Forward

your career
Hvid pil
To DSV kolleger sidder ved siden af hinanden og kigger på et papir To DSV kolleger sidder ved siden af hinanden og kigger på et papir

Horsens

Freight Forwarder til DSV XPress

Trives du i et forretningsdrevet, tempofyldt og ’hands-on’ arbejdsmiljø, hvor du kan gøre en mærkbar forskel for vores kunder? Og kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed, hvor vores ambition er at være én af Danmarks allerbedste arbejdspladser? Så er det dig, vi gerne vil høre fra.

I DSV er vi altid på udkig efter de dygtigste medarbejdere! Det sikrer vores kunder en høj ekspertise og service i verdensklasse. I vores afdeling, DSV XPress, tilbyder vi kurerløsninger til både nationale og internationale forsendelser. Produktet kræver, at man kan holde hovedet koldt og kan imødekomme vores kunder med hurtige og effektive kurerløsninger. Grundet en mærkbar succes og vækst, søger vi en ny kollega til vores XPress-afdeling i Horsens. Her vil du blive en del af et serviceorienteret team, hvor nytænkning er yderst velkommen – og hvor der er plads til store ambitioner. Hos os er der ofte ikke er langt fra ord til handling, og vi kan beskrives som et team med handlekraft, overblik og et godt købmandskab.

Vi kan tilbyde dig et positivt og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, spændende arbejdsopgaver – og tæt sparring med dygtige og erfarne kollegaer.

Du er en succes hos os, når du

som en selvfølge tager ansvar og ejerskab og løser nedenstående opgaver selvstændigt:

  • Daglig kontakt med egne nøglekunder og opfølgning på disse.
  • Daglig dialog med kurerselskaberne – både nationalt og internationalt.
  • Sparring med kunder omkring deres transportbehov, herunder besvarelse af indgående opkald, mails og øvrige henvendelser – og altid med kundens behov og oplevelse i fokus.
  • Udvikling og vækst på afdelingens kunder, herunder support på udarbejdelse af tilbud på enkeltforsendelser og opfølgning.

Du får en bred kontaktflade til kunder, leverandører og samarbejdspartnere – og bliver en del af XPress teamet i Air & Sea-divisionen hos DSV i Horsens, hvor alle bidrager til trivslen og de fantastiske resultater. Vi arbejder med frihed under ansvar – og mulighed for selv at være med til at præge vores arbejdsdag.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

  • Du har erfaring med spedition – og gerne med erfaring indenfor kurerverdenen.
  • Du er udadvendt, imødekommende og tilgængelig.
  • Du drives af at løse de udfordringer der opstår, i samarbejde med kollegaer og kunder.
  • Du har et udpræget købmandskab – og er drevet af vilje, engagement og proaktivitet.

Derudover trives du godt i et tempofyldt miljø, hvor der er mange bolde i luften – og hvor opgaverne hurtigt kan ændre sig. Du er disciplineret i dit arbejde – og går ikke på kompromis med kvalitet.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stilling, er du velkommen til at kontakte Senior Team Lead Mads Markussen på: 7929 7368. Vi behandler ansøgningerne løbende, så sende gerne din ansøgning og dit CV snarest.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Blåt citationstegn

Jeg kan rigtig godt lide, at der er nye udfordringer, der skal løses hver dag. Det gør det spændende og giver mig konstant lysten til at fortsætte.

- Nurettin, Speditør
260af DSV’s medarbejdere har evalueret DSV på Jobindex
Hvidt citationstegn

Jeg synes, der er plads til at være den, jeg er. Forskellighed er med til at skabe fremdrift. Alle er velkomne, og det kan mærkes fra dag 1. Og så får du mange gode udviklingsmuligheder. Når man vil det her, så er der ikke begrænsninger for, hvor langt man kan nå.

- Nurettin, Speditør
Sving på en vej

Der er hundredvis af gode grunde til at arbejde hos DSV.

Her er blot nogle få ...

empowerment ikon

GØR EN FORSKEL

Hos DSV kan du kort sagt være med til at gøre en forskel og sætte dit eget præg på fremtiden.

global career ikon

GLOBAL KARRIEREUDVIKLING

Du får et stort netværk af muligheder – både lokalt og internationalt.

informal environment ikon

UFORMELT MILJØ

Du vil blive en del af et dynamisk og uformelt miljø, hvor folk siger, hvad de mener. Vi rykker hurtigt, er på forkant og tager udfordringerne op, så snart de viser sig.

learn ikon

UDDANNELSE

Du får adgang til viden og uddannelse, som giver dig mulighed for at vokse fagligt og personligt og få stor indflydelse på din karrierevej.

ownership idea ikon

EJERSKAB

Vores lokale kontorer har stor selvbestemmelse, og beslutninger træffes tæt på kunden. Det er med til at gøre os unikke, fleksible og stærke.

performance ikon

PERFORMANCE

Hvis du kan lide udfordringer og et dynamisk miljø, så er DSV noget for dig.

world ikon

EN GLOBAL FAMILIE

Vi giver dig 75.000 kolleger i mere end 90 lande over hele verden. Vi er en global familie.

grow together ikon

VI VOKSER SAMMEN

Vi begyndte vores rejse i 1976 og er siden vokset meget hurtigt. Men vi er kun lige begyndt – det mest spændende tidspunkt at blive en del af DSV er lige nu.

Kolleger står og snakker
Fem kollger sidder i møde
Kolleger står og snakker

Vores rekrutteringsproces

I DSV søger vi altid de mest kompetente medarbejdere inden for vores felt. Det er vores mål at ansætte de helt rigtige personer og sikre, at medarbejdere på alle niveauer får succes i jobbet hos os. Derfor er rekrutteringsprocessen meget vigtig.

Ikon af lup med person i fokus

Ledig stilling

Ikon af magnet

Tiltrækning

Ikon af 3 personer

Udvælgelse

Ikon af 2 talebobler

Interview

Ikon af dokumenter

Administration

Ikon af håndtryk

Onboarding

Ikon af lup med person i fokus

Ledig stilling

Ikon af magnet

Tiltrækning

Ikon af 3 personer

Udvælgelse

Ikon af 2 talebobler

Interview

Ikon af dokumenter

Administration

Ikon af håndtryk

Onboarding

I DSV er vi 75.000 dedikerede kolleger i mere end 90 lande. Vores drive, talent og engagement er dét, der gør DSV til en fantastisk arbejdsplads.

Vi har et dynamisk miljø – hvor ambitioner møder teamwork – med en mangfoldig arbejdsstyrke, hvor du kan realisere dit potentiale baseret på din individuelle baggrund.

For vi tror på, at en mangfoldig arbejdsstyrke i en inkluderende kultur fremmer dynamiske arbejdspladser og i sidste ende bedre forretningsbeslutninger.

se vores arbejdsområder

DSV i tal

1.500

Kontorer og logistikfaciliteter

80+

I lande over hele verden

75.000+

Medarbejdere