Vikarer til botilbud i Nykøbing Sjælland

Kan du lide at have en fleksibel hverdag, hvor du selv byder ind på vagter? Og bliver du en halv meter højere af hverdagens små øjeblikke, i en socialpædagogiske praksis?


Så bliv en del af Granhøjen. Her arbejder du med hele mennesket, da vi tilbyder både bolig, behandling og beskæftigelse til voksne med fysiske og psykiske vanskeligheder.

Hos Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer eller diagnoser – og vi tror på, at du kan gøre en forskel sammen med os.

Vi skaber fleksibilitet, sammen

Med dygtige og passionerede kolleger, tilbyder vi dig et job hvor du bliver en del af et stærkt fællesskab. Vi har fokus på medarbejderens trivsel og ønsker til både faglig og personlig udvikling.

Du bliver tilknyttet en afdeling bestående af 5 botilbud, hvorfor der vil være rig mulighed for mange vagter. Derudover kan vi tilbyde:

  • En arbejdsplads, der giver mulighed for at øge din viden og kompetencer indenfor psykiatrien.
  • Løbende kompetenceudvikling, hvor kurser og uddannelse har høj prioritet.
  • Et godt arbejds- og læringsmiljø med gode kollegaer.
  • Faglige ambitioner og engagement.
  • Timeløn efter kvalifikationer og vikartillæg.
  • Fleksibilitet i forhold til vagter, din arbejdstid afhænger af hvilke vagter du byder ind på og hvad der er til rådighed

En meningsfuld hverdag

Fundamentet for vores arbejde er at vi hver dag arbejder på at skabe en dagligdag med forudsigelighed og praktiske gøremål, som vi og beboerne kan samles om.

Vi forestiller os derfor at du er god til at samarbejde, motivere og bygge stærke relationer, og du glæder dig ved tanken om ikke kun at bygge relationer mellem beboerne, men også at se dig selv som en del af fællesskabet.

Dine kompetencer

Du behøver ikke være uddannet pædagog, det vigtigste er at du har en motivation for at arbejde med komplekse borgere der har fysiske og psykiske vanskeligheder. Samt at du trives med en foranderlig hverdag med mange forskelligartede opgaver.

Det er et krav at du har kørekort.

Er du klar til at gøre en forskel sammen med os?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV. Vi indkalder til samtaler løbende og lukker for ansøgninger når vi har fundet den rette kandidat, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Afdelingsleder, Simone Krainer på telefon 5060 9832 eller på mail sini@grh.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere

Se, hvad dine nye kollegaer synes om GRH

Vi giver mennesker et holistisk recovery-forløb

Hos Gran Recovery and Health har vi i mere end 35 år hjulpet mennesker med psykiske lidelser med at forme en meningsfuld og tryg hverdag.

Når man er nysgerrig på beboerne, ser man de små åbninger – og deres håb og drømme. Det er i det øjeblik man kan hjælpe dem på vej.

Sabina
Sabina

3 B'er

Ud fra grundprincippet om, at både bolig, behandling og beskæftigelse har en samlet behandlende effekt, tilpasser vi vores tilbud, så de tilgodeser den enkeltes behov.

01

Botilbud

I sanselige omgivelser fordelt over Odsherred og Midtsjælland danner vores hyggelige botilbud rammen om tilværelsen for vores beboere.

02

Behandling

I tæt samarbejde med den enkelte beboer og den anbringende kommune skræddersyr vi specialiserede behandlingstilbud. Vi tilbyder desuden indlæggelse og ambulant behandling af psykiatriske problematikker til privatpersoner på Skovhus Privathospital.

03

Beskæftigelse

Alle har brug for at mærke følelsen af at bidrage til fællesskabet. Derfor er beskæftigelse en del af behandlingen hos os. Vores beboere kan fx arbejde i gårdbutik eller komme i lærlingeforløb i vores egen entreprenørvirksomhed, Mator.

Et kig ind i en hverdag hos GRH

Mere end bare en arbejdsplads

Samarbejde og fællesskab er nøgleord, der beskriver din nye arbejdsplads. Her er du ikke din egen lykkes smed. For vi lykkes først, når vi alle sammen lykkes. Du får nemlig kolleger, som altid har din ryg – og de træder til, hver gang, du har brug for det.

Hos os spiller du en vigtig rolle i at hjælpe mennesker med psykiske lidelser med at turde forbinde til omverdenen – altid ud fra den grundtanke, at mennesker er andet og mere end deres diagnoser.

Mød en kollega

Vores afdelinger

Se andre ledige stillinger

Ledige stillinger

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 350 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.