En karriere uden grænser hos
Saint-Gobain

Mekanisk vedligeholder til automatiseret produktionsanlæg

Vil du være med til at gøre verden til et bedre hjem i en stilling, hvor sikkerhed og trivsel vægtes højt? Hos Isover søger vi en mekanisk vedligeholder, og i denne rolle får du både udviklingsmuligheder, medbestemmelse og ansvar.

Jobbet og dine opgaver vil indebære:

  • forebyggende vedligehold, herunder planlægning samt optimering og indkøb af reservedele
  • fejlfinding, reparation samt vedligeholdsoptimering af anlæg, maskiner og øvrigt udstyr
  • dokumentation af arbejde og timeforbrug i SAP og vores andre systemer
  • deltagelse i relevante kurser og videreudviklingsprojekter
  • tværfagligt samarbejde med de øvrige områdegrupper, el-værkstedet, skiftgående reparatører og operatører i produktionen

På vores fabrik i Vamdrup er vi 220 medarbejdere, der producerer isolering 24-7, alle ugens dage. Du bliver en del af vedligeholdelsesafdelingen, der består af 7 smede, 5 elektrikere og 6 skiftgående multimænd. Din arbejdstid er normalt hverdage fra kl. 7-15 (fredag til 14:30).

Jeg gør meget ud af at gøre rammerne for afdelingen så store som muligt. Her skal være plads til forskellighed – både i ens personlighed og måden, man arbejder på!

Christer Pandell, teamleder.

Vi forestiller os, at du:

  • har en bred faglig baggrund med fokus på mekanik – fx som maskinarbejder, smed, automatikmekaniker eller lign.
  • gerne har nogle års erfaring inden for vedligehold og fejlfinding af industrielle produktionsanlæg – evt. fra pakkerimaskiner, palleteringsanlæg, robotter og/eller automatiske anlæg
  • trives med at tage initiativer, besidder et godt humør og holder dig i gang i en hverdag, hvor du og dit team har ansvaret for at fabrikkens maskiner og anlæg kører optimalt

Vi tilbyder dig:

  • et spændende, alsidigt job i en velkørende virksomhed, der er i stor vækst med høj efterspørgsel på vores produkter
  • gode medarbejderforhold og sikkerhed har høj prioritet
  • gode og kompetente kollegaer samt en hverdag med mulighed for indflydelse og egen udvikling
  • sundheds-, massage- og kantineordning samt personaleforening

Klar på nye udfordringer?

Så send blot dit CV af sted til os via linket nedenfor. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Samtaler holdes løbende.

Er du nysgerrig og ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Christer Pandell på tlf.: 4212 7623 eller vedligeholdelseschef Jens Ulstrup på tlf.: 4060 0818.

Vores brands

I Saint-Gobain ønsker vi at give vores medarbejdere de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig gennem hele deres karriere.

Florent Pouzet, CEO Saint-Gobain Denmark

Om Saint-Gobain Denmark

Med mere end 350 års erfaring, 168.000 medarbejdere og en tilstedeværelse i 75 lande verden over er Saint-Gobain koncernen en af verdens førende leverandører af byggematerialer og -systemer. Saint-Gobain Denmark består af varemærker Saint-Gobain Isover, Saint-Gobain Gyproc og Saint-Gobain Weber.

Det er en udtrykt ambition for Saint-Gobain at bidrage til en bæredygtig verden – både gennem de løsninger og services, der tilbydes markedet, og ved at konstant at arbejde med at optimere produktion og processer mod et stadig mindre aftryk. Fx lancerede koncernen CO2-frie produktion af gipsplader i Norge i 2023.

For Saint-Gobain spiller sikkerhed en nøglerolle. Sikkerhed er et fokusområde i dagligdagen, og koncernens mål om nul arbejdsulykker udmønter sig for dig som medarbejder både i en klar forventning om at du overholder gældende retningslinjer og i et løfte om, at du skal kunne komme sikkert hjem fra arbejde hver dag.

Saint-Gobain ISOVER udvikler, producerer og markedsfører innovative isoleringsløsninger.

Saint-Gobain Gyproc udvikler og leverer innovative og sikre systemer til letbyggeri baseret på gips og stål.

Saint-Gobain Weber producerer og leverer produkter og løsninger af mineralsk baserede byggematerialer.

Saint-Gobain på verdensplan

75

Lande

168.000

Medarbejdere

8

Research centre