Supportkonsulent

Er du verdensmester i at løse kundens IT-problemer, og sætter du en ære i at levere den ultimative kundeservice? Vil du være en del af et team med gode og dygtige kollegaer, hvor sparring og højt humør er en naturlig del af hverdagen? Så er du måske vores nye Supportkonsulent!

Du er kundens IT-specialist

Vi har brug for endnu flere dygtige kollegaer, der vil være med til at gøre en forskel for vores kunder. Opgaverne spænder bredt i alt fra IT-outsourcing, infrastruktur og support, men det vigtigste er, at du brænder for god kundeservice og formår at finde de rette løsninger på vores kunders IT-udfordringer. Hos os er kunden i centrum for alt vi gør, så det er essentielt at du evner at udvikle og udbygge den tætte kunderelation.

Ofte er det i praksis os, der reelt udgør kundernes IT-afdeling. Netop derfor er de tætte kunderelationer og den gode support så vigtig. Du yder primært support via telefon og kan i visse tilfælde blive sendt onsite hos kunden. Uanset, så ejer du opgaven overfor kunden – uanset om det tager 2 min. eller 4 timer.

Dine opgaver varierer i kompleksitet og længde. Det vigtige i jobbet er, at du:

  • motiveres af at levere den optimale løsning til kunden – og kan gøre det med et smil i stemmen
  • tager ansvar for dine opgaver og altid følger løsningen helt i mål
  • forstår vigtigheden af tætte kunderelationer og -nærvær
  • vægter sparring med dit team højt
  • kan arbejde selvstændigt, systematisk og med den bedste løsning for øje

Vi værner om fællesskabet

Du bliver en del af et stærkt team, der har travlt, men altid prioriterer at have det sjovt. Din daglige gang vil være på ét af vores 7 kontorer rundt om i landet. Vi holder til i Viby J, Esbjerg, Kolding, Silkeborg, Randers, Kolding og Skovlunde.

Teamet er en del af vores Customer Care afdeling, der består af mere af 100 kollegaer på tværs af alle vores lokationer i Danmark. Sammen servicerer vi tusindvis af kunder og deres individuelle IT-løsninger, inden for alle brancher og alle dele af Danmark.

Vi sætter stor pris på hinanden på kontoret og nyder faktisk at møde ind (de fleste dage) og dyrke fællesskabet. Ligegyldigt hvor travlt vi har, tager vi os altid tid til at være der for hinanden og samler op både dagligt og på møder.

Supportkonsultant Nikolai Søholt Jensen

Om dig

Uanset om du er i starten af din karrierer, eller om du har solid erfaring, så har vi en ledig stol til dig. Vi kan nemlig garantere, at du bliver udfordret på den gode måde. Du behøver langt fra at kunne tikke alle punkterne af på vores tekniske ønskeliste, for vi har lige så meget brug for Cloud/MS-365-specialisten, som vi har for dig, der har greb om flere forskellige værktøjer, og kan hjælpe kunderne med at gøre det komplekse simpelt.

Vi forestiller os, at du:

  • Er uddannet IT-supporter eller Datatekniker – men det vigtigste er dine tekniske evner
  • Har erfaring i at navigere i Windows Server, herunder performance-fejlsøgning på f.eks. RDS-miljøer
  • Har kendskab til Microsoft, Office365 og Microsoft Intune
  • Har kendskab til Netværk

Bliv en del af itm8

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer p.t. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT, gøre det sammen – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8? Se her: www.itm8.com.

Skal du med på holdet?

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teamlead Per Tidemann på petma@itm8.com.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te
Medarbejdere fra itm8te

Er du klar til at blive en itm8?

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller strukturerede projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT sammen som ét hold – og have det sjovt, mens vi gør det.

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8?

Se mere på vores karriereside!