Two employees talking about designprocess Two employees talking about designprocess

Skanderborg

Accountant – Vær med til at præge udviklingen i en international virksomhed.

En karriereplatform, en blanding af drifts- og udviklingsopgaver, masser af fleksibilitet og ansvar, et team af fantastiske kolleger fra hele verden og en kerneforretning med fokus på luksusprodukter inden for lyd.

Lyder det spændende? Det er nemlig lige præcis det, vi tilbyder dig som vores nye regnskabsmedarbejder.

Vi er påbegyndt en spændende udviklingsrejse i Dynaudio, så stillingen er en perfekt mulighed for dig der vil udfolde dine optimeringsfærdigheder og være med til at udvikle vores regnskabsområde,

fortæller Teamleder, Trine Voigt Kruse.

Vi genskaber lyd, der bevæger folk

I Dynaudio ønsker vi at berige menneskers liv gennem autentisk lyd og utrolige oplevelser. Det er vores vision.

Det betyder, at 220 kolleger over hele verden hver dag arbejder sammen om at skabe fantastiske højttalere til hjemmet, lydstudier og ekstraordinære lydsystemer til biler.

Vær med til at udvikle vores regnskabsprocesser

Helt grundlæggende handler dit nye job om de 3 S'er: Stabilitet, service og struktur. Hos os får du mulighed for at arbejde sammen med kolleger på alle organisationsniveauer, hvor dine input og din medindflydelse vil være afgørende for vores forretningsplan for 2024.

Som vores regnskabsmedarbejder vil dine primære opgaver være at:

  • sikre retmæssige betalinger til leverandører samt korrekt bogføring.
  • bogføre kundebetalinger og holde kundebalancen ajour.
  • opdatere balancer på tværs af datterselskaber samt identificere og løse kontoafvigelser.
  • generere rapporter og kontoudtog til intern brug.
  • forberede månedlige, kvartalsvise og årlige regnskaber.

Løbende vil du bidrage til forbedringer af vores ERP-system og øvrige regnskabsprocesser.

Bliv en del af et læringsmiljø og få fantastiske kolleger

Du bliver det nyeste medlem af vores Finans-team, hvor du kommer til at dele de fleste af dine arbejdstimer med dine nærmeste kolleger; en Business Controller, en Reporting Controller, en Studentermedhjælper, en Teamleder og vores afdelingsleder.

Vores daglige samtaler om arbejde, familieliv og fritidsinteresser foregår primært på dansk, men også på engelsk. Og selvom vi er en gruppe 'talnørder', så forsøger vi også at afspille vores yndlingsmusik fra kontorets højttalere hver dag – det er trods alt vores kerneforretning.

Du bidrager med flair for tal, udvikling og struktur

  • Du har gerne en uddannelse inden for f.eks. økonomi, regnskab eller virksomhedsadministration.
  • Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling som økonomimedarbejder eller bogholder i en international virksomhed.
  • Du har erfaring med regnskabsprogrammer og gerne D365
  • Du er i stand til at kommunikere på dansk og engelsk med leverandører, kunder og kolleger
  • hvis du har tyske og/eller kinesiske færdigheder, er det blot et plus.

Fleksibilitet, sjove arrangementer og fantastisk lyd

  • Vi ønsker at se dig så meget som muligt her på kontoret, hvis du lejlighedsvis ønsker at arbejde hjemmefra, så er det helt OK med os.
  • Vi serverer sund og lækker frokost i vores kantine og du kan deltage i forskellige sociale arrangementer såsom badminton-tirsdag, den månedlige fredagsbar, den ugentlige løbeklub, bordfodbolds-kampe, sommer- og julefester og meget mere, hvis du har lyst til det.
  • Du har mulighed for at købe vores fantastiske højttalere til en god medarbejderrabat, og du får du også mulighed for at se, hvordan de bliver fremstillet, testet og designet i Skanderborg.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathilde Winther Krarup på 7245 9603.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send dit CV allerede i dag og senest d. 6. maj 2024. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om virksomheden

Dynaudio er en af verdens største højttalerproducenter. Vi er grundlagt i 1977 i Skanderborg, og vi har mere end 45 års erfaring med at producere high-end-højttalere. Vi er stolte af at være lydentusiaster, innovatører og forretningsfolk; nørdede specialister, generalister og alt derimellem, og vi deler en fælles mission om at skabe den mest autentiske højttalerlyd mulig. I vores organisation har vi de nok skarpeste hjerner inden for udvikling af high-end-højttalere og de venligste kolleger fra hele verden. Vi har kontorer i Danmark, Tyskland, USA og Kina, og vi eksporterer Dynaudio-produkter til 80 lande.

speaker graphic
61

of Dynaudio’s employees have evaluated us on Jobindex

4 af 5 stjerner
Red quotesign

For me, working at Dynaudio is about collaboration, trust, growth, and work-life balance.

Iulia, Marketing Coordinator

Man working on speaker

A UNIQUE PLACE TO WORK

In Dynaudio we work together across 3 continents with one single-minded purpose: to deliver recordings exactly as the artist intended them to be heard. Nothing more, nothing less.

And regardless of your position within our organisation, your ideas, input and initiatives play an important part in influencing our journey as an inclusive workplace and innovative business.

Company profile
Women working
Black room with speaker
Man working