Kalkulatør

Silkeborg

Kan du med præcise beregninger og et strategisk overblik sikre, at vi får de skarpeste kalkulationer og bedste løsninger? Så læs endelig videre.

I Birch Ejendomme udvikler og opfører vi større byggeprojekter landet over, og vi har spændende projekter på vej. Derfor søger vi en erfaren kalkulatør, som kan arbejde selvstændigt med tilbuds- og kalkulationsudarbejdelse - helt fra de tidlige skøn til efterkalkulation ved projektafslutning.

Specialist til kalkulation i totalentreprise

Som kalkulatør veksler din dagligdag mellem projekter i forskellige stadier. Du vil bl.a. stå for tidlige skøn, opmåling og kalkulation samt prissætning i projektets øvrige faser, i tæt samarbejde med dine kolleger i kalkulationsteamet og i den øvrige byggeafdeling. Hos os får du kompetente og humørfyldte kolleger, som brænder for at arbejde med større byggeprojekter. I kalkulationsteamet løfter vi i flok, og vi stræber hele tiden efter at udvikle os, og blive endnu dygtigere sammen.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Bistå til byggeskøn for totalentreprisen i de indledende jordindkøb
  • Selvstændigt lede kalkulationen af større byggeprojekter i hoved-/fagentreprise på 50-150 boligenheder, herunder både rækkehus- og etagebyggeri, fra dispositionsforslag til projektafslutning
  • Indgå i faglige dialoger med leverandører og entreprenører for at sikre korrekt prissætning
  • Samarbejde tværfagligt i flere projektgrupper med henblik på at sikre totaløkonomiske projektoptimeringer
  • Indgå i tæt samarbejde med vores indkøbsafdeling, projektchefer og bæredygtighedsteam for at udfordre vores standarder
  • Vedligeholde og udbygge arbejdsgange og procedurer i samarbejde med dine kolleger i kalkulationsteamet

Omstillingsparat og god til at bevare overblikket

Vores kommende kollega har en solid byggeteknisk indsigt, gerne med en håndværksmæssig baggrund samt erfaring fra en udførende hoved- eller totalentreprenør. Har du erfaring indenfor etageboliger, er det en fordel. Du besidder en solid kommerciel forståelse, og du drives af at lykkes sammen med dine kolleger.

Du har indgående viden og erfaring med kalkulation, og har +5 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med kalkulation af større byggeprojekter i hoved- eller totalentreprise. Det gør, at du selvstændigt kan håndtere komplekse kalkulationsprocesser på tværs af alle materialegrupper. Samtidig bidrager du naturligt til samarbejdet med at sikre det mest optimale projekt, med udgangspunkt i kalkulation samt dialoger med leverandører, entreprenører og kolleger. Du er vant til at arbejde digitalt, og du begår dig hjemmevant i Excel og Bluebeam.

Som person er du helhedsorienteret og du formår at bevare overblikket; samtidig evner du at dykke ned i detaljen, når opgaven kræver det. Du trives godt med at samarbejde i teams, og er god til at opsøge og skabe relationer på tværs af funktionsområder.

Vi glæder os til at tilbyde dig

  • En balanceret hverdag samt et socialt og tillidsfuldt arbejdsfællesskab på tværs af funktioner og geografiske lokationer
  • Spændende og alsidige arbejdsopgaver med god mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling
  • Moderne kontorfaciliteter i Silkeborg og en beliggenhed kun 5 minutters kørsel fra motorvejen
  • Konkurrencedygtige vilkår og personalegoder, herunder fleksible arbejdstider, lækker morgenmads- og frokostordning, sundhedsforsikring samt attraktiv pensionsordning
  • Løn efter kvalifikationer

Vil du vide mere?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder i Kalkulationsteamet Mathias Vendelbo på tlf. 28 43 77 09.

Upload dit CV snarest muligt via linket. Vi holder samtaler løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Birch Ejendomme ønsker at afspejle samfundet omkring os samt fremme mangfoldighed og ligestilling. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen.

Velkommen til Birch Ejendomme

Birch Ejendomme blev stiftet i 2010, og vi er i dag blandt landets førende udviklere af lejeboliger i form af rækkehuse og etagebyggeri på tværs af Danmark. Vi bygger på et bredt, tværfagligt samarbejde. Derfor har vi samlet størstedelen af værdikæden under ét tag: fra grundkøb og udvikling til byggestyring, udlejning og Facility Management.

Vi er 200+ medarbejdere, som alle bidrager til Birch Ejendommes udvikling – uanset om det er på byggepladsen eller på vores kontorer i Silkeborg og Roskilde. Kendetegnende for os er en kultur præget af ordentlighed, høj faglighed og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen, både i det daglige, men også til vores sociale arrangementer.

Hvorfor søge job hos Birch Ejendomme?

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed, hvor vi vil være med til at præge fremtidens byggeri. Vi beskæftiger os med hele værdikæden fra udvikling og byggestyring til udlejning, drift og salg af større byggeprojekter, og vi holder til på vores kontorer i Silkeborg og Roskilde samt på vores byggepladser i store dele af Danmark.

Vi har en kultur præget af ordentlighed, høj faglighed og en uformel omgangstone. Hos os får du gode og dygtige kolleger, der arbejder sammen på tværs. Vi lægger stor vægt på at have det sjovt sammen - og der er næsten altid et nyt socialt arrangement på programmet.

Fordele ved at arbejde hos os


Pensionsordning

Vi tilbyder dig en attraktiv pensionsordning, så du er godt klædt på til tiden efter dit arbejdsliv.

Sundhedsforsikring

Vi prioriterer din sundhed højt, og med sundhedsforsikringen får du hurtig behandling til eksempelvis fysioterapeut eller kiropraktor.

Sociale arrangementer

Vi prioriterer sociale arrangementer såsom sommerfest, julefrokost, foredrag, fredagscafé og meget mere.

Fri vaskehal

Slip for køen ved tankstationen lørdag morgen og vask i stedet din bil, mens du er på job.