Pædagog til Granhøjens skæve boliger

Nørre Asmindrup

Banker dit pædagoghjerte for mennesker med sociale og psykiske udfordringer? Og bliver du halv meter højere, når du ved, du gør reel forskel?

Så bliv en del af Granhøjen. Her arbejder du med hele mennesket, da vi tilbyder både bolig, behandling og beskæftigelse til vores borgere.

Gør en forskel, sammen med os

Hos Granhøjen hjælper vi mennesker med psykiske lidelser til en meningsfuld hverdag, hvor de er en del af et fællesskab. Vi er på forkant med udviklingen, og er allerede eksperter på de recovery-orienterede tiltag, som Socialstyrelsen netop nu efterspørger.

Læs mere om vores arbejdsplads, og mød dine kolleger her.

Vi er et etableret team – og der er plads til dig

Vi står 25 kolleger klar til at tage imod dig med åbne arme I Granhøjens skæve boliger. Sammen sikrer vi, at borgerne på vores bosteder og i egne hjem får den daglige støtte, de har behov for – og altid med fokus på den enkelte.

”Du får hjælpsomme og omsorgsfulde kolleger. Det er ikke kun vores borgere, vi skaber gode relationer til. Vi vil også hinanden og har det supergodt sammen,” – siger din nye teamleder Lasse Nielsen.

Du skaber de små øjeblikke

Din dag starter på kontoret i Nørre Asmindrup eller på kontoret i Lumsås, hvor du mødes med kollegerne. Herfra kører du ud til borgere i hele Odsherred.

Din hverdag vil byde på nærværende kommunikation med beboerne, men også praktiske dagligdagsopgaver, som du udfører sammen med beboerne. På den måde skaber du ikke bare en hverdag for beboerne – du skaber en hverdag MED beboerne.

Derudover kommer du også til at:

  • Udarbejde daglig dokumentation
  • Koordinere den socialfaglige indsats ift. handleplansmål
  • Deltage i opfølgningsmøder, hvor du evaluerer udviklingen og aftaler eventuelle nye indsatsmål
  • Varetage kontaktpersonsfunktion for flere borgere.

Da de psykiske udfordringer kan gøre det svært for vores borgere at samarbejde i nogle situationer, bliver dagen sjældent som planlagt. Derfor må du ofte sadle om og tænke kreativt, så puslespillet går op.

Din hverdag, en del af noget større

Vi har stor succes med at inddrage beboerne i aktiviteter, så de føler at de bidrager til et fællesskab. Ved at udføre opgaver side om side med beboerne støtter du beboerne, skaber tillid og små succesoplevelser i hverdagen. Som person er det derfor vigtigt, at du har forståelse, empati og interesse for andre mennesker.

Du er drevet af kontakten til det enkelte menneske og elsker at se, når dit arbejde gør en reel forskel.

Derudover har du:

  • En uddannelse som pædagog.
  • Kørekort (vi stiller bil til rådighed)
  • En ren straffeattest

Du indgår et fast vagtrul, så du kender dine vagter. Dit vagtrul vil indeholde 8 aftenvagter og 1 en hel weekendsvagt på en måned, derudover vil der forekomme arbejde på helligdage.

Er du klar til at gøre en forskel sammen med os?

Så send dit CV og din ansøgning via linket nedenfor – gerne snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig i teamet.

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i afdelingsleder Ulla Slot på Tlf. 81880106

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere

Se, hvad dine nye kollegaer synes om GRH

Vi giver mennesker et holistisk recovery-forløb

Hos Gran Recovery and Health har vi i mere end 35 år hjulpet mennesker med psykiske lidelser med at forme en meningsfuld og tryg hverdag.

Når man er nysgerrig på beboerne, ser man de små åbninger – og deres håb og drømme. Det er i det øjeblik man kan hjælpe dem på vej.

Sabina
Sabina

3 B'er

Ud fra grundprincippet om, at både bolig, behandling og beskæftigelse har en samlet behandlende effekt, tilpasser vi vores tilbud, så de tilgodeser den enkeltes behov.

01

Botilbud

I sanselige omgivelser fordelt over Odsherred og Midtsjælland danner vores hyggelige botilbud rammen om tilværelsen for vores beboere.

02

Behandling

I tæt samarbejde med den enkelte beboer og den anbringende kommune skræddersyr vi specialiserede behandlingstilbud. Vi tilbyder desuden indlæggelse og ambulant behandling af psykiatriske problematikker til privatpersoner på Skovhus Privathospital.

03

Beskæftigelse

Alle har brug for at mærke følelsen af at bidrage til fællesskabet. Derfor er beskæftigelse en del af behandlingen hos os. Vores beboere kan fx arbejde i gårdbutik eller komme i lærlingeforløb i vores egen entreprenørvirksomhed, Mator.

Et kig ind i en hverdag hos GRH

Mere end bare en arbejdsplads

Samarbejde og fællesskab er nøgleord, der beskriver din nye arbejdsplads. Her er du ikke din egen lykkes smed. For vi lykkes først, når vi alle sammen lykkes. Du får nemlig kolleger, som altid har din ryg – og de træder til, hver gang, du har brug for det.

Hos os spiller du en vigtig rolle i at hjælpe mennesker med psykiske lidelser med at turde forbinde til omverdenen – altid ud fra den grundtanke, at mennesker er andet og mere end deres diagnoser.

Mød en kollega

Vores afdelinger

Se andre ledige stillinger

Ledige stillinger

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 350 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.