Hero-billede for Lemvigh-Müller

Priskoordinator til EL-Installation

Lemvigh-Müller ikon: locator Lemvigh-Müller ikon: locator

Herlev, Odense, Kolding, Åbyhøj, Aalborg eller Slagelse

Har du en naturlig analytisk og struktureret tilgang til dine opgaver? Sætter du en ære i at have et øje på detaljen, samtidig med at du sikrer, at dine samarbejdspartnere er tilfredse? Så er du muligvis vores nye priskoordinator!

Du samarbejder med din kollega/pendant på VVS-Installation om at styre prissætningen. Stillingen er med reference til vores Salgsdirektør for Intern Salg & Kompetence. Stillingen er meget selvstændig og bygger på stærkt samarbejde med den øvrige salgsorganisation. Der er plads til forskellighed, og frihed under ansvar er nøgleord.

Vi tilbyder dig en spændende stilling, hvor du bliver en del af en handlekraftigt organisation, som har fokus på anvendelsen af de nyeste værktøjer og teknologi, og hvor der skabes robuste løsninger i et godt samarbejdsklima. Du får gode muligheder for at drive din personlige og faglige udvikling, i en organisation hvor vi tror på, at vi alle som individer bidrager til vores samlede ambition, om at fortsætte den fantastiske vækstrejse vi er på.

Bliv en del af en spændende virksomhed i vækst

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af Lemvigh-Müller, Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Du vil komme til at arbejde i et ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling.

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

  • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
  • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling, dækker også hjemmeboende børn
  • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
  • Fleksible arbejdsformer – mulighed for selv til at tilrettelægge sin hverdag i samarbejde med leder
  • Fondsstøtte – kan søges ifbm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

Dine arbejdsopgaver

  • Analysere og evaluere prisstrukturer og -trends for at sikre konkurrencedygtige priser og maksimere indtjening.
  • Samarbejde med salgsteamet for at fastlægge optimale priser i overensstemmelse med kundebehov og virksomhedens mål.
  • Overvåge og justere priser løbende baseret på markedets udvikling og interne mål.
  • Overvåge produktgruppernes udvikling i omsætning og avance.
  • Udvikle og vedligeholde rapporter og analyser relateret til prissætning og salg.

Dine personlige kvalifikationer:

  • Minimum 2 års erfaring inde for EL-installationsområdet
  • Du er analytisk og struktureret med et forretningsmæssigt mindset og evner at sætte dig ind i nye arbejdsgange og procedurer
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du trives med at samarbejde på tværs af forskellige teams
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Gode Excel-kompetencer er bestemt en fordel

Vi ser gerne, at du også trives med proaktivt at kontakte interne samarbejdspartnere, alt dette bidrager du med igennem dit positive humør.

Derudover ser vi også gerne, at du har et par års erfaring med analytisk arbejde og arbejdet med større mængder data.

Er du interesseret?

Lyder det spændende, så send dit CV via ’Søg Stillingen’. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør, Christian Wimmelmann, på mobil 2124 4041.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

Den ansvarlige forretningspartner

Hver dag sørger Lemvigh-Müller for, at varer fra tusindvis af producenter bliver leveret på rette sted og tid til installatører, industrivirksomheder og byggepladser i hele landet. Men vi gør mere end at pakke og levere. Siden 1846 har vi som forretningspartner sat vores viden, indsigt og erfaring i spil. Vi tager medansvar for, at vores kunder får succes - også når morgendagen kræver nye løsninger, fx indenfor digitalisering og grøn omstilling.

Som fondsejet virksomhed er samfundsansvar en del af Lemvigh-Müllers DNA. Ud over geninvesteringer i virksomheden går en del af vores overskud bl.a. til donationer via fondene til kulturelle, sociale og produktive formål samt støtte til medarbejdere.

Lemvigh-Müller ikon: citationstegn

Vi har lang erfaring med at drive en god arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, højt engagement og en uformel omgangstone.

Mads Hay Pedersen, HR-direktør

Det mest værdifulde i vores verden … er dig

Det er mennesker, der gør hele forskellen, når de produkter og løsninger, man sælger, ligner konkurrenternes til forveksling. Det ved vi, og det lever vi efter.

Vi har som Danmarks største stål- og teknikgrossist mere end 550.000 varenumre på lager, men vores mest værdifulde aktiv er ubetinget vores 1.450 medarbejdere.

Det er vores medarbejderes viden, kompetencer og erfaring, som er med til at sikre, at tingene falder i hak i vores kunders forretning. At produktionen kører, at opgaverne og projekterne lykkes, giver vækst og overskud – i går, i dag, i morgen. Vi kalder det ”Når erfaring skaber fremtid”.

Derfor passer vi godt på vores medarbejdere. Det er en grundlæggende tankegang i Lemvigh-Müller. For vi ved, at vores medarbejdere er nøglen til fremtiden.

Vi investerer i din arbejdsglæde

Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor du har høj grad af medbestemmelse. Hvor der bliver investeret i din personlige og professionelle udvikling. Hvor der er fuldt ledelsesfokus på at sikre et godt arbejdsmiljø, trivsel og engagement – og i det hele taget skabe de bedste rammer for din arbejdsglæde.

Du får del i overskuddet

Lemvigh-Müller har overskudsdeling. Ordningen omfatter alle medarbejdere, som alt efter overskuddets størrelse får tildelt andele ud fra anciennitet. Som medarbejder kan du også få økonomisk tilskud til livets store øjeblikke og via Lemvigh-Müller fonden søge om bl.a. ’barnevogns’- og ’bryllupspenge’. Det er muligheder, som gennem en menneskealder har været med til at tegne den særlige ånd, der er i Lemvigh-Müller.

Lemvigh-Müller ikon: citationstegn

Vi lever og ånder for at være den foretrukne forretningspartner. Det handler om faglig sparring, nytænkning og evnen til at skabe værdi for kunderne.

Pernille Wichmann, Senior Sales Director

Syv hurtige facts om os

Lemvigh-Müller ikon: hus med mennesker
1.400+

MEDARBEJDERE

Lemvigh-Müller ikon: mennesker
20.000+

KUNDER

Lemvigh-Müller ikon: stregkode
550.000+

VARENUMRE

Lemvigh-Müller ikon: bygning med menneske foran
2

HOVEDKONTORER

Lemvigh-Müller ikon: lagerbygning
3

CENTRALLAGRE

Lemvigh-Müller ikon: kasseapperat
23

HÅNDVÆRKERBUTIKKER

Lemvigh-Müller ikon: hånd med penge
8 mia.

KR. I OMSÆTNING (2023)

Lemvigh-Müller ikon: citationstegn

Lemvigh-Müller har et formål, der rækker langt ud over at være førende stål- og teknikgrossist.

Sofie Kølgaard Reichel, Head of IT Business Systems

Lemvigh-Müller: Når erfaring skaber fremtid