IT Konsulent

Motiverer det dig at dykke ned i dine kunders mere komplekse IT-problemstillinger og sikre, at de får den optimale løsning? Vil du være en del af et team med gode og dygtige kollegaer, hvor sparring og højt humør er en naturlig del af hverdagen? Så er du måske vores nye IT Konsulent!

Du er kundens vigtigste IT-specialist

Vi leder efter nye IT Konsulenter, der kan være med til at styrke vores teams, der hver dag arbejder for at gøre en forskel for vores kunder. Opgaverne spænder bredt, og det er derfor vigtigt, at du brænder for god kundeservice og formår at finde de rette løsninger, der giver værdi for kunden.

Du kan enten blive primær IT Konsulent for forskellige kunder, hvor du bruger det meste af din tid Onsite eller remote med ad hoc-opgaver i varierende størrelse og omfang, eller IT Konsulent, hvor du primært befinder dig på kontoret og arbejder på indkommende sager, og som support til dine kolleger ved mere komplekse problemstillinger. Det vigtige i jobbet er, at du:

  • motiveres af at levere den optimale løsning til kunden – det kunne være kundespecifik fejlsøgning, problemløsning og udbedring
  • er god til at planlægge og prioritere ad hoc-opgaver
  • løbende identificerer optimeringsopgaver hos vores kunder
  • ser det som en naturlighed at dele viden internt i teamet
  • kan arbejde selvstændigt, systematisk og altid med den bedste løsning for øje

Vi værner om fællesskabet

Du bliver en del af et stærkt team, der har travlt, men altid prioriterer at have det sjovt. Din daglige gang vil være på ét af vores 7 kontorer rundt om i landet. Vi holder til i Viby J, Esbjerg, Kolding, Silkeborg, Randers og Skovlunde.

Teamet er en del af vores Customer Care afdeling, der består af mere af 100 kollegaer på tværs af alle vores lokationer i Danmark. Sammen servicerer vi tusindvis af kunder og deres individuelle IT-løsninger, inden for alle brancher og alle dele af Danmark.

Hos os har vi altid fokus på fællesskabet. Vi samarbejder og hjælper altid hinanden, også på tværs af alle vores lokationer, som vi jævnligt er rundt at besøge. Vi vil altid gerne styrke vores fællesskab og gør det særligt gennem sociale arrangementer – både i de enkelte teams og på tværs af lokationerne.

Teamlead Jonas Kongsgaard

Om dig

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring som IT-konsulent eller supporter og er klar på nye udfordringer. Vi kan garantere, at du bliver udfordret på den gode måde. Har du det i dig, er der også mulighed for at blive Senior IT Konsulent indenfor et par år. Du behøver langtfra at kunne tikke alle punkterne af på vores tekniske ønskeliste, for vi har lige så meget brug for Cloud/MS-365-specialisten, som vi har for dig, der har greb om flere forskellige værktøjer og kan hjælpe kunderne med at gøre det komplekse simpelt.

Vi forestiller os, at du:

  • Er uddannet IT-supporter eller Datatekniker – men det vigtigste er dine tekniske evner
  • Har erfaring i at bygge og opsætte i Windows Server, herunder performance fejlsøgning på f.eks. RDS-miljøer
  • Har indgående erfaring i at arbejde med Microsoft, Office365 og Microsoft Intune
  • Har stræk kendskab til Netværk
  • Har certificeringer inden for MS365, Azure eller Netværk

Bliv en del af itm8

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer p.t. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT, gøre det sammen – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8? Se her: www.itm8.com.

Skal du med på holdet?

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teamlead Christian Hoffensetz på chhof@itm8.com.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te

Er du klar til at blive en itm8?

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller strukturerede projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT sammen som ét hold – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8?

Se mere på vores karriereside!