Ikon: Pin

København

F2-superbruger med teknisk flair til F2-applikationssupport

Er du F2-superbruger, og har du en god forståelse af sagsbehandling? Har du en lille hjælper og en skarp detektiv i maven? Motiveres du af at yde digital førstehjælp til nødstedte brugere og myndigheder? Ønsker du at styrke dine tekniske kompetencer som del af et fagligt stærkt team, hvor vi hver især bidrager med specialistviden for at løse de fælles opgaver?

Så er det dig, vi leder efter!

Som en del af enheden Services søger vi nu en F2-superbruger til vores F2-applikationssupport.

Hverdagen i din nye afdeling

Services er en vital enhed. Vi hjælper vores kunder til at opnå fuldt udbytte af deres F2-baserede løsninger. Vi gør det gennem helpdesk-support, gennem overvågning, rådgivning, og ved løbende at udvide og optimere samarbejdet mellem kunder og cBrain.

Vi har en bred række af opgaver, og vi arbejder hver inden for et eller flere specialist- og kompetenceområder. I denne stilling er fokus på områderne F2 Applikation samt F2 Platform & Arkitektur, og du bliver dermed en af de vigtige medarbejdere, der yder kompetent applikationssupport til superbrugere og administratorer, der er systemejere hos myndigheder og departementer.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Rådgivning og problemløsning i direkte kontakt med superbrugere og administratorer hos vores kunder
  • Visitering og analyse af komplekse problemer i samarbejde med kolleger fra Services og fra cBrains andre afdelinger
  • Dokumentation og indsamling af information; selvstændigt og i samarbejde med kunder og kolleger. F.eks. log- og konfigurationsfiler fra kunders produktionsmiljøer eller udsøgning af data fra databaser
  • Opfølgning på eksisterende issues, håndtering af højprioritetsissues og kundemøder
  • Løbende udvikling af afdelingens arbejdsgange og værktøjer

Vores forventninger til dig

  • Du er erfaren F2-systembruger
  • Du har forståelse for sagsbehandling fx fra en stilling som sagsbehandler hos en offentlig myndighed
  • Du har en god teknisk forståelse, og du er interesseret i den forretningsmæssige kontekst, som F2 benyttes i
  • Du besidder et detektiv-gen og motiveres af at finde frem til årsagen på en given udfordring
  • Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk i skrift og tale
  • Du kan sikkerhedsgodkendes til graden ’hemmelig’

Vi giver dig en vigtig rolle i et energisk, kompetent og kundeorienteret team, hvor vi løfter i flok og arbejder sammen med specialister i andre afdelinger i cBrain, f.eks. vores udviklingsteams.

Mens vores forventning er, at du har en solid forståelse af F2-applikationen, og hvordan systemet bruges som fundament for de daglige opgaver i en myndighed, vil du i denne stilling få en dybere indsigt i F2-systemets fundament. Du vil også få en bred forståelse af de mange forskellige måder F2 kan konfigureres til at løse vidt forskellige behov - herunder sagsforløbsfundamentet, der tillader, at F2 benyttes til at implementere specialiserede fagprocesser.

Bliv en del af en social vækstvirksomhed med fokus på FN's verdensmål

I cBrain har vi en uformel arbejdskultur, hvor vi lægger vægt på at have det sjovt, samtidig med at vi er både ambitiøse og professionelle. Vi prioriterer et højt fagligt niveau og en fælles passion for både software og de vigtige verdensmål, cBrains aktiviteter understøtter.

Firmaets medarbejderdrevne sociale aktiviteter nyder stor tilslutning og inkluderer vin-, gaming-, basketball-, løbe- og badmintonklubber. cBrain tilbyder en høj grad af frihed under ansvar, og det er vigtigt, at den enkelte medarbejder har en sund balance mellem arbejds- og privatliv.

Er du fortsat interesseret, og mener du, at du er den rette kandidat til jobbet?

Så send din ansøgning, CV og eksamensbeviser allerede i dag. Tiltrædelse er snarest muligt. Vi indkalder kandidater til samtale løbende - men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marie Rose Oxfeldt, Head of Operations & Support, på mox@cbrain.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Mød dine kommende kolleger Andreas, Maria og Casper, som fortæller om deres hverdag og kulturen i cBrain.

Andreas, Softwareudvikler i R&D

Maria, Solution Designer i Delivery

Casper, Supportkonsulent i Service, Operations & Support

Bliv en del af en fagligt stærk og social virksomhed i vækst

Hos cBrain er vi fælles om en passion for software. Og vi tror på, at det er vigtigt, at vi har det sjovt sammen, samtidig med at vi er både ambitiøse og professionelle. At bevare og udvikle en god arbejdskultur har høj prioritet og vi investerer aktivt i, at vores værdier og kultur mærkes og præger vores arbejdsdag. Hver dag.

Det gør vi gennem en arbejdsdag, hvor vidensdeling og samarbejde på tværs af afdelinger vægtes højt. Kulturen i cBrain er uformel, vi har det godt med hinanden, og der er stor tilslutning til sociale aktiviteter drevet af medarbejdere såsom løbe-, gaming-, og badmintonklub.

Vi hjælper dig med at skabe et bredt netværk blandt dine nye kolleger gennem vores cBrain Beginner’s Club. Her introduceres du bl.a. for vores værdier og kultur og du får mulighed for at møde dine nye kollegaer på tværs af hele organisationen.

Kollegaer fra cBrain griner og lytter

Kom godt fra start

I cBrain er det vigtigt, at du føler dig godt taget imod fra start. Allerede første arbejdsdag deltager du i et grundigt introduktionsforløb, hvor du lærer om vores F2-software, metode og processer. Du vil også få indsigt i vores værdier og kultur, og du vil hurtigt opleve en høj læringskurve – både fagligt og ansvarsmæssigt.

Udover at få branchens bedste kollegaer, vil du hver dag møde ind i flotte, nyrenoverede lokaler i vores nye domicil i Nordhavn, Utzonhuset, med udsigt til vandet og til duften af hjemmelavet mad i vores bistro.

Lidt mere om os

Vores mission, platform, resultater og hvad er F2?

Alle stillinger

Se alle vores åbne stillingsopslag i Danmark og internationalt.

Søg uopfordret

Fandt du ikke en stilling der passer til dig? Så søg uopfordret.

Oversigt over cBrains værdier