Senior Projektleder – Til transitionsprojekter

København Ø, Skovlunde

Brænder du for at lede implementerings- og migreringsprojekter og samle grupper af individer mod et fælles mål? Er du passioneret omkring at skabe innovative infrastrukturløsninger og besidder den rette erfaring til at støtte en dynamisk virksomhed i hurtig udvikling? Så er du måske vores nye Senior Project Manager til vores kontor i København.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • Du bliver en del af en fremadstormende og ambitiøs IT-koncern med klare vækstplaner, hvis DNA er kendetegnet ved entreprenørånd, højt til loftet, korte beslutningsveje og en keep-it-simple tilgang.
 • Et kvalificeret team med et stærkt sammenhold og fantastiske m8s – og mulighed for at arbejde hjemmefra.
 • En virksomhed, der lægger vægt på høj faglighed, engagement og kvalitet hele vejen rundt, og hvor der er individuelle uddannelses- og certificeringsmuligheder.
 • Du tilknyttes kontoret i Nordhavn eller Skovlunde, afhængig af din bopæl, men vil have samarbejde med kollegaer på tværs af vores lokationer.
 • Seriøs lækker kantineordning på de største lokationer med den mest fantastiske morgenmadsbuffet og andre fordele på de øvrige steder, sammen med en stærk personaleforening.
 • Vi holder fede fester et par gange om året og afholder derudover jævnligt forskellige faglige og sociale arrangementer.

Hvad skal du lave?

For at støtte vores spændende vækstrejse søger vi dig, som kan drive design, arkitektur, implementering og migrering af løsninger indenfor infrastruktur, managed services og application styring til vores kunder. Du vil indgå i et rul sammen med øvrige kollegaer, hvor du vil sidde med et mix af projekter, fra store offentlige kunder til kunder indenfor den private sektor.

Du vil motivere, støtte og udfordre dit projektteam og sikre, at projektleverancer lever op til forventningerne med hensyn til kvalitet, tid og økonomi samt være en nøglekontakt for vores kunder og interne stakeholders. Da vores kunder er placeret i hele landet, kan du forvente rejseaktivitet. Dine opgaver vil typisk være følgende:

 • Statusmøder med projektteam(s)
 • Opfølgning på tidsregistrering, økonomi og projektleverancer
 • Estimering, ressource- og risikostyring
 • Klargøring af faktureringsgrundlag
 • Statusmøder med kunder
 • Stakeholder Management – både eksternt og internt

Du vil også bidrage til presales- og tilbudsfasen, hvor du er med til at lægge grundlaget for vellykkede projekter. Stillingen kræver stærke færdigheder inden for både tekniske aspekter og projektledelse, og giver samtidig rig mulighed for udvikling indenfor ledelse af projekter samt mulighed for certificeringer og/eller videreuddannelse.

Hvem er du?

Vi drømmer om at få en kollega med minimum 5 års erfaring med projektledelse fra en konsulentvirksomhed, gerne med en uddannelse indenfor IT eller en god grundlæggende forståelse for IT-infrastruktur, server og serverteknologier.

 • Har arbejdet med større offentlige kunder og Bid Management, og er vant til at bistå salgsteamet i udbudsfasen
 • Har en certificering inden for PRINCE2, IPMA eller andet dokumenteret projektleder-tool
 • Har god forretningsforståelse og evnen til at løse komplekse problemstillinger
 • Arbejder selvstændigt og kan jonglere mellem flere opgaver og interessenter
 • Er bekendt med processerne og rollerne i en drifts- og support organisation (og gerne ITIL certificeret)
 • Kendskab til Azure, Exchange, Active Directory, Terminalserver (RDS/Citrix) og/eller SQL er en fordel men ikke et krav
 • Du kommunikerer præcist og professionelt på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt

Om os

Som 360-graders IT-partner gør itm8 IT og digital transformation enkel og lettilgængelig for kunderne, så deres forretning udvikles både nu og i fremtiden. Vi leverer ydelser indenfor Cloud & Infrastructure, Digital Transformation, Application services og Cyber Security.

Vores styrke er vores sammenhold i små lokale teams, og vi tror på #Before anything else, help your teamm8s, at vi udvikler os mest sammen og sammen fejrer vores succes #celebr8 success every single dag. Med lokationer og 1700 teamm8s i Danmark, Sverige, Prag og Filippinerne er vi stolte af at være en global familie.

Skal du være vores nye Teamm8?

Så tøv ikke med at sende os dit CV og en kort motivation for jobbet. Vi vil rigtig gerne have vores nye kollega med ombord så snart som muligt og indkalder løbende til samtale. Der indhentes straffeattest forud for ansættelsen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Kjer Jensen på mail lakje@itm8.com - eventuelle forespørgsler vil blive besvaret efter påske.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te

Er du klar til at blive en itm8?

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller strukturerede projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT sammen som ét hold – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8?

Se mere på vores karriereside!