helheder og gør os umage for at finde hinanden.

Vi har en uformel omgangstone og et stærkt socialt sammenhold. Vi tror på at langvarige relationer og samarbejde skaber værdi. Vi stræber efter at være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi høje forventninger til hinanden og sikrer attraktive udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt.

En hverdag i balance

Hos Redmark ønsker vi at skabe så brede rammer for den enkelte medarbejder som muligt, så det bliver lettere at få privatliv og arbejdsliv til at hænge sammen. Vi tror på, at vi kan øge effektiviteten, engagementet og både tiltrække og fastholde medarbejdere, når den enkelte kan skabe resultaterne på sin egen måde. For os er frihed, fleksibilitet og tillid fundamentet for at kunne udfolde sit potentiale – og skabe en hverdag i balance.

Vi samler på hele mennesker og har derfor fokus på et balanceret arbejdsliv, hvor der er plads til andet end arbejde. En af vores vigtigste opgaver er at motivere og involvere dig som medarbejder og skabe et arbejdsmiljø, der har fokus på din udvikling samt åbenhed og respekt.

Baggrundsskygge
Kollegaer går sammen ned af gang op Rednarks kontor

Mød os

Redmark medarbejder, Malene

Viljen til mere og talent til at nå det

Malene, Statsautoriseret Revisor, Manager

Læs mere
Redmark medarbejder, Mikkel

Fra revisor til skattespecialist

Mikkel, Senior Tax Associate

Læs mere
Redmark medarbejder, Birgitte

Det handler ikke kun om tal og regnskaber..

Rasmus, Revisor, Manager, cand.merc.aud.

Læs mere
Redmark medarbejder, Malene

Altid i udvikling

Birgitte, Manager, Payroll

Læs mere

Sådan gør vi en mærkbar forskel for vores medarbejdere

Ikon - Trofæ

Blandt branchens bedste arbejdspladser

Bliv en del af en kultur hvor arbejdsglæde er drivkraften og hvor trivsel prioriteres højt.

Ikon - play

En god start er vigtig

Bliv hurtigt en del af Redmark. Vores onboarding er skræddersyet specielt til dig og understøtter din trivsel, performance og karriere fra dag et

Ikon - veje

Fleksible og personlige karriereveje

Oplev fleksible karriereveje hvor du toner din karriere ud fra dine interesser og styrker

Ikon - mad

Morgenmad og snacks

Få brændstof til hjernen med fri morgenmad og snacks i løbet af dagen

Ikon - personer

God ledelse er højt på agendaen

Oplev synlige og nærværende ledere som hver dag motiverer og udvikler gennem indflydelse, ansvar ambitiøse mål og tydelig feedback

Ikon - bøger

Ambitioner på dine vegne

Få rammer som sikrer plads og fokus på din uddannelse uanset om du læser HD, CMA eller på SR-akademiet. Vi betaler din uddannelse samt timer efter aftale

Ikon - hjem og computer

FlexWork

Oplev en fleksibel hverdag med fokus på sund balance mellem fritid og arbejde

Ikon - penge

Fleksibel lønpakke

Sammensæt din lønpakke individuelt ud fra en række attraktive valgmuligheder

Ikon - ur og penge

Overtidstillæg

Bliv honoreret når du arbejder udover normal arbejdstid. Overtid afregnes 1:1,5

Ikon - personer

En social vinderkultur

Oplev et stærkt socialt fællesskab i en kultur, hvor vi spiller hinanden gode og har ambitioner både på egne og andres vegne

Ikon - Lyspære

Fokus på din kompetenceudvikling

Oplev løbende fokus på din kompetenceudvikling, når vi tilbyder interne og eksterne forløb som styrker din personlige og faglige udvikling

Ikon - familie

En familievenlig arbejdsplads

Skab balance med familiepakken som sikrer fleksibilitet og attraktive vilkår for forældre med børn under 10 år

Ikon - Checkbox

Attraktive forsikrings- og pensionsvilkår

Skab tryghed nu og i fremtiden med vores udvidet forsikringspakke og attraktive pensionsvilkår

Ikon - telefon

iPhone og fri telefon i hele Europa

Tag din IPhone med hjem, når du har fri. Ring og surf gratis i hele Europa