circle graphic
location icon

Energi-/Solcellespecialist

Vil du spille en væsentlig rolle i den grønne omstilling som Energi-/Solcellespecialist? Vi søger en kollega i vores Klima & Energi afdeling, der har lyst til at være en del af et erfarent og kompetent team, der hver dag hjælper vores kunder med løsningsvalg, projektering, tilbudsgivning og after salessupport.

Om jobbet

Som udgangspunkt vil dine primære arbejdsopgaver være solceller, men du vil samtidig komme til at arbejde med vores øvrige ekspertiseområder inden for varmepumper og ladestandere.

Din typiske arbejdsdag vil inkludere;

  • Projektering af solcelleprojekter, projektmateriale dvs. beskrivelser og tegninger
  • Udarbejdelse af tilbud – herunder prissætning
  • Kontakt til vores leverandører vedr. produktvalg
  • Besigtigelse af projekter sammen med vores kunder ved f.eks. udbud

Hvem er du?

Vi ser gerne at du har en håndværksmæssig baggrund som elektriker eller anden el-teknisk håndværksuddannelse, gerne suppleret med en videregående uddannelse som elinstallatør, ingeniør, maskinmester, energiteknolog eller lignende. Du har stærke el-tekniske kompetencer og forstår at sætte dig ind i tekniske komponenter, dokumentation og lovgivning.

Som person formår at udnytte dine gode kommunikative evner til at rådgive og supportere kunderne med din ekspertviden inden for Klima & Energi.

Derudover har du:

  • Evnerne og ønskerne om at udvikle dig til ekspert inden for dit fagområde.
  • En god forståelse for IT og kan bruge de mest anvendte værktøjer i solcellebranchen (PV*SOL, Excel og leverandørspecifikke værktøjer).
  • Engelske kundskaber, både i tale og på skrift.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med projektering af solcelleanlæg og kender de lovgivningsmæssige forhold inden for afregning og tilslutning.

Er du blevet nysgerrig?

Kunne du tænke dig at høre mere? Kontakt Teamleder Ulrik Maegaard Hahn på tlf. 40 15 34 16 for en snak om stillingen.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 9. maj

Lyder stillingen som noget for dig? Så send dit CV og din korte motiverede ansøgning allerede i dag. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

circle graphic 2
employee within circle

Sammen gør
vi forskellen

Som international sourcing- og servicevirksomhed vil vi gøre kunderne til vindere og give dem en effektiv hverdag. Vores lager på 250.000 varer er fuldt automatiseret, og med vores superhurtige leveringstider og generelt høje serviceniveau, har vi nok at være stolt af.

Allergladest er vi for vores gode samarbejde. Her giver det respekt, når man hjælper en kollega, for vi er alle afhængige af hinanden. Og fordi hele forretningen hænger så tæt sammen, er der også gode muligheder for at vokse ind i et nyt job. Eller to.

Har du lyst til at læse om nogle af dine fremtidige kollegaer, så klik her

”Allerede fra starten følte jeg mig som en del af holdet, og hver dag har været god siden første samtale. Her er bare styr på de der små ting i begyndelsen, der betyder så meget.”


quote dots

Group HR Coordinator

Michelle

826

medarbejdere

som passioneret arbejder på at skabe værdi hver eneste dag

8

kundecentre

som dagligt holder vores kunder kørende

260.000

produkter

der kan løse selv de mest specialiserede opgaver

dots left
dots right
employee at storage
employee near beam
employee at car
4 af 5 stjerner

52 af Solars medarbejdere har evalueret Solar på Jobindex