Key Account Manager til itm8 Growth

Viby J, Esbjerg V, Kolding, Silkeborg eller Skovlunde

Er du dygtig til værdibaseret salg? Salg, der betyder noget for dine kunders digitale rejse, deres konkurrenceevne og deres medarbejderes IT-oplevelse? Så er du måske vores nye Key Account Manager i itm8 Growth!

Vi hjælper virksomheder med at drive og udvikle deres IT. Vores mission er at være kundernes digitale kompas og bringe vores kompetencer i spil 360 grader rundt om kunderne. Itm8 Growth brænder for at levere Danmarks bedste IT-oplevelse til mindre og mellemstore private virksomheder.

Så er du tillidsskabende med et kundeorienteret mindset, og har du et skarpt øje på kundernes forretning? Så er det måske dig, vi søger for at igen at udvide og styrke vores salgsafdeling. Vi søger flere Key Account Managers, der gerne vil være en del af vores salgsteam, hvor fællesskab, vækst og udvikling er i højsædet.

Om jobbet

Hos os spænder opgaverne bredt, men de vigtigste opgaver er at:

  • Identificere nye kundeemner og genere salg
  • Vedligeholde og udvikle eksisterende kunder
  • Afholde status- og kundemøder
  • Genforhandle eksisterende kontrakter, og inspirere til mersalg
  • Bidrage til at bringe hele itm8 i spil som kundens digitale kompas
  • Bidrage til samarbejde på tværs – både med leverance og stakeholders
  • Bidrage til salgsplaner og vækstambitioner
  • Arbejde systematisk med Account Management

Om dig

Som person er du udadvendt, social og det falder dig naturligt altid at sætte kunden først. Din forretningsforståelse er bred, og du sætter en ære i at være nysgerrig, ordentlig og pligtopfyldende.

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, da det essentielle er, at du har den nødvendige viden til at vejlede og rådgive vores kunder omkring IT. Har du erfaring med løsningssalg til B2B markedet fra IT-branchen eller fra en beslægtet branche, er en fordel.

Generelt er det et krav, at du kan arbejde struktureret, har gode skriftlige færdigheder i dansk og har kørekort B.

Vi tilbyder

Du bliver en del af itm8 Growth hvor der er højt til loftet, og hvor vi værdsætter fællesskabet. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, med plads til sjov og inspiration. Vi vækster, stiler efter at være de bedste til det vi gør, og har fleksible arbejdsforhold.

Din daglige gang vil være på ét af vores 5 kontorer rundt om i landet – i enten Viby J, Esbjerg, Kolding, Silkeborg eller Skovlunde.

Du bliver en del af vores salgsteam på omkring 20 kollegaer på tværs af vores lokationer i Danmark. Sammen hjælper vi tusindvis af kunder og deres individuelle IT-løsninger, inden for alle brancher og alle dele af Danmark.

Bliv en del af itm8

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT, gøre det sammen – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8? Se her: www.itm8.com

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Jensen, Partner Sales, på telefon 23 89 99 07.

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når de rette kandidater er fundet. Der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te

Er du klar til at blive en itm8?

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller strukturerede projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT sammen som ét hold – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8?

Se mere på vores karriereside!